hmm
|
Punce, ne morem verjet, da lahko tudi jaz to napišem, a danes sem že sigurna, da sem srečka ! Po štirih mesecih sem ugledala magični !! Saj še vedno ne morem prav dojet, sploh po tem, kar so mi hormoni zadnji teden počeli, se mi zdi, da še vedno lahko pride, pa me je še kar malo strah, po drugi strani pa sem že čisto nora od sreče . Vse skupaj je bilo zelo čudno, bom malo napisala kaj se je dogajalo, mogoče bo kateri kaj pomagalo, da ne bo prehitro obupala, ko ji bodo hormončki pred nagajali kot so meni. Na 28. dan (in ravno na moj rojstni dan! in 10 dni po O) me je začelo boleti, kot da bom dobila in me je bolelo in bolelo, zvečer pa sem zagledala čuden roza izcedek, prav tako naslednji dan in sem bila že čisto obupana in sem že kar jokala in se spraševala, pa zakaj ravno za roj. dan, pa zakaj ravno sedaj na dopustu mora prehitro prit in mi vso veselje vzet, komot bi lahko prišla tudi prepozno, samo da bi lahko uživala v dopustu. In sem se tolažila, no vsaj na testih bom prišparala ta mesec . Potem pa je vse skupaj nehalo, le prsi so me še bolele, da sem komaj po skalcah plezala , pa BT sem imela še kar povišano, kar mi je bilo pa še najbolj čudno in mi je spet prineslo malo upanja. Čez dva dni pa je pritisk v prsih popustil, pa nervozna sem postala in na 31. dan me je spet vse bolelo in sem možu na biciklu razlagala, da ne morem v taki hrib gonit , pa da si moram v hlačke pogledat, ker imam sigurno že vse krvavo, celo vložek sem si dala za vsaki slučaj not . Pa od nič, BT pa še kar visoka, pa tudi bolečine so naslednji dan popustile. No, na 33. dan zjutraj pa se je začelo z vrtoglavico in slabostjo, na 34. dan sem naredila BC in zagledala čiiiiisto rahlo , danes pa mi je first sign pokazal že malo bolj močni , smo očitno na dopustu švercali . Je pa ta zaenkrat kar milosten z mano, da mi je šele zadnji dan dopusta slabo postalo . Joj, sem se razpisala, a ne morem pomagat , sem tako srečna. Pa hvaležna za ta forum in vam puncam, ker ste tako krasne in pozitivne, da sem se vedno lahko potožila tu, ko je bilo hudo. Vsem vam želim, da čimprej zagledate in navijam za vas in vam pošiljam polno za srečo!
|