|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sem (mogoče) noseča?
24.11.2005 12:57:46   
Anonimen
Danes je 27.dan cikluca in ker sem bila nestrpna sem naredila BC mini, a je pokazal negativno.
Že od ovualcije naprej me neprestano špika v spodnjem delu trebuha, ta teden pa se počutim, drugače , nevem vam povedat kot, da bom zbolela, pa včeraj sem imela 37,2C in predvčerajšnjem.
Sem pa imela neredne cikluse in sem prvi mesec na klomifenu, tako, da sploh nevem kdaj naj pričakujem menstruacijo.
Mislite, da sem prezgodaj delala test??
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sem (mogoče) noseča?
24.11.2005 13:20:22   
TANTRA
Meni 27 dan še ni pokazal nič, temveč šele 29 dan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.11.2005 13:22:33   
rebeca
Tantra, na koliko dni pa si imela menstruacijo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.11.2005 15:49:47   
naja78
ej pupica,hiti počasi pravijo.če te res zanima ponovi test čez 5 dni.

p.s.močna želja po user posted image in user posted image ,močno poveča simptome user posted image ,ki je mogoče ni.preiskušeno na vseh ki se trudimo 1 leto in več.user posted image

želim pa ti user posted image user posted image .

(odgovor članu rebeca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.11.2005 19:48:26   
Alisa
Tudi jaz sem dela test nosečnosti en dan preden bi morala dobit menstruacijo pa je kazalo user posted image , vendar po dveh dneh jo še kar ni bilo, jaz pa sem imela napihnjen trebuh in kazali so se vsi MS(krči in špikanje), šla sem v lekarno in kupila še en test, ki pa je bil potem user posted image .
Raje počakaj še en dan ali dva, ker testi le niso tako poceni. Magar si kupi BC, ker sta notri dva pa še cenejši je od CB.
Velik sreče!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.11.2005 7:12:36   
Monika79
Alisa, da te vseeno povprašam, kateri test si delala prvič, ki je pokazal negativno in kateri test si delala drugič, ki je pokazal user posted image  user posted image ?

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.11.2005 7:17:52   
Naja30
ojla Moni. kako ti kaj kaze user posted image user posted image ?

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.11.2005 7:35:27   
Monika79
Ja, pri meni pa je tako, user posted image  od nikoder, sploh ne vem kje je user posted image user posted image user posted image  (pa ne da bi jo pogrešala) user posted image

Danes mi 1 teden zamuja user posted image , sem se pa sedaj tako odločila, da še malo počakam in naredim v nedeljo še en test, če pa bo negativen, bom poklicala G in se naročila za pregled, ker ne mislim čakati vso večnost, če ne dobim user posted image , da me vsaj pogleda, če je kaj narobe, upam, da ni user posted image .
Samo ti moram rečti, da sem ta teden tako sproščena, samo ker pa nimam nobenih od teh znakov, ko so tolikokrat bili tukaj napisani, sploh ne vem kaj naj si mislim in se pač samo prepustim času user posted image  
Aha pa temparatura je vedno na 37 user posted image
in kako si kaj ti Naja?

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.11.2005 7:46:18   
Naja30
user posted image , jaz mislim, da si user posted image . se spomnes, katero je bilo moje prvo vprasanje na forumu? glede temperature. imam jo se sedaj, pa utrujena sem zelo, slabosti trajajo ves dan... ampak za naso malo pikico se vse potrpi.
loteva se me prehlad in bom danes kar doma ostala.kaj pa ti? si v sluzbi?

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.11.2005 8:14:25   
TANTRA
Jaz sem prejšnji mesec dobila M user posted image  šele 38 dan, tako da sem imela verjetno zamaknjeno ovulacijo. Jemala sem klomifen. Od vgnezditve dalje pa sem se začela počutiti utrujeno, kot bi imela eno virozo, no 29 dan se je pokazala tanka črtica na CB....Imam pa sedaj vrtoglavico...Nič prijetno... Temp.pa je skoz nad 37 in rahlo me zebe...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.11.2005 8:18:08   
Monika79
vem, da je edini, če lahko tako rečem user posted image  znak samo moja povišana temparatura, včeraj je bila 37,4 in nikoli ni padla pod 37 user posted image
Ker bom v nedeljo še enkrat naredila test, me pa zanima, kateri test si pa ti delala?

Saj je boljše,da malo preležiš, če se te loteva prehlad, vsaj zaradi pikice, jaz pa sem v službi, pa mam skoraj vedno odprt RR, pa ko mi čas dopušča, pogledam, če je zgoraj kaj novega user posted image

Naja, sta že povedala vajinim staršem za pikico user posted image  ?

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.11.2005 10:59:22   
ela78
Halo Monika!
Tud jest še kar čakam na user posted image , zdej mi zamuja že 9 dni, BT pa skoz nad 37. Tud jest bom še počakala do nedelje, potem pa še enkrat test, pa uuupppaaaaaaam na +. Kateri test si pa ti v prvo delala ( jest sem clear blue)?

