|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sem noseča? Prosim za mnenje
27.9.2007 8:10:56   
tiaz
Danes zjutraj sem delala test (Baby check) in mi je pokazalo eno močno črtico, druga pa je bila bolj rahlo roza. Kaj menite, je nosečnost ali je ni???
Test sem naredila zaradi tega, ker me že cel teden bolijo prsi in v njih čutim napetost ter občasno mi je slabo. Še nekaj. Prejšnji teden se mi je sicer pokazala kri, ampak samo ob pritiskanju na WC-ju (ob veliki potrebi) in občasno me špika v sp. delu trebuha (jajčniki).

Prosim za mnenje!
Je ali ni, po vašem?

Tiaz
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sem noseča? Prosim za mnenje
27.9.2007 8:12:13   
Anonimen
+ je +- user posted image user posted image user posted image user posted image

Čez par dni bo pa test popolnoma razločen in najbolj prepričljiv, ker bo več user posted image  hormona.

(odgovor članu tiaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
27.9.2007 8:18:10   
talika81
čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

se strinjam z na_go, ponovi test čez par dni, pa bo + bolj intenziven.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2007 8:21:01   
Anonimen
Ojla!
Ja seveda da si noseča-tudi jaz sem imela mesec dni nazaj isti problem-pa sem kupila 3 bc in vsi taki svetli- potem pa še cb in se je pokazal križec. Tako da prvi pregled sem že dala čez in je vse ok. Le pogumno in se naroči pri gin.

(odgovor članu tiaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2007 8:50:44   
tiaz
Res mislite, da sem? Kar na jok mi gre, ker si tako zelo želim, da bi bila, saj načrtujem že skoraj 2 leti. Upam, da je res tako. Bom šla jutri še po CB in ga bom naredila še enkrat v nedeljo. Prav tako ali bo prehitro?

Hvala vsem
P.S.: Upam, da imate prav!
Tiaz

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.9.2007 8:55:24   
anonimna thumbs up
Kdaj si pa imela ZM in na koliko dni jo imaš?

Meni je v ponedeljek baby check mini pokazal bledo drugo črtico, v torek zvečer pa že obe user posted image  enakomerno močni user posted image  Ponovi test čez nekaj dni.

Po moje si tudi ti vesela srečka user posted image !!! Bravo user posted image

user posted image  user posted image

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu tiaz)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.9.2007 8:59:44   
tincy82
čestitke user posted image user posted image user posted image , tudi jaz mislim da je user posted image user posted image !! Če bi bila pa rada prepričana pa ponovi test - takrat pa bi morala biti črtica že bolj razločna in se bolj obarvati.

pa zdravo in lepo nosečnost ti želim! user posted image

Človek ni poražen, ko je premagan, pač pa takrat, ko se vda.

(odgovor članu tiaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.9.2007 9:01:53   
tiaz
ZM sem imela 15. avgusta, vendar se mi je 16. sept. pokazala kri (ob močnem pritiskanju).  Drug dan nič, tretji dan po tistem, samo ob pritisku na WC spet malo, pol pa spet nič. Mogoče malo rozast izcedek.
Zato nisem prepričana, kljub črtici.
Zelo si želim, da bi bilo user posted image user posted image .
Bom počakala do sob. ali ned., pol pa bom ponovila test.

Tiaz

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.9.2007 10:04:48   
anonimna thumbs up
Tiaz, ti kar lepo ponovi test čez par dni in boš videla še bolj izrazito drugo črtico user posted image  Drugače pa - da boš 100% - lahko še vedno greš v laboratorij opravit krvni test, ki točno pove, kolikšna je vrednost ßhCG.

Avatar odraža trenutno duševno stanje........

(odgovor članu tiaz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.9.2007 16:59:00   
adeja
Črtica je črtica, najverjetneje da si noseča. V prvi nosečnosti sem tudi jaz imela čist svetlo drugo črtico in sem čez par dni ponovila test in je potrdil prvega. Na začetku je nivo nosečniškega hormona še prenizek, tako da ni panike.

Nika je najin sonček.

(odgovor članu anonimna thumbs up)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.9.2007 20:15:19   
Anonimen
Js ti že kar čestitam!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu adeja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.9.2007 20:29:56   
ninica04
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi jaz se strinjam da si srečka nosečka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.9.2007 22:27:51   
lotty4
BRAVO user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ninica04)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.9.2007 13:23:30   
tiaz
A je to normalno, da me tako boli v sp. delu trebuha? Pa prsi me tako bolijo, da se jih ne smem dotaknit oz. stisnit.
Sploh nisem več sigurna, ali sem res videla dve user posted image ali ne, čisto sem zmedena. Tako močno si želim user posted image , da sem že čisto adijo.
Kdaj naj po vašem še enkrat naredim test (sem včeraj kupila CB)? A mislite, da bo jutri prehitro, glede na to, da sem včerja delala test Baby check?

Lp

Tiaz

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.9.2007 13:28:32   
Anonimen
Če je biluser posted image , potem si nosečka. Jaz imam ravno tako take težave kot ti. Prsa me bolijo že od prejšnjega petka. Danes in včeraj sem se zbudila ponoči, tako so me bolele.Zvija me pa tudi že več kot 1 teden. Na vsake tolko občutek, kot da bom zdaj zdaj dobila user posted image . Edino napihnjenost me je minila pred 2 dnevi.user posted image
Test bom delala v ponedeljek, ker naj bi takrat dobila user posted image . Bomo videli kaj bo.
Sem pa kar skeptična, ker vsakič bolj mislim, da imam PMS tako močan, čeprav še nikoli tako dolgo. Kdo ve.user posted image

ti pa kar lepo uživaj v user posted image  in pazi se.user posted image

(odgovor članu tiaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
28.9.2007 13:33:52   
nima
Kadarkoli naredi cb....če je včeraj pokazal bo tudi sedaj in kadarkoli v prihodnjih dneh.

user posted image Čestitammmmmmmmmmmmm   user posted image   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.9.2007 17:46:53   
Bonnie_RR
Čestitke za user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu nima)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Sem noseča?! Zagledala +
29.9.2007 11:11:09   
tiaz
Moram vam povedat, da sem včeraj popoldan ponovno naredila test in sicer CB: Pokazal je velik + ! Uspelo mi je, čeprav ne verjamem, še sedaj ne. Tako sem srečna, da sploh ne znam opisat.
Skrbi me le eno in sicet to so bolečine v sp.delu trebuha. Sploh, če se veliko gibljem. Nevem, ali je to normalno ali ne. 100 % bom v test šele, ko bo to zdravnik potrdil. V poned.zjutraj grem do njega, da vidim kako in kaj. Skrbi me še zato toliko bolj, ker sem že pred 9 leti izgubila 2 leti starega sina (imel je srčno napako).
Tako, da me je za razumet. Moja skrb in podobno !

Skratka hotela sem vam sporočit, da je test pokazal  + user posted image . ZELO ZELO SEM SREČNA, da bom po dveh letih truda spet imela user posted image !

Tiaz

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 18
29.9.2007 11:14:12   
LuNa73
tiaz čestitam! user posted image  Držim pesti, da bo vse o.k! Ti pa tudi čimprej k G in pazi nase!

(odgovor članu tiaz)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.9.2007 12:37:30   
sonček33
tiaz vse lepo vam želim.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 20
29.9.2007 13:00:10   
tinkamiška
Čestitke tiazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 21
29.9.2007 20:04:47   
trinity22
tiaz iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?