|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Seks v troje
31.12.2008 10:34:38   
schwed
Pozdravljeni!
Mogoče ni pravi forum za takšne stvari a bom vseeno vprašal.Z ženo sva poročena komaj osem let,imama dva čudovita sina.Zadne čase pa se nama poreva želja po skupinskem seksu.Našla naj bi še enega moškega.Ali mislite da je to kaj narobe?Ljubima se ful,veliko se pogovarjama,...

LP
Schwed
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Seks v troje
31.12.2008 10:36:51   
Anonimen
Če boš zaradi ljubezni do ženeuser posted image , lahko gledal kako jo drugi obdeluje, potem ni problema.

(odgovor članu schwed)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
31.12.2008 10:38:02   
angel_rebelde
Te ne bo motilo gledati, kako jo nekdo drug poriva? Je želja skupna, oz.obojestranska? Potem kar.

ampak lahko se zgodi, da potem to ne bo več to.

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.12.2008 10:38:58   
higuys
Našla naj bi še enega moškega. Si na napačnem forumu, tle je večino ženske populacije user posted image

Ali mislite da je to kaj narobe? Če se vama ne zdi narobe, se tudi meni ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.12.2008 11:10:27   
Tinky
Sej ni rečeno, da bo drug ženo porival, lahko da bo on ženo in drugi njega. user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.12.2008 11:35:04   
angel_rebelde
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Sej ni rečeno, da bo drug ženo porival, lahko da bo on ženo in drugi njega. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje brez otrok je kakor akvarij brez ribic..

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.12.2008 12:37:05   
Netopirčy81
IZVIRNO SPOROČILO: angel_rebelde

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem user posted image user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.12.2008 12:43:48   
Freycha
v bistvu tudi ta ideja ni tako smešna user posted image  Pač imajo ljudje različna nagnenja, ne vem, zakaj bi se iz tega norčevali in smejali.

A če bi bila pa ženska v igri in bi imela žena željo po ženski, da se z njo ljubi, bi bilo pa bolj normalno?

Ah, predsodki, predsodki.....

Jaz vedno pravim: svi goli, pa ko šta voli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Netopirčy81)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.12.2008 12:46:17   
Freycha
aja, pa še švedu odgovor: go for it! Če sta to premlela in si želita, zakaj pa ne. Težko je navadno le najti tisto trejo osebo, pa da se vsi zaštekajo med sabo in da pripelje do tega. Seveda še na sram in nerodnost ne smemo pozabiti......

imata pa na razpolago tudi svingerski klub, kjer se pač ve, zakaj je kdo tam. Sej, če vama ni nihče všeč, pa tut ni treba nikogar vzeti medse. Sicer pa bi ti lastniki kakih svingerskih klubov znali več povedati... nimam ravon izkušenj na tem področju.

Srečno!

(odgovor članu schwed)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.12.2008 13:26:51   
lelaval
Se podpišem pod Freycho . Sicer sama nimam take želje, a pravim - vsak, kakor mu paše.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.1.2009 7:34:06   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: lelaval

Se podpišem pod Freycho . Sicer sama nimam take želje, a pravim - vsak, kakor mu paše.

Točno.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.1.2009 15:59:40   
annya
Jaz bom pa takole rekla....slišala sem že za par podobnih primerov, ko sta partnerja šla med svingerje, v prepričanju da je to to, da se ljubita,ne bosta ljubosumna, skratka vse tipi topi....ko pa je dejansko prišlo do tega je bila pa kriza in so se vsi lepo po vrsti skregali, ker enostavno niso prenesli tega, da "njegovo" žensko in "njenega" moškega poriva/naskakuje nekdo drug-a.
Tako da fantazija je eno, realnost pa spet nekaj drugega!!!!!

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.1.2009 18:42:19   
TomTaylor
Vsak po svoje, Bohinjc pa s krampom...zakaj naj bi bilo pa narobe?

(odgovor članu annya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.1.2009 18:53:35   
Čupka
Če sta oba za, zakaj pa ne. Samo biti za, ne pomeni to, da bi se eden od partnerjev spustil v takšne igrice samo zato, da bi uresničil fantazije drugemu. Oba si morata resnično želeti zaradi izkušnje same.
Tudi jaz in moj dragi sva imela obdobje eksperimentiranja in sva si privoščila razne igrice in različne zasedbeuser posted image  (skupaj, se razume). Bilo je super, brez posledic. Najina zveza se je kvečjemu okrepila in zaupanje še ojačalo. Ko pa sva potešila radovednost, naju je minila želja po "novem". Predvsem meneuser posted image . Tako so ostali vznemirljivi spomini, ki pa jih z veseljem velikokrat obudivauser posted image
A ja, skupaj pa sva 20 letuser posted image

(odgovor članu schwed)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.1.2009 19:04:29   
Marogica
Če sta oba za, potem ni problema, vsaj v teoriji in dokler ne bosta poizkusila. In poizkusila bosta, to je sigurno, če se o tem že pogovarjata. Me zanima vajina reakcija po tem "poizkusu". Vendar bodita vseeno previdna, saj sexualne fantazije izpadejo v realnosti čisto drugače, vsaj kar se tiče občutkov in "rajca". No, me zanima....

p.s. Upam, da ne bo tako, kot mi je znanec pred kakšnimi 3 meseci razlagal. Je šel z enim parom, želja vsestranska, oćitno nobenih "problemov", dokler ni tip izjavil, da mu ga je znanec bolje pofafal, kot lastna ženauser posted image .... Meni je bilo sicer ful smešno, ko mi je to pripovedoval, vendar, takšnega komentarja si sama osebno ne bi želela slišati....user posted image  

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Čupka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.1.2009 19:23:27   
Freycha
ja, jaz bi se zamislila predvsem, če bi bila ta žena user posted image  ampak mene ne skrbi user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
1.1.2009 20:47:04   
Anonimen
Zakaj pa ne?Pa to je super.Gledat,kako ti drug tip ženo obdeluje.Ja,ja to pa je prava ljubezen ja.Od tebe do tvoje žene že,ampak od žene do tebe pa je drugo vprašanje.Le zakaj si ona želi še enega tipa poleg???To mi ni jasno?!user posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
1.1.2009 21:00:31   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zakaj pa ne?Pa to je super.Gledat,kako ti drug tip ženo obdeluje.Ja,ja to pa je prava ljubezen ja.Od tebe do tvoje žene že,ampak od žene do tebe pa je drugo vprašanje.Le zakaj si ona želi še enega tipa poleg???To mi ni jasno?!user posted image

če si oseba, ki lahko spolnost loči od ljubezni, potem boš to razumela, sicer ne.... potem je pa tudi brez veze razpravljati o tem, ker ne bomo nikamor prišli - simple as that....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.1.2009 21:02:38   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha
če si oseba, ki lahko spolnost loči od ljubezni, potem boš to razumela, sicer ne.... potem je pa tudi brez veze razpravljati o tem, ker ne bomo nikamor prišli - simple as that....

Se strinjam

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?