|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sem že doma!
24.2.2005 11:40:44   
Jančika_
Punce, najlepša hvala za vse lepe želje!:rozica::rozica::rozica: Polepšale ste mi dan!

Zaenkrat je vse vredu, kolikor je pač lahko vredu v tej situaciji. Kot je že napisala Frutka, malemu srček bije in je dovolj velik za svojo starost, še vedno pa ni jasno, od kod kri. Čimveč moram počivati, naprej pa bo tako, kot bo hotela mati narava...

Na oddelku so bili ful prijazni in so hodili gledat Vasjo:love:, ki se je vsakemu na vsa usta smejal. Sestre so nekaj jamrale okoli dojenja, da bi bilo mogoče dobro nehat, zdravnice pa ne. Saj bi, pa če mali še vedno ne zna pit iz flaške ali lončka. Joe ga je poskusil zjutraj nahraniti, pa ni šlo, zato mi ga je ob šestih pripeljal v bolnico. Kako se skoraj sedemmesečnika nauči piti??? Razen z vztrajnostjo:zmeden:?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Sem že doma!
24.2.2005 11:46:19   
Blink1
:bravo:Jančika:bravo:

Hvala Bogu da si že doma. zdaj pa pridno počivaj in se pazi.9nebesa

Kaj pa če poskusita z drugimi cuclji ali pa s tistimi nastavki za pitje (kot iz kozarca). Mogoče pa naredita kakšno mlečno kašico, pa na žličko:zmeden: Drugače pa nima idej.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Sem že doma!
24.2.2005 11:47:25   
Sibil_
Upam, da bo vse v redu..;)
Drugače pa imam isti problem kot ti za pitje malega, pa mu magični lonček dam in ga zalije, pol pa požira da se ne zadavi.:)-
Kupiš magični lonček za ta male (bel pokrov) in daš stran tisti ventil, ki je noter.
Pa upam da ti bo uspelo...:rozica:
LP pa obilo zdravja,
Sibil

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Sem že doma!
24.2.2005 11:48:20   
Magi*
Jančika drži se, še naprej pozitivno misli in predvsem počivaaaajjj. nobenih naporov, tudi na WCju ne:)!! jaz sem ležala 5 tednov in ni mi žal, čeprav sem bila potem dolgo časa čisto švoh. naj te razvajajo, razmigavajo v postelji. saj vem, da je težko še posebno, ker te tudi Vasja rabi. Pa vem, da boste zmogli.

Zarja in Magi

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Sem že doma!
24.2.2005 11:50:45   
Anonimen
Me veseli, da si že doma.
Čim bolj počivaj in se pusti razvajat. Saj veš, nobeno delo ti ne bo pobegnilo ampak te bo vse počakalo!

Pridno se cartajta z Vasjo, pa čim več božaj trebušček. :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Sem že doma!
24.2.2005 11:50:50   
Ezi
O, ste že doma, super!
Da je le vse ok, da se ne bo nič pokazalo ... okoli dojenja pa mislim, da ni panike ... tudi mi smo se doooolgo, dooolgo le dojili ... je bilo verjetno malo nerodno, ampak nekaj posebnega, a ne?

Lp
:kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Sem že doma!
24.2.2005 11:51:55   
nejcko

Samo da je vse ok. Kar lepo počivaj, pa bo. In pusti se možeku razvajat.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Sem že doma!
24.2.2005 11:52:43   
Jančika_
Po moje sva probala že čisto vse...moje mleko v vseh možnih flaškah - ni šans. Aptamil je bil ekstra bljak. Hipp je zvečer v kašici njam, zjutraj pa ne (preveril Joe danes:)- )... Edina flaška, ki jo sploh prinese do ust, je Müllerjeva, ampak cucelj žveči in piha vanj, potem se pa dere, če mu vzamem. Lonček z nastavkom je dober samo za pihanje....Niti voda, čaj ali sok ne grejo dol...

In to je že od tretjega meseca tako. Edini napredek je, da ne dobi več histeričnega napada, ko zagleda flašo...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Sem že doma!
24.2.2005 11:55:15   
Jančika_
U, ste me prehitele:)-! Ja, zdaj bom kar počivala, Joe je itak priden, mali pa tudi.

Sibil, ta tvoj nasvet sem že enkrat prebrala in seveda preizkusila - ne pade na finto, vse ven spljuva. Sploh ne vem, kako mu rata...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Sem že doma!
24.2.2005 12:00:32   
Anonimen
Jančika, lepo, da ste spet doma vsi skupaj.

Kaj pa če bi si poskusila izprpat vse mleko, pa potem Vasju ponuditi dojko in mu tako poskusiti dopovedati, da pač ni? Pa potem ponuditi flaško? Pa se bo drl in ne bo hotel, pa spet dojko, da bo spet videl, da ni? Pa spet flaško.... joj, revež, ali pa je to preveč matranja.

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Sem že doma!
24.2.2005 12:06:43   
Lenny
Jančika, pridno počivaj, naše pestke pa bodo tudi stisnjene za vaju! :rozica:

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Sem že doma!
24.2.2005 12:08:36   
Jančika_
:ups: Radikalno, ampak če ne bo šlo drugače:bravo:.

