Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Sem skoraj brez besed ostala 21.3.2005 16:55:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdaj mam pa poln kufr. Vse sem napisala, potem mi je pa ratalo zbrisat! :grrr: Če so to kvalitetna očala, potem jim ne škodijo. Če bi šlo pa za očala za 500 sit, potem je pa to druga stvar. Ne razumem pa, zakaj ljudje mislijo, da tako malih sonce ne moti. A zato ker ne znajo povedat al kaj? Sigurno jim ni fajn, če jim sonce v oči nabija (oprostite izrazu)
|
|
|
|
Sem skoraj brez besed ostala 21.3.2005 17:25:36
|
|
|
|
.ču
|
Oj! Ko smo šli za našo ta veliko v optiko po očala z dioptrijo,smo spraševali še za sončna očala. Pa je bil odgovor ta,da morajo bit za tko majhne sončna očala resnično kvalitetna,ker lahko drugače naredijo več škode kot koristi,je pa veliko bolje,da nosijo kapice s šilti namesto očal. Enako je povedala okulistka. Odločite pa se same. Lp:)
|
|
|
|
Sem skoraj brez besed ostala 21.3.2005 17:42:57
|
|
|
|
lin
|
Mi se tudi odpravlajmo po nakup sončnih očal za Lin samo tudi v optiko,ker se mnenja da taprava koristijo tista poeni in na štandih vačih za ceno tudi do 2.000 so pa fuč. Moram še malo pobrskat po oprtikah ker zadnjič sem gledala ene v optiki samo V centru Portoroža in so ble 10.000,bomo še malo pokukali drugje.
|
|
|
|
Sem skoraj brez besed ostala 21.3.2005 19:45:09
|
|
|
|
mamsi
|
To je pa kr dobra ideja, očala, ker naša skos pizdi, če se ji mejhn blešči, sploh na sprehod ne morem več, pa tak lep vreme. Super, mogoče jih bom tut sama kupla, da bojo mel sosedje kej govort:)-:)-:)-
|
|
|
|
Sem skoraj brez besed ostala 21.3.2005 20:19:57
|
|
|
|
Anja167
|
Itak so vedno vsi bolj pametni od mame! In potem slišiš: "Včasih smo pa tako pa tako..." Moj mož, če grejo pripombe čez mero, reče: "Ja, saj včasih so tudi z leseno žlico jedli." Npr. naša prababica se ne da s svojo govejo juhco - včasih so jo dajali pri 2 mesecih. Pa zakaj tamalmu, revčku, ne kupim hojice, pa čebriček, kdo si je to zmislu - sam da se prodaja, pa sling, kr neki... Taščo (ki je sicer precej boljša od babi, ampak tiste nevrofizioterapevtske finte in handling so zanjo tudi neka brezvezna modna muha) pa poslušam, da ona pa res ni dajala AD3 kapljic. Je otroke raje na sonce vozila. Ampak tisto je bilo ja pred 30 leti! Danes ga pa ni za srat. Mene tudi očalca matrajo, edino to me skrbi, ali jih bo pikipoki hotel imeti gor. Tako da, nič se sekirat, prav si naredila! (Zapomniti si je treba, da je edina prava referenca RR!!! :)-:)-:)-)
|
|
|
|
Sem skoraj brez besed ostala 21.3.2005 20:57:34
|
|
|
|
puncica
|
Ja kaj pa vem, naša vem da ne bi zdržala s očali na nosu, saj jo še kapa moti. Kako pa je pri tako malem otroku pa ne vem, jaz bom počakala da bo stara kake dve leti, potem pa kupimo očala.
|
|
|
|
Sem skoraj brez besed ostala 21.3.2005 21:45:54
|
|
|
|
žiža
|
Ja naša tud nebi očal na nasu trpela. Jaz rešujem zadevo tako da voz obrnem v tisto smer, da ji ne sveti v obraz. Ko bo pa ornk sonce začel nabijat bomo pa še marelo naštimal.
|
|
|
|
Sem skoraj brez besed ostala 22.3.2005 9:23:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem tudi za šilt. Sicer naj pa mulc bos, popraskan in brez očal po tem svetu skače. Če se le da.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?