Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Jaz samo to vem, da dodota ni več, da so zdaj samo še Dodoti tam. No, ampak ti imaš svojega Dodota že s seboj. Bila tam, dodota nisem videla,očitno ga res ni , bilo je super, živela pa ne bi. Midva sva si privoščila dopust na drugi strani obale, ne tam ko so lepe plaže in sam turizem z luksuzom, ampak tam ko je bolj normalen lajf, bolj po domače. Vozila sva se z lokalnimi avtobusi, skozi vasice, mesteca, pa tam dejansko ni zame življenje. Obožujem morje, toploto, ampak se mi zdi, da če hočeš živet na mauriciusu moraš imet veliko pod palcem in res fajn garantirano službo. S tem da je potem še vprašanje zdravstva in predvsem šole. To dvoje vsaj po pogovoru z lokalcem ni razvito . Edino zakaj bi tam živela je to, da nimajo kač Nuala je fajn svetovala. Jaz še dodam, če nimata milijonov na banki, da se še malo bolj o službah pozanimata in ostalih zadevah (vize, zdravstvo, šole, zavarovanja....) Pojdi na google vtipkaj living in mauricius, pa boš ziher našla vse info
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 27.2.2009 10:35:26 >
|