Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sedežna iz Neckermana ? 8.11.2005 9:22:05
|
|
|
|
cmokec
|
Jaz prav iz kataloga nisem naročila sedežne, sem jo pa kupila od hrvaške firme, ki dela sedežne za nemški Neckerman. Kupila sem jo 5 let nazaj v Mercator Pohištvo. Cena je bila podobna tvoji. Je iz microfibre in se lepo čisti, tudi kvaliteta je dobra. Za 155.000 SIT sva dobila 1 enosed, 1 velik dvosed in 1 velik trosed.
|
|
RE: Sedežna iz Neckermana ? 8.11.2005 14:35:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Jap, naročila, dobila, plačala, obup!!!! Naročila sem jo iz Neckermanna leta 2002. Kupila sem jo v temno modri barvi, material je mikrovlakna. No, tako po 3 letih kupujemo novo, ker: - je mož deske v notranjosti že dvakrat menjaval in popravljal - ker so vse "fedre" polomljene - ker se sploh ne da čistit - ker se pozna vsak flek - ker se pasja dlaka dobesedno zalepi gor in niti s sesalcem ne gre dol - ker je ležišče tako neudobno, da niti filma ne moreš komot pogledat gor In zato jaz nikoli več ne bom kupila iz kataloga pohištva. Možno pa je, da bi kak drug proizvod bil veliko boljši. Sicer so se notranje deske polomile pa že po enem letu. Vso srečo!
|
|
|
|
RE: Sedežna iz Neckermana ? 8.11.2005 20:33:16
|
|
|
|
muki1
|
HVALA ZA INFO. Po mojem je tudi odvisno, kaj delaš na tej sedežni, Blacky. Če so vama po enem letu popokali fedri in se zlomile deske na kavču lahko rečeem le: hvala Bogu, da nisem vajina soseda .
|
|
RE: Sedežna iz Neckermana ? 10.11.2005 19:56:52
|
|
|
|
india
|
Muki, tudi moja soseda ima podobne izkušnje s posteljo in kavčem iz Neckermana. Ni se dalo čistit, robovi so bili kmalo pbglodani, deske so popokale, pa verjemi, da je prestara za kakšno telovadbo ( soseda namreč)....po mojem ni to najboljši način kupovanja pohištva.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?