TejkaPK
|
Prosila bi za vaša mnenja in malce spodbude. Saj vem, da mi tega nihče drug ne more zagotovostjo povedat kot le G, ampak me vseeno zanima glede na izkušnje. Torej... Zadnjo M sem imela 10.11. in bi jo po mojih izračunih morala dobit že 10.12., ker pa nikoli ni bila povsem točna (razen v času jemanja KT), se na to ne zanašam preveč. Poleg vsega je 3 mes (no, 4 teče) odkar sem prenehala s KT in je tudi zaradi tega možno da zamuja, oz. da se hormoni šele normalizirajo. Imam pa že cca dva tedna neke slabosti, čez cel dan, pa ne bruhanje ampak malo manj, ful hodim na wc, pa prejšnji teden me je ene dva dni ful špikalo v predelu jajčnikov (kot pred M). Naredila sem že test (prejšnji četrtek) pa ni pokazal nosečnosti. Mogoče je bilo prezgodaj. Zdaj me pa že dva dni ful prsi bolijo, pa bradavice mam ful občutljive, občutek, da se bo ulilo, pa se kar ne. Test sem že kupila, samo ne vem ali naj naredim ali naj še počakam. Ne bi rada celo premoženje zapravila za testerje. Če sem bom seveda v ni pa bilo načrtovano, tako da po mojem psiha ravno ne dela kaj preveč. Lahko pa tudi, nikoli se ne ve. Bolj kot vse drugo, mi je sumljivo to, da ful hodim na wc. Skratka, zanima me, kaj na omenjene znake menite ve? LP
|