|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sem noseča?
10.7.2007 8:26:53   
Anonimen
V soboto sem malo preveč popila, ko sem bila zunaj s prijateljico, pojedla sem (pomoje user posted image ) zanič burek in sem bruhala celo dopoldne. V nedeljo sem bila lačna kot volk, ampak čudno mi je to, da sem tudi včeraj bila ceeel dan lačna, pa danes je iiisto. Kadim, ampak od nedelje mi smrdijo cigareti, zjutraj in zvečer mi je slabouser posted image  Jemljem tabletke, nikoli nisem pozabila, sva pa med menstruacijo sexala in mi je spustil notri. Rečte mi,da ni NOBENE varjante!!!user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sem noseča?
10.7.2007 8:35:23   
Anonimen
Mene tudi to zanima resno:

jem cilest, mi je pa vseeno precej slabo zadnje dva tedna, M naj bi dobila po nedelji, Ampak vem za primere, ko so bile punce vseeno noseče, kljub tabletkam.

Ne želim si nosečnosti, ni govora.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2007 8:41:21   
Anonimen
100 % sta obe noseče.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
10.7.2007 8:48:52   
Anonimen
Kako pa ugotoviti to zdaj?Ker test lahko delaš šele po prvem dnevu izostale menstruacije, jaz pa sem komaj zdaj začela spet jemati tabletke, se pravi sem imela konec menstruacije prejšnji teden (v četrtek). Naj kar jemljem tabletke, kljub temu,da ne vem ali sem ali nisem noseča?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.7.2007 8:51:15   
Anonimen
100 % sta obe noseče.

v soboto mam zadnjo T, kdaj naj pol naredim tes za nosečnost?

Ker, ali bom vseeno krvavela po tabletkah ali ne bom, ker ne vem, ali sem noseča ali nisem, pa da ne bom vseeno krvavela in potem mislila, da je vse v redu, na koncu pa nosečnost.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.7.2007 9:08:55   
petraz
Naredita test, pa bosta videli....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.7.2007 9:09:45   
Anonimen
Naredita test, pa bosta videli....

sej to me zanima, a ga narediš sedaj vmes, ko še ješ tabletke al kdaj se ga naredi, da ne bo prepozno seveda?

(odgovor članu petraz)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
10.7.2007 9:14:55   
Naja31
A vedve to resno?
Počakajta da pride oz. ne pride M in potem delajta test.

Sorry, ampak bolj butastih vprašanj pa že dolgo ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.7.2007 9:17:07   
Anonimen
Noseče ne vem če, malo ubrisane pa ja. Sori.

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.7.2007 9:22:11   
anitaz
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

No, tale je pa bla "močno nesramna". Jaz tudi nisem vedela, da sem noseča, pa sem jemala tablete proti menstrualnim bolečinam, ker sem pač mislila, da bom dobila menstruacijo (me je zvijalo v trebuhu). Pa nisem, ker sem osem mesecev kaneje dobila hčerko. user posted image  Slabo mi je bilo pa samo enkrat....pa še takrat sem bruhala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.7.2007 9:29:46   
Anonimen

blagor teb ko si tolk pametna ne. Ja, tabletke jem že dolgo, nikoli nobenih problemov, sem pa napihnjena zadnje čase in zato me skrbi, pa slabo mi je tajm to tajm, zato. Škoda besed no. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
10.7.2007 9:34:29   
Anonimen

No ja, saj nisem tako zelo resno mislila, ampak čudno je pa vse skupaj kar precej. Kot bi se pogovarjali dve 14-letnici.

(odgovor članu anitaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
10.7.2007 9:35:04   
Anonimen
Aja, najbolj butasto od vsega je pa samo vprašanje: Sem noseča? Kako naj mi to vemo, saj nismo sveče zraven držali. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
10.7.2007 12:47:07   
Magi*
OMG, kako vprašanje?

valjda, da vedno obstaja možnost, pa še potem, ko se možnosti izčrpajo, obstaja možnost brezmadežnega spočetjauser posted image

zdaj pa resno: test naredit takoj, pa čez en teden. pa, če še ne bo nič, pot pod noge in se pokazat ginekologu. a je še kaka druga opcija?

PS: sicer pa menim, da za kozlanje ni bil kriv burek, niti nosečnostuser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?