|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Seksat na koliko dni???
8.6.2008 13:01:50   
divans1
Sej vem da je to že stokrat prežvečena tema, pa vseeno. A je boljš sexat na 1 dan presledka al na dva dni presledka?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Seksat na koliko dni???
8.6.2008 13:03:05   
Pikica5
Meni je G rekla na vsak drugi dan je dobro, če se malo pocartaš, da prej rata user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.6.2008 13:06:14   
piamaria
divas, ti si en revček kakor jaz...nikol ne znam ocenit, kako je prav...ampka nama bo že uspelo, boš videla, naj bi na 2 dni, je baje res najboljše(Pušenjak).Jaz se ne zanašam na to,sexava kadar nama paše in ko je OV(si merim), potem cel teden na polnouser posted image
Tko je in sedaj sva v drugem krogu s to teorijo, ker sem imela OV poprej kasneje in se seveda ni moglo prijet, če pa nisva vedela...non stop pa se nama ni dalo skakat, je ful neumno...a ni?
No naj bo že enkrat efekt pa bo za obe najbolje.
No za vse nas, ki še nismouser posted image  in bi rade vsaj v juniju postaleuser posted image !!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.6.2008 13:14:12   
rija
ne vem no....meni se je prijeto takrat, ko sploh NISEM  seksala user posted image

...vox populi...

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.6.2008 13:19:45   
Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: rija

ne vem no....meni se je prijeto takrat, ko sploh NISEM seksala user posted image

že spet enakouser posted image . a si mi ukradla lajfuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.6.2008 13:21:07   
piamaria
rija, sigurno, saj od 3-5 dni po sp. od. se vgnezdi oz. pride do oploditve...me sedaj raziskujemo, kako ne zgrešiti ov in termina za oploditev...tistih nekaj ur in kako povečati % oploditve..imaš tehniko ?
LP

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.6.2008 13:38:38   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: piamaria

rija, sigurno, saj od 3-5 dni po sp. od. se vgnezdi oz. pride do oploditve...

To si malo čudno oz narobe napisalauser posted image . Do oploditve pride v nekaj urah po ovulaciji oz ko folikel poči in ven pride jajčece, ki potuje po jajcevodu, se sreča s semenčeci in tu pride do oploditve.  Oplojeno jajčece se pa potem vgnezdi  6-9 dni po ovulaciji, do takrat pa plava po maternici in po jajcevodih

če vam delajo take osnove težave, raje seksajte vsak dan ali vsak drug dan, pa vsaj ne boste zgrešile ovulacijo.

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 8.6.2008 13:42:09 >

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.6.2008 13:47:00   
Naja30
Kok ste smešne, ko tako na splošno pišete.user posted image

Midva sva vsak drug dan, ko sva delala otroke in se je prijelo user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.6.2008 14:59:29   
divans1
Vsak drug dan pomeni 1 dan presledka ali dva dni presledka???

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.6.2008 15:10:00   
Hope2
1 dan presledka

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.6.2008 15:18:26   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: rija

ne vem no....meni se je prijeto takrat, ko sploh NISEM seksala user posted image

že spet enakouser posted image . a si mi ukradla lajfuser posted image

ne, ti si ga meni, ker sem ziher starejša user posted image user posted image user posted image

a veš, da sem ravno nate mislila user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.6.2008 16:38:43   
brkn83
midva seksava kadar se nama da. Nikoli ne gledava na to kdaj sva nazadnje. Če imava željo po seksu, je lahko tudi dvakrat na dan, al pa vsake tri dni, al pa vsak dan......................dejansko čist odvisno od najinega razpoloženja.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
9.6.2008 11:22:42   
giotti
Za zanostiev je bolje bolj poredko kot pogosto, ker je število semenčic veliko večje, če je vmes pauza. Pa srečno!

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.6.2008 12:06:59   
~Biba~
Se pravi, da če sva včeraj in mi danes spet pašeuser posted image .je vseeno bolje da neuser posted image , kaj pa če mi ju3 ne bo pasalo?user posted image user posted image
user posted image ko ti paše, ti paše...ne računaj, se sprosti in uživaj.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.6.2008 12:44:47   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Za zanostiev je bolje bolj poredko kot pogosto, ker je število semenčic veliko večje, če je vmes pauza. Pa srečno!

To ne velja, če moški ima dober spermiogramuser posted image . Sicer pa nisi napisala kaj je  redko in kaj pogostouser posted image . Če ima moški dober spermiogram, lahko seksata vsak dan brez problema, če vama paše.
Enkrat je ena RR-jevka napisala kolk sta seksala, ko se je primlo in je bil to cel sex maraton, ne samo, da vsak dan, temveč tudi vsak dan po 3-6xuser posted image .

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.6.2008 13:07:11   
bt08
Jaz sem pa mislila da če želiš da se prime da moreš vsak dan,sem mu že kr napovedla ta teden da bomo skoz,itak je imel usta od ušes do ušes.

Kolk časa je pa seme aktivno?

