|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sej nism prestara?
14.2.2011 15:28:12   
DragonLady
Malo me je vseeno strah...čeprav se bom vrgla v zadevo in skočla not na glavo, hehe. Letos imava z mojim planiranih kar nekaj "projektov"...od poroke in nakupa večjega avta....do mojega vpisa v šolo. Rada bi namreč nardila še zdravstveno šolo, moja večna želja. Pa tudi večje šanse za zaposlitev bi imela. Dejansko bom delala samo prekvalifikacijo, sam me je pa vseeno rahlo strah...malo me trema daje. Sem mogoče že prestara za take stvari? Pri 25ih se spravljam spet v šolo...

Upam, da bom zmogla, poleg 3,5 letnika in dojenčka.
Bila katera v podobni situaciji? Je šlo? Prosila bi za žarek pozitivne energije, prosim...da me malo pomiri...user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sej nism prestara?
14.2.2011 15:42:07   
anaydam
Ne, zakaj bi bila pri 25- tih prestara za v šolo. Jaz sem se pri 30 -tih vrnila nazaj v šolo in poleg dveh otrok sicer že malo večjih (10 let in 3 let) uspešno končujem šolanje na faksu.
Tako , da če imaš resnično željo in voljo , zakaj pa ne. user posted image

(odgovor članu DragonLady)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.2.2011 15:42:53   
Pikica_82
Moja mami je delala prekvalifikacijo (isto Zdravstvena šola) pri 42. Vmes je hodila v službo, doma skrbela za gospodinjstvo, moža, dementno mamo in še problematičnega najstnika. Jaz pravim vsaka ji čast. Si je pa tega res močno močno želela, in to ji je dajalo največji zagon (njene besede). Sama pa priznava, da ji tega ob malem otroku (če bi šla v šolo že takrat, ko se je želja pojavila) ne bi uspelo. Je pa brat res hiperaktivc in ji je požrl kr precej živcev user posted image
Tak da če si res močno želiš, maš doma podporo partnerja pa še kakšne babice-kr pogumno!

Neposredna povezava do sporočila: 3
14.2.2011 16:14:19   
ksenija12
Malo treme je zmeraj dobra stimulacija:) Seveda nisi prestara, poglej malo statistike..veliko 'večnih' študentov jih ima že čez 25, še vedno študirajo, pa še nimajo ne otrok, ne družine, živijo doma..Tako, da se kar pogumno loti vsega skupaj..

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.2.2011 16:30:17   
blak
33let, redna študentkauser posted image . Meni je taaakooo fajn, izpiti mi šibajo kot po maslu, ker sem ful motivirana. Res, da so otroci malo več pri babicah, a ko smo skupaj sem njihova in samo njihova in veliko več energije imam, ker stvari, ki jih delam, mi uspevajo. Tako, da kar korajžno! Več stvari, kot boš delala, več jih boš naredila in občutek je fantastičen!user posted image

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.2.2011 16:37:49   
Dashenka
Prestara seveda nisi, saj se je treba celo življenje izobraževat in izpopolnjevat.

Le uskladitev študijskih obveznosti ob dveh malih otrokih je za moje pojme kar precejšnji zalogaj.

Neposredna povezava do sporočila: 6
14.2.2011 16:40:13   
StrawberrY
Ma kaki prestara. To so rosna leta user posted image .
Z močno voljo se da vse narediti, tako da kar pogumno.

Neposredna povezava do sporočila: 7
14.2.2011 17:31:50   
mojamura
jaz bm letos stara 35 pa grem v sredo na zagovor diplomer. tak da....leta so relativna stvar. prekvalifikacijo sem delala pred petimi leti, ko sem imela doma dojenčka in 8-letnika...

girl just go for it

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu StrawberrY)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.2.2011 19:33:44   
Rožica I
Ah, daj no, 25-letnica... Ti si prestara edino za to, da postavljaš takšna vprašanja user posted image !

Kar pogumno, za faks nisi nikoli prestara user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.2.2011 20:15:24   
kajajaka
Jaz sem diplomirala pri 32 letih... torej NISI PRESTARA, le pogumno naprej user posted image

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.2.2011 11:10:51   
Katjuska986
Niti slučajno nisi prestara!
Moja sestrica se je vpisala na fax pri 32 letih, pri dveh majhnih punčkah starih 6 in 7 let, ter kljub službi ter delno še gradnji hiše... Vse je delala v rokih in hitro dipolomirala tako da je imela po dobrih 3 letih diplomo.. Punčki sem malo pazila tudi jaz (ker sem redno študirala in sem bila sem ter tja malo doma) po večini sta bili pa sami (ker starši še niso bili v penziji).. danes sta zelo samostojni in pridni punci stari 10 in 11 let...
Jaz pa sem si glede na nosečnost (tri mesece sem noseča) zadala preveč za letos... namreč menjam službo, tako da trentuno delam dopoldne za staro še, kjer zaključujem projekte, popoldne in med vikendi pa na drugi,novi. Hkrati zaključujem tudi magisterij, za katerega pa mi zmanjkuje tako časa kot volje, kar se vedno bolj tudi pozna pri učnem uspehu.. bom verjetno ga poskusila zaključit med porodniško ... aja stara pa bom 25 let..
tako da če le imaš voljo si pri svojih letih zmožna narest kar nekaj zadev hkrati, brez da boš to sploh opazila!!!! user posted image user posted image  
Le voljo si naberi in GO!!!!user posted image

