snorlax
|
Naj vam povem štorijo. Pravkar sem prišla iz trgovine, razp*** kot sam:hudicek:. V trgovini vidim punčko, staro kakšne 3 leta, ki joka in išče mamico. OK, prodajalka jo prime za rokico in gresta iskat mamico. Mamica se pojavi, pred sabo ima otroški voziček, v njem pa še eno punčko, staro kakšni 2 leti. Dobro, se zgodi, ampak mi pritisk nabije, ko slišim to baburo, da reče otroku: "Ja, zakaj me pa nisi zunaj počakala? Nikoli več me ne boš smela zunaj počakat!" :hudicek:Glavo dam stran, da je MORALA zunaj počakat, verjetno, da ne bi kaj hotla imet. OK, grem na blagajno, baba z otroki na sosednjo. Videlo se je, da je bolj revna, ta starejša punčka je hotla imet neko igračko, je rekla, da nima denarja, da ji kupi. Kupila je pa 10 dag kave in en mali sokec na slamco. Se mi deklice zasmiljo, baba je pa tud zgledala en šus, po domače rečen. Peljem stvari v avto in grem še tam zraven trgovine nekaj gledat, pridem nazaj, vidim pred trgovino to baburo, sedi na klopi, tavečja se guga na igralih, tamala pije sok. Ne vem, al ga je dala samo tamali al ga je tavečja kaj dobila. Zdaj pride pa to, kar me je razkurl, kot 100:hudicek:.Baba sedi na klopi, iz vrečke pa jemlje DVD filme, ki si jih je zgleda sposodla, kajti pred trgovino je videomat. V vrečki pa je imela najmanj tri. Več nisem videla, ker se mi je tema naredla pred očmi. Nisem vedla, kaj bi. Pred tem sem misla dat punčkama kakih 300 SIT za sok, ko sem pa to vidla, sem pomislila, da bo baba verjetno vzela denar in ga zapravla za sebe. Najraje bi šla nazaj v trgovino in jima kaj kupila, samo sem imela tudi jaz tamalga zraven v vozičku, pa tud bogve, kje bi že baba bila do takrat, da bi jaz prišla ven. V glavnem sem šla domov in klela vse butaste starše na tem svetu in se sedaj razpisala in se malo olajšala. Se opravičujem za tiskarske napake, sem razkurjena kot kaktus. L.p.
|