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 16
10.6.2008 21:59:51   
tinkatonka
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

midva seksava kadar se nama da. Nikoli ne gledava na to kdaj sva nazadnje. Če imava željo po seksu, je lahko tudi dvakrat na dan, al pa vsake tri dni, al pa vsak dan......................dejansko čist odvisno od najinega razpoloženja.

ja tudi midva tako počneva. Upam da nama na tak način v roku 6 mesecev rata , potem se bomo pa najbrž tudi mi začeli ukvarjati kako in kdaj, pa noge v luft in podobno. Ampak kot rečeno, upam na "polni" zadetek.

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 10.6.2008 22:00:02 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.6.2008 22:06:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barbara.a.

Jaz sem pa mislila da če želiš da se prime da moreš vsak dan,sem mu že kr napovedla ta teden da bomo skoz,itak je imel usta od ušes do ušes.

Kolk časa je pa seme aktivno?

user posted image user posted image user posted image Si kar predstavljam tovjega moža.

Mopki spermiji so hitrejši, a preživijo manj časa kot ženski. V povprečuje živijo od 2-5 dni.

Mogoče bo še katero to zanimalo (by Pušenjak): " Semenska tekočina se tvori oziroma "nameša" z različnimi sestavinami šele tik preden pride do izliva, zato ni "stare" ali "nove" tekočine temveč je vsak izliv povsem svež. Vprašanje števila živih, mrtvih ali drugačnih spermijev bi bilo upravičeno pri moškem, ki ima že itak zmanjšano število spermijev in ob prepogostih odnosih, nikoli pa to ni problem pri redkih odnosih."

(odgovor članu bt08)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
10.6.2008 22:07:15   
Anonimen
Seksejte kdr vam paše. Bolj kot vsakodnevno seksanje ubija spermije nek koledar kdaj seksat in kdaj ne.....pomoje. Mislm kakšno življenje pa je to da še seksaš po urnikuuser posted image

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
10.6.2008 22:10:33   
Anonimen
A je boljš sexat na 1 dan presledka al na dva dni presledka?

Na pol ure je najboljse.

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
11.6.2008 21:03:43   
Katjusa
Da se vam malo pridružim čeprav ne spadam sem.... Najprej vam nej povem mojo zgodbo in upam da vam bom vlila vsaj kanjček upanja..... prvič ko sma se odločla za otročička sma misla da bo to takoj, ampak ni blo in ni blo in vsak mesec večje razočaranje in minilo je leto in meseci pa sem šla k G in me je dal na HSG kjer je blo vse OK, pol mi je dal pa klomifen.... bli smo lepo na dopustu sploh nisem kej veliko razmišljala nisem bla pod nobenim stresom sexala sma mnde 3x na dan kr tak iz lušt in užitka..... po prihodu iz dopusta sem imela pregled pri G ki naj bi ugotovil ali je prišlo po klomifenu do O..... in ugotovil je da se ni nič dogajalo mi dal recept spet za klomifen in reku da nej jem po 2 tabletki (prvič sem po eno) in jst čakam nov ciklus in čakam in ga ni in ni bilo pa reče mož 100%si noseča.... jst se pa nisem dala ker je G  reku da ni blo nič ne morem bit... čez nekaj dni sem pa le nardila test in je blouser posted image .... in po dobrih 2 letih sem končno zanosilauser posted image
Po porodu sma rekla ne boma nič čakala kr na polno, da bo čim manjša razlika..... pa je spet minilo leto pa nič spet vsak mesec razočaranje pa mi G da spet klomifen pa nič pa jem po 2 tabletki pa nič zdej pa par mesecev sploh nisem šla k njemu in sem prejšni ciklus rekla (klomifen sem imela še doma) bom jst spet probala po eno tabletko.... in potem sma dobila novo kuhinjo in sma jo montirala vsak dan do 1 zjutraj.... mens e zdi da nisma skoraj nič sexala v celem mesecu (no nekje v času O) mogoče ene 2-3X in končni rezultat user posted image spet po 2 letih.....
Sej vem to vam ne pomaga ampak hočem rečt, da ni pomembno koliko pomembno je da ste sproščene in da to delate iz ljubezni do partnerja
Klomifen sem dobila ker je g ugotovil z UZ da imam policistične jejčnike.

Držim pesti da boste vse čimprej srečke nosečke in boste imele eno skrb manj.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
11.6.2008 21:11:39   
divans1
A  to ti je na vaginalnem Uz ugotovil pco?? Po čem je pa to vidu??

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
11.6.2008 21:19:34   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

ni pomembno koliko, pomembno je da ste sproščene in da to delate iz ljubezni do partnerja

To je pa čist res.

In čestitke za user posted image , Katjusa!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
11.6.2008 21:34:39   
Katjusa
ja z vaginalnim UZ je to vidu, kaj on to vidi pa jst nebi vedela, gledal je v monitor pa je reku imate pa policistične jejčnike..... pa tud to mi ni jasno kako to da je rabu 2 leti da je to opazu.... ampak vsekakor mi je pomagal :)

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 24
12.6.2008 10:00:54   
anci banci
ja na vaginalnem se vidi da imaš policistične jajčnike, jajčnik izgleda povečan in na površini jajčnika so ciste
so pa tudi drugi znaki da imaš policistilčne jajčnike (ni user posted image , in s tem ni ovulacije , poraščenost, značilna debelost -trebuh... in itd) ampak ne vedno

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?