|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sem neumna?
20.1.2006 19:58:43   
Anonimen

Ali sem jaz neumna ali so neumni drugi?

Danes sem bila na svojem prvem ginekološkem pregledu. Spolnih odnosov še nisem imela.
zaradi določenih stvari se je odločila, da mi naredi UZ (prek trebuha)... na UZ pa je slabo videla stvari in me je vprašala če mi lahko naredi vaginalnega. Sem pač rekla da ja....
Kje sem pa vedela da bo tako bolelo.
No sej ko je videla da me boli je rekla: a preveč boli? Bom pa raje nehala.

Do tu še vse ok.... sem prenesla pa vredu.....

potem pa pridem domov pa omenim mami, da mi je pač naredila (hotela narediti) vaginalni UZ pa da me je preveč bolelo.
Ona (pa brat, ki je slučajno prišel mimo) pa sta se začela smejat in se norca delat kako sem občiutljiva in kako da bom sexsala.

Ne vem a sem jaz neumna, da sem pričakovala kak nasvet z mamine strani? kako tolažbo, kako skrb?
Kako bi vi reagirale ob tem (če ste na mojem mestu, oz na mestu moje mame?)

Pa se opravičujem če je tema na napačnem forumu sam ne vem kam naj jo sicer dam.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sem neumna?
20.1.2006 20:03:56   
lex
Mislim, da bi ti morala mami bit v oporo in ti razložit kako stvar še preden si bila pri G. Sex pa mogoče prvič boli, pa mogoče še kakšno krat po tem, potem pa preide iz nelagodja v užitek. Boli predvse zato ker ženska ni dovolj sproščena, jo je strah, ne sprosti mišic,....

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2006 20:05:09   
artista7
ne draga punca, nisi neumna. Bolelo te je, ker še nisi seksala- verjetno zaradi himna- deviške kožice. Neumna je tvoja mati, ker tako ven vrže. Hvala bogu, da si šla h ginekologinji in hvala bogu da ti je delala UZ ker tega ne delajo na veliko. Drugič takih stvari ni treba razlagati tvoji materi, ker očitno ona tega ne razume in je nikoli ni nič bolelo. Isto pa brat sploh ne more imeti pojma, ker moškega pri prvem seksu ne boli nič, žensko pa, je še vsako!
Ne sekiraj se, pohvalno, da si šla na pregled, ko boš pa seksala, pa zraven ne bo ne matere, ne brata ne nobenega, ki naj bi se ti posmehoval in ti govoril, da si nora. Bosta samo ti in tvoj partner pa bo vse ok.

< Sporočilo je popravil artista7 -- 20.1.2006 20:10:57 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2006 20:08:32   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: artista7

Ne sekiraj se, pohvalno, da si šla na pregled, ko boš pa seksala, pa zraven ne bo ne matere, ne brata ne nobenega, ki naj bi se ti posmehoval in ti govoril, da si nora. Bosta samo ti in tvoj partner pa bo vse ok.

Kratko in jedrnato, pa še res je!!!

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2006 20:08:59   
cmokec
Nič nisi neumna. Je pa pohvalno, da ravnaš odgovorno. user posted image user posted image   Glede mame - moja je šla prvič z menoj, pa od vrstnic mame so tudi tako ravnale.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.1.2006 23:51:57   
Anonimen
Če mene vprašaš - od kdaj pa devicam delajo vaginalni ultrazvok? user posted image  In zakaj sploh?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.1.2006 7:44:58   
lelaval
Dobro, da si pred spolnimi odnosi šla do G. Čudim pa se, da ti je delala UZ - in še vaginalnega. Sicer pa, dobro zate.
Mama pa bi ti morala takšne stvari razložit in bit v oporo. (sicer meni moja tudi ni bila nič - še o menstruaciji mi ni rekla niti besede). Zato pa sem imela prijateljice in knjige. Danes pa imaš ti še internet. Raje vse, kar te muči, prej vprašaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.1.2006 8:00:38   
tecka
Anonimna,
seveda nisi neumna. Imaš pač mamo, kakršno imaš, nisi je izbirala sama. Verjetno si podobnih reakcij z njene strani že vajena. Pa kljub temu boli. Kar ne ubije, te naredi močnejšo. Stopaj po svoji poti, na druge se ne oziraj. Pa srečno.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.1.2006 13:28:36   
coolbabe
Ne Anonimna nisi neumna.
Tudi jaz sem bil ana ginekološkem pregledu pred prvim spolnim odnosom in tudi mene je pregledala z UZ in sicer po trebuhu, ker pac vaginalnega ne uporablja pri devicah, čudno se mi zdi da se je tvoja G odločila zanj, ampak verjetno je ocenila da je to potrebno (morda je sumila kaksno cisto pa je ni dobro videla preko trebuha - samo primer).
Kar se pa bolecine tice pa lahko pricakujes podobno tudi pri prvem spolnem odnosu, če že ginekologinja ni opravila svoje. Gre za pretrg deviške kožice in kot so že punce prej rekle boli prvič in morda še drugič potem se pa zaceli in ni več težav. Malo bolj pazi na higieno v tistih prvih dneh po odnosu (oz tudi zdaj po pregledu) da se slučajno kaj ne vname, sicer je pa bolj malo možnosti za to.

Sicer pa pohvaljena za odgovornost do svojega telesa in upam da smo te malo opogumile in da mnenje dveh ljudi (pa četudi domačih) ni nujno merodajno.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?