Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Sem se takoj v novem letu zelo nasmejala... 1.1.2005 13:40:06
|
|
|
|
india
|
Ja,Nita, vsaj nekaj je nekomu popestrilo silvestrski večer, mi smo pa tudi imeli kaj za glodat:)-:)-:)-:)-!
|
|
|
|
Sem se takoj v novem letu zelo nasmejala... 1.1.2005 15:11:10
|
|
|
|
Pupica
|
nita, jaz se namenoma izognem tem provokacijam. Sploh se mi zdi trapasto odgovrajat osebam, ki napišejo post neprijavljeni, nepodpisani itd....:hudicek::hudicek::hudicek:enkrat je ena fino napisal, da tako hodijo sam drek mešat, v resnici so pa to pomoje osebe, ki stalno kle na formu visijo, pa si ne upajo povedat nekaj, za kar mislijo, da ljudje ne bodo odobravali.. ...mislim da je ta oseba ali ena podona ravno zadnjič napisala nekaj o maribosrkih kadilkah....jah še lepše povedan VSAKO TELE IMA SVOJE VESELJE!se čist strinjam s tem, dodam STO KRAV STO VESELJA:)-:)- hapi nu jir tut teb, pa čim manj provokacij v tem letu!!!:angel:
|
|
|
|
Sem se takoj v novem letu zelo nasmejala... 1.1.2005 16:27:17
|
|
|
|
KIRA
|
tudi jaz sem pomalem tega mnenja da nekatere delajo to zato neprijavljene, ker jih v bistvu me z RR-ja poznamo. ampak jim vseeno nazaj napišem. ne maram takega vedenja. mogoče pa bo vseeno katera skapirala, da to ni prav. sem veliiiiik optimist.;) veselja si pa tudi nisem dala okvarit včeraj. sva z mojim dragim za polnoč hopacupala :sloncek:, hehe, kot zgleda bova letos večkrat tako.9nebesa
|
|
|
|
Sem se takoj v novem letu zelo nasmejala... 1.1.2005 17:50:46
|
|
|
|
Kenny
|
No, jaz sem tudi šele danes uspela malo pogledati, kaj se je te dva dni dogajalo na forumu, pa me je tista debata malo spomnila na ene, ki se jim reče ekshibicionisti. To so tisti, ki radi svoje ta male razkazujejo, najbolj srečni pa so, če se jih ustrašiš ali če si zgrožen. Najbolj pa jih zatreš, če jih ignoriraš. Se mi zdi, da so eni podobni tud na internetu, nisem pa mogla verjet, ko sem vidla, koliko forumovk se je pustilo sprovocirat! Punce (in fantje) veliko duševnega miru vam želim, pa čim manj jeze!:love::love::love: Kenny
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?