Ker zdravniki pravijo, da krvavitev nima veze z dojenjem, ga itak ne bi rada še čisto odstavila, ampak fajn bi bilo, da bi ga lahko hranil še kdo drug... 3x na dan dobi gosto hrano, ampak še ne poje toliko, da bi bil čisto sit.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Sem že doma!
24.2.2005 12:12:27   
lan
Jancika lepo,da si ze doma in,da je s pikico vse vredu.
Pazi nase in drzi se!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Sem že doma!
24.2.2005 12:17:06   
india
O Jančika in:duda:, dobrodošla domov!
Vsi držimo pesti za vaju in zdaj le čimveč počivajta!

Tudi Neva6 in Katja te pozdravljata in ti želita vse naj!

Ja, Vasja, nekako boš moral mamici olajšat!:rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Sem že doma!
24.2.2005 12:17:25   
Dadi
Jančika dobro slišat da si spet doma. Pazi nase! Pa Joe mora tud nate...no sej to itak ne dvomim.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   [Brisano sporočilo]
24.2.2005 12:20:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   Sem že doma!
24.2.2005 12:20:57   
Mojca P.
Lepo,da ste vsi OK:bravo:. Zdaj pa samo pocivat:rozica:!!!

Glede Vasje:duda: pa: Ziga:duda::modri: tudi nikakor ni hotel flaske. Enkrat pa je bila mama v Lj in Ziga pri babici, druge izbire pac ni imel, saj babi zize ne more dat :)--bil pa je najbrz ze tudi zelo lacen.
Vztrajajte, pa bo.
:pujs::angel:

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Sem že doma!
24.2.2005 12:30:37   
L&F&B
Sem vesela, da ste spet vsi skupaj. Sem ti nekaj naflancala glede flaške(naj bi bil nasvet:zmeden:?) na forumu Prehrana. No, kakorkoli, pazi nase.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Sem že doma!
24.2.2005 12:48:38   
Tejči
Oj Jančika. Malo sem pozna, sem komaj sedaj prebrala spodnjo temo. Fajn si nas prestrašla. Upam, da bo vse vredu, držimo pesti!!! Zaj pa lepo počivaj, možeka pa maš tak zlatega in bo lepo poskrbel zate in za malega.

LP, Tea:sloncek:

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Sem že doma!
24.2.2005 12:49:00   
Sibil_
Jaz bi v skrajni sili-kar pri vama očitno kar je-kupila tisti brizgalko in s tistim malemu dala mleko.Tako jim dajejo tudi zdravila, pa novorojenčkom mleko.Počas bo pa pol že zakapiral da ni več joške.
Pa jaz bi začela tako, da bi se zjutraj dojil, pa zvečer, vmes pa nič več.:love:
Al pa mogoče bi poskusila tudi slamico (pri enih upali :)- ) al pa tisti kozarec ki je narejen kot nekatere steklenice za vodo-na tak konček štrleč (ne vem kako opisat no :ups: ).
LP pa obilo uspeha,
Sibil

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Sem že doma!
24.2.2005 13:09:26   
sa
Ja,super da ste doma:bravo::bravo::bravo:
Zdaj pa Joe,pedenaj od spredaj in odzadaj:)-:)-:)-Jancika ti pa kar pocivaj,saj bo Joe porihtal vse:bravo:

lp:rozica:

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Sem že doma!
24.2.2005 13:10:44   
Annny
Želim ti veliko zdravja in nič ne skrbi- vse bo tako, kot mora biti:)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Sem že doma!
24.2.2005 13:17:59   
Anonimen
Jančika, jaz pravzaprav nimam nobenega pravega odgovora na to, kaj narediti, ko otrok ne mara flaške. Mi imamo enak problem - saj veš!

Ti pa iz vsega srca želim, da bi nosečnost potekala brez kakršnih koli zapletov (ti, ki so pa bili, pa naj bodo hitro pozabljeni!!!)

No, še to, mogoče bi te malo malo potolažilo. Jaz sem tudi krvavela v prvi nosečnosti, pa se je vse kasneje popravilo samo od sebe! Samo počivaj, počivaj in še enrkat počivaj! Pusti se razvajat, pa pridno zahajaj na RR!

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   Sem že doma!
24.2.2005 14:01:36   
Maxica
Veseli smo zate-pa pazi nase in na svojo pikico. Vasja pa, hm, ne bi vedela, imam doma enega takega:)-!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Sem že doma!
24.2.2005 14:33:31   
Seven*
Heyyy staraaaa!! Welcome backkkk!! Ej Vasja bo pil na flaso, ko bo lacen ali zejen. Prvic mora biti zelo, da bo sploh poskusil. Isto je bilo pri Jakobu. Flasko je sprejel sele malo preden je bil 8 mesecev star. Zdaj pa ze CELOOO sok pije.

Mleka nimam vec skoraj nic. Malo se posladka 1x dnevno. Malo mi je hudo. Vcasih mi gre kar na jok. Pa si mislim, da je mati narava ze vedela, zakaj mi je zdaj mlekeca vzela.. Mogoce je pa to za nekaj dobro. Recimo za pikico v trebuhu in utrujeno mamico.. Kdo ve..

:rozica: za druzinico.. Mamica ti pa veliko pocivaj in se pazi. Brez pretiravanja in prevelikih naprezanj. Pospravljanje in podobne neumnosti bodo pocakale...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?