čao, elauser posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.11.2005 11:27:16   
Naja30
Moni, najinim starsem se nisva povedala. Bova pocakala do prvega pregleda. Jaz sem samo sodelavki povedala in ti povem, da se pocutim super, ko lahko z nekom delim svoja obcutenja. Komaj cakam,da se ostali izvejo... user posted image

Punce, vcasih me kar malo zaskrbi ena zadeva. Ze res, da imam vecino nosecniskih znakov, pa CB je pokazal plusek. To, da je test negativen in je zenska vseeno user posted image , sem ze slisala. Kaj pa obratno, mislite, da je mozno?

(odgovor članu ela78)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.11.2005 11:53:08   
Monika79
user posted image  Hallo Ela, ja potem pa sva na istem z user posted image , meni zamuja 8 dan.
Jaz sem delala Baby check pa je pokazal definitivno negativno, sedaj pa ne vem katerega bi probala user posted image  
katerega boš ti naredila?
kdaj si imela zadnjo user posted image ?

user posted image  Hallo Naja, jaz sem tudi že slišala za to (ali sem celo tukaj na RR nekje prebrala), da so kljub negativnim testom bile user posted image , malo upanja še je zame user posted image  user posted image user posted image user posted image
Saj je prav, da počakata, da greš na prvi UZ (ko pa dobiš slikco, brž z njo na RR, da spoznam tvojo pikico user posted image ), pa to je pač stvar vsakega posameznika user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu ela78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.11.2005 11:54:29   
lana38
Naja3!
Ne razmišljaj tako čudno. Mislim, da je več lažno neg. testov kot obratno.user posted image

lana38

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.11.2005 12:02:20   
Naja30
user posted image Lana, saj vem. user posted image Ampak pac malo razmisljam. user posted image  

Danes sem bila pri zdravnici, ker se me nekaj loteva in me je dala kar na bolnisko za ves teden. Pojma nimam, kaj bom pocela ves ta cas, saj toliko bolana, da bi lezala v postelji, niti nisem. No ja, pocitek bo vseeno prav dobrodosel. user posted image   user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.11.2005 12:09:45   
lana38
Lepo uživaj doma. Čuvaj svojegauser posted image . Beri kakšno dobro knjigo ipd...

lana38

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.11.2005 12:29:51   
ela78
Čao Monika!
Jest se še nisem odločila, katerega bom delala, tolk pravijo za CB da je 99%, tko da me je kar mal strah še enkrat ga delat. A je kateri bolj točen kot CB?
Zadnjo user posted image  sem pa imela 10.10, tko da je že kar nekaj časa od tega, je pa res da je bil ciklus na 36-37 dni.
Upajmo da je res nekaj na tem, pa da obe v nedeljo zagledava en velik +, in nam tako vsem štirim polepša nedeljouser posted image user posted image

lp, elauser posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.11.2005 12:37:27   
lana38
Tudi jaz bom delala test čez vikend. Včeraj sem kupila BC mini. Ta baje najprej pokaže, ker reagira že na majhne količine hormona. Pa še dva sta za ceno 774,00 sit. Upam, da res vse zagledamouser posted image user posted image . Držim pesti.user posted image

lana38

(odgovor članu ela78)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.11.2005 12:44:15   
Anonimen
Lana38, to pa je res poceni test, jaz sem vedno imela občutek, da stanejo po 5jurjev.
jaz še moram počakati nekaj dni, ampak me že ful mika, da bi prej poskusila, ker sem full nestrpna, pa še ves čas me nekaj špika v jajčnikih, da sem že čist zmešana, sploh,ko vas poslušam.user posted image
anonimna pa sem zato, ker nočem, da kdo ve, zakaj se gre

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
25.11.2005 13:16:31   
lana38
Jaz samo sebe občudujem, da zdržim in ne naredim testa takoj. Kar ne morem verjeti, da mi to uspeva.

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.11.2005 13:17:47   
Monika79
Hallo Ela, Lana in Anonimna user posted image user posted image user posted image

Ja upam, da nam bo res uspelo v nedeljo (oz. skozi vikend) zagledati te dve magični črtici user posted image  user posted image  user posted image  - joj kako bi bila presrečna user posted image , pa vem, da bi bile vse, a ne?
Jaz tudi razmišljam tako kot Lana, da bi naredila Baby check mini, kateri najbolj hitro pokaže user posted image  hormon v urinu in še dobiš 2 trakca, pa še ni drag  - vse v enem user posted image  

držim user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse nas

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu ela78)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.11.2005 13:37:51   
magnolija
Pozitivno mislituser posted image user posted image
POtem se ti tud dogajajo samo pozitivne stvariuser posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 23
25.11.2005 13:38:32   
Anonimen
V pondeljek vas povprašam, kakšni bodo rezultatiuser posted image

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
25.11.2005 14:36:12   
Monika79
Lana, sedaj pa se mi je vseeno pojavilo vprašanje, imajo Baby Check mini v lekarnah ali kje ga naj poiščem, ker sem ga do sedaj že v parih lekarnah iskala pa ga nisem našla user posted image  oz. ga  nimajo user posted image

TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.