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.2.2011 13:04:50   
ronja
Sošolka s faksa, ki je več kot 5 let starejša od tebe, se je lani vpisala na še en faks (našega je uspešno zaključila pred leti, v naši stroki ni dosti povpraševanja in je bila precej brezposelna in je mela tega dost in šla študirat) in ji gre prav dobro, čeprav ima tudi ona dva mala otroka. le pogum, pri 25 pa res še nisi stara!user posted image

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 12
15.2.2011 15:03:31   
tinca35
Nikakor nisi prestara. Trenutno zaključujem (še par izpitov in matura) srednjo pri 40letih, s tem da sem pričela pri 38,5letih. Na začetku je bilo malo lovljenja, ker nisi vajen učenja a potem steče in rezultati tudi. Samo volja in želja pa gre. Doma imam najstnika ki včasih kravžlja lase. Kar pogumno.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.2.2011 14:15:18   
poli*
Jaz hodim izredno na faks in ti povem, da so moje sošolke ženske mal pred 50. letom. Torej bi lahko bile moje mame. user posted image
Kar pogumno!!

(odgovor članu tinca35)
Neposredna povezava do sporočila: 14
17.2.2011 16:23:00   
sanelaa
OMG.........si ja šele dober začela živet, tk da kr pogumno, Ko boš prišla v šolo boš verjetno med mlajšimi.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.2.2011 12:56:40   
arabela*
OMG..otrok kaj ti govoriš...user posted image

jaz sem 33, pa sem lani končala peto stopnjo zraven dveh malih otrok(najmlajša je bila mesec dni stara ko sem se začela šolat)....
Letos sem se naprej na višjo vpisala in gre brez problemovuser posted image

Nikoli nisi za nič prestara, če je le volja in željauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu sanelaa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.3.2011 22:47:28   
Majuska
Za učenje nisi nikoli prestar. Ko sem hodila na faks, je bil med sošolci en srednješolski učitelj tik pred penzijo ...

Jaz pri svojih 37-ih tudi še študiram. Počasi, ampak gre.

Še bi ti lahko naštevala ... pa ne bom. Ti se kar vpiši v šolo, brez strahu!

Pa srečno! user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
4.3.2011 12:54:23   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: DragonLady

Malo me je vseeno strah...čeprav se bom vrgla v zadevo in skočla not na glavo, hehe. Letos imava z mojim planiranih kar nekaj "projektov"...od poroke in nakupa večjega avta....do mojega vpisa v šolo. Rada bi namreč nardila še zdravstveno šolo, moja večna želja. Pa tudi večje šanse za zaposlitev bi imela. Dejansko bom delala samo prekvalifikacijo, sam me je pa vseeno rahlo strah...malo me trema daje. Sem mogoče že prestara za take stvari? Pri 25ih se spravljam spet v šolo...

Upam, da bom zmogla, poleg 3,5 letnika in dojenčka.
Bila katera v podobni situaciji? Je šlo? Prosila bi za žarek pozitivne energije, prosim...da me malo pomiri...user posted image

se ti sam mal važiš da greš v šolo?? user posted image user posted image

v glavnem kot so napisale predhodnice to res ni big deal, je treba pa seveda vložit veliko več energije in truda, kot če si ledih in frejuser posted image se pa da

čebelica Lana in trotek Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 18
6.3.2011 20:43:31   
Poka
Moj mi je pravil, da je imel na faksu tudi čez 50 stare sošolce. Management. Jaz na podiplomcu prav tako, ampak to je nekako samoumevno. Hodim pa v glasbeno šolo user posted image  Najprej mi je bilo nerodno,ampak jih je kar nekaj takih, sicer sem začela že v OŠ in nadaljujem zdaj, ampak mi nebi bil npr. problem tudi kak 1. razred in tudi razmišljam, da bi vpisala še en inštrument, sam mi manjka časa.

Sicer sem pa taka - da se zna zgodit, da se vpišem še v kako srednjo šolo user posted image  Ful sta mi dva programa zanimiva.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.3.2011 16:10:12   
urau
Če misliš iti delati prekvalifikacijo na Srednjo zdravstveno šolo smer SMS samo zaradi zaposlitve je bolje da ne greš, ker to je poklic ki naj bi se delal s srcem in dušo,
in to pacienti čutijo....

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 20
23.3.2011 10:12:14   
dreamhorse
Nisem brala komentarjev, sem pa bila prepričana, da boš napisala, da si stara ne vem 50 let... Ne pa 25... Nisi prestara, za nič.. tako da... go for it girl

(odgovor članu urau)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Zimske počitnice
lola85 RR

Kje se boste potepali med zimskimi počitnicami?

Nikjer, bomo doma (73%)

Gremo smučat/se sankat (14%)

V termah (3%)

Se bomo pustili razvajati pri babicah (5%)

Na morju (5%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!