Tippi
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjetica305 Pozdravljeni! Najprej bi se rada obrnila na vas, predem kaj ukrepam. Zelo me je začelo skrbet, če nisem kje zanosila. Tega me je evdno bolj strah, čeprav se mi ne zdi logično da bi. Kot prvo s fantom nisva niti sexala. Ker sem še nedolžna, nimam občutka da bi mi predr deviško kožico, ker bi takrat najbrž krvavela in bi me peklo, pa ni bilo nič od tega. Pravzaprav sploh koliko vem do tja ni prišel, ker sem se zbala in sva hitro končala. Tudi do izliva ni prišlo, za predsemensko tekočino ne vem, če je možnost zanositve. Neka možnost naj bi bila, ampak ne kr takoj, ampak pred izlivom najbrž. Tudi se ni to zgodilo, da bi tik pred izlivom potegnil ven, ker je bilo do tega še nekaj časa. Stvar pa se je takoj končala, prehitro po mojem sklepanju in tudi po njegovem za zanositev. Ampak se bojim, ekr mi menstruacija zaostaja. Prej sem imela vedno redno, to se mi je zgodilo prvič. Je pa cikel 33 dni. Zadnja je bila 27.11. Vedno jo dobim par dni prej tistim dnevom kot prejšji mesec, včasih celo en teden prej. Res vas prosim, če bi mi nekako povedli iz kakšnih izkušenj, če je res tu možna zanositev, preden grem po test, ker čakala ne bom več, ker me preveč skrbi. Pa še to, že od srede imam občutek da bo menstruacija, tisti občutek pred tem, ampak še ni. Je pa ers da sem decembra imela nekaj sresov oz. sem jih doživela. Razgovor za službo, nova služba, stres če bom dobro delala, če mi bojo še podaljšali pogodbo, zdaj pa še ta najhujši sres, če sem ers kje zanosila, čeprav nekak se mi ne di da sem, amoak nikoli ne veš. Res me skrbi, hvala za odovore. Lp. Nč ne štekam Kaj je zdej, bil notr, al ni bil notr? sta seksala, al nista? Ne glede na vse, če te skrbi, poleg vsega pa kot vidim zelo dobro slediš svojim ciklusom, ne veš pa, ali je bil notr al ni bil , je najbolj simpl, da greš po test in stvar zaključena kar se dileme tiče. Ajd, pa srečno!
|