Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sem preveč zaskrbljena...? 3.5.2006 15:07:21
|
|
|
|
baguSka
|
A še ješ tabletke?? Drugač pa hello.
|
|
|
|
RE: Sem preveč zaskrbljena...? 3.5.2006 15:12:25
|
|
|
|
muha1
|
Jaz imam iste težave in še glavobol je prisoten, le da ne bruham (tega še nisem slišala, jaz bi povprašala gin.). Napihnjena pa sem tako, kot bi bila v četrtem mes. nosečnosti . Drugače pa, ko se mi M ulije izginejo vsi ti simptomi.
|
|
|
|
RE: Sem preveč zaskrbljena...? 3.5.2006 15:12:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mam podobne fore, če mi M zamuja. Vsak mesecsem imaginarno noseča , sem se že navadila. Mogoče je pri tebi tudi tak? Delata na ?
|
|
|
|
RE: Sem preveč zaskrbljena...? 3.5.2006 15:19:35
|
|
|
|
ur+sa
|
o Baguska moja zlata, kako si kaj?? ne jem že več kot pol leta teh usranih tablet... delava... tko je, če rata rata, ...se sploh ne obremenjujem preveč s tem, ker sem obupala (ja tut pri men vse to poj izgine...). bi blo dobr it do G?
|
|
RE: Sem preveč zaskrbljena...? 3.5.2006 15:35:43
|
|
|
|
soncece24
|
zakaj sem pa jaz anonimna zgoraj sem spet nekaj kliknila mimo očitno no,ona anonimka sem jaz, da ne bo zmede. ur+sa jaz tudi ne jem tablet od avgusta in sva na sistemu če bo pa bo, moja M pa tako dela, da sem že celo premoženje za CB-je zdevala , pride kak se ji zljubi, tak da vsak mesec mislim, da sem noseča. Midva bova komaj septembra začela res "resno" delat na , tak da me do takrat še cela kalvarija čaka. Po moje ni treba it do G zaradi tega, vsaj jaz nimam namena.Pomoje je to itak psiha. Pa saj bo boljše, se jaz tolažim...
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?