|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Seks med menstruacijo
1.12.2010 21:57:55   
Anonimen
Živjo,

zanima me, kakšen odnos imate do odnosov med menstrualnim ciklusom? Ste za ali vam ni do tega? Zanima me tudi, kaj moški menijo o tem?

Meni osebno ideja ni preveč všeč, ker imam občasno boleče M, pa vseeno se poigravam z mislijo ...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Seks med menstruacijo
2.12.2010 10:20:59   
Anonimen
Ja midva ga prakticirava, nikoli nama ni bilo to ovira.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.12.2010 15:15:13   
Anonimen
Moj moški je vedno za to, nima nobenih zadržkov, jaz malo manj, prakticirava pa kokr kdaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2010 16:59:53   
ronja
Sem za in vsi trije fantje so bili tudi za oz. en je še vedno, za ostaladva ne vem, kako majo zmenjenouser posted image . Kar se bolečine tiče, je to navadno najboljši analgetik - vsaj takrat ziher pozabiš nanjo in ne boli, navadno je pa tudi potem boljše. je pa res, da takrat nisi tako zelo naspidirana (pač hormoni) in mogoče rabiš malo več predigre, da se zbudiš.
PS: Če se bojiš za rjuhe, maš na voljo tuš/bano.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2010 17:39:20   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2010 17:43:06   
bugimajstr
hehe jst sm mojo prvič k je mela rdečo..hehe pa je blo čist ok..pa še vedno prakticiramo te podvige..je takrat še bolš..bol divje..:)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.12.2010 21:45:27   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

PS: Če se bojiš za rjuhe, maš na voljo tuš/bano.

Rjuhe niti niso problem, imamo pralni stroj user posted image

Saj pravim, običajno imam precej boleče M in sploh ne vem, če bi se lahko ob tem dovolj sprostila.

Bugimajstr - menda smo ženske v tem času res bolj divje user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
2.12.2010 23:15:44   
picola1
Sem probala parkrat pa mi ni blo všeč...Vse preveč pacasto za moj okus...

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.12.2010 9:10:56   
misar
ja brez problema to prakticirava, no zdaj že več kot eno leto nisem imela M user posted image . to je šele finouser posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.12.2010 22:12:58   
jeannetka
Tudi midva to brez težav prakticirama. Mogoče kak dan, ko je najhuje, ne, drugače pa ja. Meni je na začetku blo malo čudno, ampak ker mojega nič ne moti, sedaj tudi mene ne. user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.12.2010 22:19:03   
Freya88
Midva sva, ko sem se imela menstruacijo vedno prakticirala... res da tisti dan (ali dva) ko je bila najmocnejsa ne, ker se mi je zdelo da je prevec krvi in posledicno nisem dobro cutila;)
Drugace pa se mi zdi, da so orgazmi med menstruacijo mocnejsi, vsaj meni so se zdeli...

Kjerkoli sva ze seksala, sem pod naju dala kopalno brisaco rdece barve (vedno je v blizini)...

(odgovor članu jeannetka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.12.2010 22:23:24   
botrca
Probala sem samo 1x, pa to že pred leti in mi ni bilo všeč. Od takrat ne sexam ko jo imam. 

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.12.2010 8:36:24   
mateyka
eh, ne. mi je čist mimo nekak nekaj not tlačit, če takrat nekaj ven leze user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.12.2010 13:04:32   
pelin
eh, ne. mi je čist mimo nekak nekaj not tlačit, če takrat nekaj ven leze user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

user posted image user posted image
hja...jaz sem takrat večino dni tako čist adijo, ker mam user posted image takšne ful boleče, moj pa, ki  je drugače kar zaresen dec, pri krvi rad supaj lezeuser posted image ...sva sicer že poskusla, pa to ni to...nam se zdi vse skupaj mal grozljivki podobno....kaj češ sva bolj romantične sorteuser posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.12.2010 9:16:52   
koala
Če vama usterza zakaj pa ne.

Mieni še na misle ne pride kaj takega ker me bolečite tko zdelujejo dase komaj premikam.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.12.2010 12:49:57   
Anonimen
Midva sva to vedno prakticirala, ponavadi kar skupaj z uporabo Lunettke, res danimam močne M, ampak nikol ni blo nekaj ful krvavo. Nama pa ravno med M najbolj paše, ko "ne morva"...user posted image

(odgovor članu koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
7.12.2010 12:56:37   
ledenaa
vedna sva seksala med M ni bilo ovire niti tisti dan koje bila najmočnejša. Najbolj zanimivo je bilo da po seksu ni bilo več toliko krvavitve,je bilo čist min

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.12.2010 13:29:39   
Čebel@
moža ne moti,mene pa zelo-zato se user posted image  med user posted image  ne poslužujeva

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.12.2010 21:51:57   
Anonimen
Itak, da ja, zakaj pa da ne bi?

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
11.12.2010 13:13:30   
ronja
Verjetno eni ne iz istega razloga, iz katerega si ti anonimnauser posted image . Enim je to pač bljak - saj jim ni treba - niti nas gledat, medtem, kouser posted image . Niti predstavljat si nas ni treba.

Meni se zdi enostavno škoda stran vršt 1/4 odraslega življenja kot neprimerno za seks - če pa obema paše in če tudi m. potem precej manj boli (ali pa vsaj medtemuser posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.12.2010 18:03:57   
mateyka
Meni se zdi enostavno škoda stran vršt 1/4 odraslega življenja kot neprimerno za seks - če pa obema paše in če tudi m. potem precej manj boli (ali pa vsaj medtemuser posted image ).

ah no, tebe resno jemat glede tega - ti tud ne spiš tok kot bi morala ker je "škoda stran vršt", pa bi kot biolog morala vedet, da to ni najbolj zdravo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.12.2010 22:57:47   
Anonimen
mah, ni mi, da drugi vejo, kdaj/kako/kolikokrat jaz seksam, take stvari so mi zelo osebne, ne pa da pol foruma ve, kako spolno življenje imam.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
12.12.2010 22:58:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

mah, ni mi, da drugi vejo, kdaj/kako/kolikokrat jaz seksam, take stvari so mi zelo osebne, ne pa da pol foruma ve, kako spolno življenje imam.

toče je bil odgovor ronji...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
14.12.2010 21:23:19   
ronja
mateyka, hate to say it, ampak: good pointuser posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?