|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sem skoraj brez besed ostala
21.3.2005 16:51:07   
Natas@
Mi smo danes našemu 5 mesečniku kupili sončna očala (v optiki 5500 sit), ker mu je bilo tako hudo, ker zaradi sonca ni mogel gledati kaj se dogaja okoli njega. Ko jih je dobil je pa bil tako važen. :)-:bravo:. Imel jih je potem še kakšne 2 uri ko smo bili na sprehodu. Potem pa pridemo domov in naši pametnjakoviči pravijo, da so sončna očala za tako majhnega bolj škodljiva kot koristna.:zmeden: in zakaj se sploh silimo kupovat očala v optiki, kjer so tako "draga". JAz sem jim sicer povedla svoje, samo sem bila kar malo šokirana ko so me tako napadli. Vem, da je bila tema o sončnih očalih par dni nazaj, samo sem vseeno hotla malo pajambrat in še enkrat vaše mnenje slišat. Mislim to, da je bolje da jih ima kot ne.
Neposredna povezava do sporočila: 1
21.3.2005 16:55:52   
Anonimen
Zdaj mam pa poln kufr. Vse sem napisala, potem mi je pa ratalo zbrisat! :grrr:

Če so to kvalitetna očala, potem jim ne škodijo.

Če bi šlo pa za očala za 500 sit, potem je pa to druga stvar.

Ne razumem pa, zakaj ljudje mislijo, da tako malih sonce ne moti. A zato ker ne znajo povedat al kaj? Sigurno jim ni fajn, če jim sonce v oči nabija (oprostite izrazu)

(odgovor članu Natas@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.3.2005 17:25:36   
.ču
Oj!
Ko smo šli za našo ta veliko v optiko po očala z dioptrijo,smo spraševali še za sončna očala.

Pa je bil odgovor ta,da morajo bit za tko majhne sončna očala resnično kvalitetna,ker lahko drugače naredijo več škode kot koristi,je pa veliko bolje,da nosijo kapice s šilti namesto očal.

Enako je povedala okulistka.

Odločite pa se same.

Lp:)

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.3.2005 17:42:57   
lin
Mi se tudi odpravlajmo po nakup sončnih očal za Lin samo tudi v optiko,ker se mnenja da taprava koristijo tista poeni in na štandih vačih za ceno tudi do 2.000 so pa fuč.
Moram še malo pobrskat po oprtikah ker zadnjič sem gledala ene v optiki samo V centru Portoroža in so ble 10.000,bomo še malo pokukali drugje.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.3.2005 19:45:09   
mamsi
To je pa kr dobra ideja, očala, ker naša skos pizdi, če se ji mejhn blešči, sploh na sprehod ne morem več, pa tak lep vreme.

Super, mogoče jih bom tut sama kupla, da bojo mel sosedje kej govort:)-:)-:)-

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.3.2005 20:19:57   
Anja167
Itak so vedno vsi bolj pametni od mame! In potem slišiš: "Včasih smo pa tako pa tako..." Moj mož, če grejo pripombe čez mero, reče: "Ja, saj včasih so tudi z leseno žlico jedli." Npr. naša prababica se ne da s svojo govejo juhco - včasih so jo dajali pri 2 mesecih. Pa zakaj tamalmu, revčku, ne kupim hojice, pa čebriček, kdo si je to zmislu - sam da se prodaja, pa sling, kr neki... Taščo (ki je sicer precej boljša od babi, ampak tiste nevrofizioterapevtske finte in handling so zanjo tudi neka brezvezna modna muha) pa poslušam, da ona pa res ni dajala AD3 kapljic. Je otroke raje na sonce vozila. Ampak tisto je bilo ja pred 30 leti! Danes ga pa ni za srat. Mene tudi očalca matrajo, edino to me skrbi, ali jih bo pikipoki hotel imeti gor. Tako da, nič se sekirat, prav si naredila! (Zapomniti si je treba, da je edina prava referenca RR!!! :)-:)-:)-)

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.3.2005 20:57:34   
puncica
Ja kaj pa vem, naša vem da ne bi zdržala s očali na nosu, saj jo še kapa moti. Kako pa je pri tako malem otroku pa ne vem, jaz bom počakala da bo stara kake dve leti, potem pa kupimo očala.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.3.2005 21:45:54   
žiža
Ja naša tud nebi očal na nasu trpela. Jaz rešujem zadevo tako da voz obrnem v tisto smer, da ji ne sveti v obraz. Ko bo pa ornk sonce začel nabijat bomo pa še marelo naštimal.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.3.2005 9:14:52   
LIALIA
Jaz jih ne upam kupit, pa me tud mal matra. Ker so očala zatemnjena, se otroku oz. tistemu ki jih nosi, zenice bolj odprejo in pride še več žarkov notri. Ne verjamem da imajo očala res tako dobro zaščito proti škodljivim žarkov.

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.3.2005 9:23:47   
Anonimen
Jaz sem tudi za šilt. Sicer naj pa mulc bos, popraskan in brez očal po tem svetu skače. Če se le da.

(odgovor članu Natas@)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?