Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Sedem čudežev socializma v SFRJ: 9.10.2008 13:57:25
|
|
|
|
Šarki
|
1. Vsi so bili zaposleni 2. Čeprav so bili vsi zaposleni, ni nobeden nič delal 3. Čeprav ni nobeden nič delal, so bili vsi načrti vsaj 100% izpolnjeni 4. Čeprav so bili načrti vsaj 100% izpolnjeni, so bile trgovine prazne 5. Čeprav so bile trgovine prazne, so vsi imeli vse 6. Čeprav so imeli vsi vse, so vsi kradli 7. Čeprav so vsi kradli, ni nikoli nič manjkalo V demokraciji ni čudežev: 1. Le redki so zaposleni 2. Zaposleni morajo delati za tiste, ki nič ne delajo 3. Čeprav redki zaposleni delajo še za druge, plače ne dobijo 4. Tisti, ki ne delajo imajo vse 5. Trgovine so polne ampak in v njih kupujejo večinoma tisti brez dela 6. Kradejo lahko samo izbranci 7. Tudi, če kradejo imajo vedno premalo
|
|
RE: Sedem čudežev socializma v SFRJ: 9.10.2008 14:20:32
|
|
|
|
Šarki
|
sori, na napačno temo sm prpopala prosim prestavte
|
|
RE: Sedem čudežev socializma v SFRJ: 9.10.2008 16:10:49
|
|
|
|
lukec
|
Ja, nostalgija. Pa še res je tako!
|
|
RE: Sedem čudežev socializma v SFRJ: 9.10.2008 19:17:28
|
|
|
|
mlinar
|
Se strinjam
|
|
|
|
RE: Sedem čudežev socializma v SFRJ: 9.10.2008 21:00:17
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?