Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sem noseča? Prosim za mnenje 27.9.2007 8:12:13
|
|
|
|
Anonimen
|
+ je +- Čez par dni bo pa test popolnoma razločen in najbolj prepričljiv, ker bo več hormona.
|
|
|
|
RE: Sem noseča? Prosim za mnenje 27.9.2007 8:18:10
|
|
|
|
talika81
|
čestitke se strinjam z na_go, ponovi test čez par dni, pa bo + bolj intenziven.
|
|
RE: Sem noseča? Prosim za mnenje 27.9.2007 8:21:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla! Ja seveda da si noseča-tudi jaz sem imela mesec dni nazaj isti problem-pa sem kupila 3 bc in vsi taki svetli- potem pa še cb in se je pokazal križec. Tako da prvi pregled sem že dala čez in je vse ok. Le pogumno in se naroči pri gin.
|
|
|
|
RE: Sem noseča? Prosim za mnenje 27.9.2007 8:50:44
|
|
|
|
tiaz
|
Res mislite, da sem? Kar na jok mi gre, ker si tako zelo želim, da bi bila, saj načrtujem že skoraj 2 leti. Upam, da je res tako. Bom šla jutri še po CB in ga bom naredila še enkrat v nedeljo. Prav tako ali bo prehitro? Hvala vsem P.S.: Upam, da imate prav! Tiaz
|
|
|
|
RE: Sem noseča? Prosim za mnenje 27.9.2007 8:55:24
|
|
|
|
anonimna thumbs up
|
Kdaj si pa imela ZM in na koliko dni jo imaš? Meni je v ponedeljek baby check mini pokazal bledo drugo črtico, v torek zvečer pa že obe enakomerno močni Ponovi test čez nekaj dni. Po moje si tudi ti vesela srečka !!! Bravo
|
|
RE: Sem noseča? Prosim za mnenje 27.9.2007 8:59:44
|
|
|
|
tincy82
|
čestitke , tudi jaz mislim da je !! Če bi bila pa rada prepričana pa ponovi test - takrat pa bi morala biti črtica že bolj razločna in se bolj obarvati. pa zdravo in lepo nosečnost ti želim!
|
|
RE: Sem noseča? Prosim za mnenje 27.9.2007 9:01:53
|
|
|
|
tiaz
|
ZM sem imela 15. avgusta, vendar se mi je 16. sept. pokazala kri (ob močnem pritiskanju). Drug dan nič, tretji dan po tistem, samo ob pritisku na WC spet malo, pol pa spet nič. Mogoče malo rozast izcedek. Zato nisem prepričana, kljub črtici. Zelo si želim, da bi bilo . Bom počakala do sob. ali ned., pol pa bom ponovila test. Tiaz
|
|
|
|
RE: Sem noseča? Prosim za mnenje 27.9.2007 10:04:48
|
|
|
|
anonimna thumbs up
|
Tiaz, ti kar lepo ponovi test čez par dni in boš videla še bolj izrazito drugo črtico Drugače pa - da boš 100% - lahko še vedno greš v laboratorij opravit krvni test, ki točno pove, kolikšna je vrednost ßhCG.
|
|
RE: Sem noseča? Prosim za mnenje 27.9.2007 16:59:00
|
|
|
|
adeja
|
Črtica je črtica, najverjetneje da si noseča. V prvi nosečnosti sem tudi jaz imela čist svetlo drugo črtico in sem čez par dni ponovila test in je potrdil prvega. Na začetku je nivo nosečniškega hormona še prenizek, tako da ni panike.
|
|
RE: Sem noseča? Prosim za mnenje 27.9.2007 20:15:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Js ti že kar čestitam!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Sem noseča? Prosim za mnenje 27.9.2007 20:29:56
|
|
|
|
ninica04
|
tudi jaz se strinjam da si srečka nosečka
|
|
|
|
RE: Sem noseča? Prosim za mnenje 27.9.2007 22:27:51
|
|
|
|
lotty4
|
BRAVO
|
|
|
|
RE: Sem noseča? Prosim za mnenje 28.9.2007 13:23:30
|
|
|
|
tiaz
|
A je to normalno, da me tako boli v sp. delu trebuha? Pa prsi me tako bolijo, da se jih ne smem dotaknit oz. stisnit. Sploh nisem več sigurna, ali sem res videla dve ali ne, čisto sem zmedena. Tako močno si želim , da sem že čisto adijo. Kdaj naj po vašem še enkrat naredim test (sem včeraj kupila CB)? A mislite, da bo jutri prehitro, glede na to, da sem včerja delala test Baby check? Lp Tiaz
|
|
|
|
RE: Sem noseča? Prosim za mnenje 28.9.2007 13:28:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Če je bil , potem si nosečka. Jaz imam ravno tako take težave kot ti. Prsa me bolijo že od prejšnjega petka. Danes in včeraj sem se zbudila ponoči, tako so me bolele.Zvija me pa tudi že več kot 1 teden. Na vsake tolko občutek, kot da bom zdaj zdaj dobila . Edino napihnjenost me je minila pred 2 dnevi. Test bom delala v ponedeljek, ker naj bi takrat dobila . Bomo videli kaj bo. Sem pa kar skeptična, ker vsakič bolj mislim, da imam PMS tako močan, čeprav še nikoli tako dolgo. Kdo ve. ti pa kar lepo uživaj v in pazi se.
|
|
|
|
RE: Sem noseča? Prosim za mnenje 28.9.2007 13:33:52
|
|
|
|
nima
|
Kadarkoli naredi cb....če je včeraj pokazal bo tudi sedaj in kadarkoli v prihodnjih dneh. Čestitammmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Sem noseča? Prosim za mnenje 28.9.2007 17:46:53
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Čestitke za !
|
|
RE: Sem noseča?! Zagledala + 29.9.2007 11:11:09
|
|
|
|
tiaz
|
Moram vam povedat, da sem včeraj popoldan ponovno naredila test in sicer CB: Pokazal je velik + ! Uspelo mi je, čeprav ne verjamem, še sedaj ne. Tako sem srečna, da sploh ne znam opisat. Skrbi me le eno in sicet to so bolečine v sp.delu trebuha. Sploh, če se veliko gibljem. Nevem, ali je to normalno ali ne. 100 % bom v test šele, ko bo to zdravnik potrdil. V poned.zjutraj grem do njega, da vidim kako in kaj. Skrbi me še zato toliko bolj, ker sem že pred 9 leti izgubila 2 leti starega sina (imel je srčno napako). Tako, da me je za razumet. Moja skrb in podobno ! Skratka hotela sem vam sporočit, da je test pokazal + . ZELO ZELO SEM SREČNA, da bom po dveh letih truda spet imela ! Tiaz
|
|
|
|
RE: Sem noseča?! Zagledala + 29.9.2007 11:14:12
|
|
|
|
LuNa73
|
tiaz čestitam! Držim pesti, da bo vse o.k! Ti pa tudi čimprej k G in pazi nase!
|
|
|
|
RE: Sem noseča?! Zagledala + 29.9.2007 12:37:30
|
|
|
|
sonček33
|
tiaz vse lepo vam želim.
|
|
RE: Sem noseča?! Zagledala + 29.9.2007 13:00:10
|
|
|
|
tinkamiška
|
Čestitke tiaz
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?