Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sedežna umetno usnje vs. naravno usnje 21.7.2009 19:59:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Starši so kupili sedežno iz umetnega usnja in se je po 2h letih čisto ogulila ... so jo reklamirali in doplačali tisto razliko do pravega usnja ... no potem so jo imeli pa vsaj 10 let preden se je pokazala prva obraba. No mogoče sedaj že boljše umetno usnje delajo, samo jaz ga vseeno nebi kupila, če bi to kupovala sedežno za dlje časa.
|
|
|
|
RE: Sedežna umetno usnje vs. naravno usnje 21.7.2009 20:12:00
|
|
|
|
water lily
|
Imava tekstilno usnje. 4l. Razen posledic norenja mačk po njej, ni z njo nič narobe. Usnje je še vedno mehko in iste barve. Nič zguleno, razpokano ali kaj podobnega. Čeprav za 400€ sedežna pa ne vem če bo glih kaj "orng" Še manj mi je jasno kakšna sedežna iz pravega usnja stane samo 1.400€
|
|
|
|
RE: Sedežna umetno usnje vs. naravno usnje 21.7.2009 20:35:14
|
|
|
|
Bambincy
|
Mah pozabla povedat mere:) Gre za dvosed cca 190cm :)
|
|
|
|
RE: Sedežna umetno usnje vs. naravno usnje 21.7.2009 20:42:14
|
|
|
|
water lily
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bambincy Mah pozabla povedat mere:) Gre za dvosed cca 190cm :) A No jaz bi kar umetno usnje. Sam jaz sm pač hecna, pa si ne predstavljam da na crknjeni kravi ležim Pa še od tašče sedežna mi ni nč fejst, k je tapravo usnje. Je vsa neki zgubana pa razpokana...je pa res da je že ene 10 let stara.
< Sporočilo je popravil water lily -- 21.7.2009 20:43:23 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.7.2009 20:46:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Sedežna umetno usnje vs. naravno usnje 21.7.2009 20:54:47
|
|
|
|
water lily
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Se lahko malo vmešam? Midva bi rada najino sedežno sama preoblekla. Ni stara, samo želela bi takšen material, ki je trpežen in se da obrisat.Pozna katera kaj takega? Hvala. Jaz svojo sam obrišem z vlažno krpo. Enkrat na mesec pa z unm mlekom za tekstilno usnje.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.7.2009 20:56:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Sedežna umetno usnje vs. naravno usnje 21.7.2009 20:58:25
|
|
|
|
Bambincy
|
Še kakšno mnenje katero usnje? In kakšne so albost umetnega?
|
|
|
|
RE: Sedežna umetno usnje vs. naravno usnje 21.7.2009 21:04:18
|
|
|
|
water lily
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady IZVIRNO SPOROČILO: water lily IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Se lahko malo vmešam? Midva bi rada najino sedežno sama preoblekla. Ni stara, samo želela bi takšen material, ki je trpežen in se da obrisat.Pozna katera kaj takega? Hvala. Jaz svojo sam obrišem z vlažno krpo. Enkrat na mesec pa z unm mlekom za tekstilno usnje. Umetno usnje? Je močno? Kk to misliš? Močno? Mojo rit, pa njegovo rit, pa dirkanje in praskanje mačk, slinjenje otrok, skakanje otrok ipd. je preživela
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.7.2009 21:06:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Sedežna umetno usnje vs. naravno usnje 21.7.2009 21:10:01
|
|
|
|
blaža
|
mi imamo umetno usnje in je po petih letih še čisto ok. mo dali za kotno sedežno, ki zajema dvosed, trosed in enosed z podaljškom za noge samo okoli 600e. In se je samo malo ogulila tam, ko se največ sedi, na enosedu, ma se ne vidi za enkrat še tako grdo, pol bom pa dala kej čez, pa bo. je čisto na rahlo popokano. No ma svojih pet let je že odgurala, če ne si bomo pa novo čez kako leto privoščli, ma ne verjamam, da še tako kmalu, ki mi je še vedno ful všeč. moji kolegici se je pa tako umetno usnje totalno oluplo. grozljivo zgleda, prav za na odpad. no pa usnje tudi popoka. In po moje, če si kupiš ta pravo usnjeno sedežno, pol je ne menjaš kar ne cajt, ki je bla draga, ,...pa čeprav zna res zgledat grdo, ko vsa popoka, še posebaj svetlejše barve.
|
|
RE: Sedežna umetno usnje vs. naravno usnje 23.7.2009 11:43:09
|
|
|
|
fusia
|
Izkušenj z umetnim usnjem nimam. Imamo pa usnjeno sedežno ki je po nekaj letih kot nova. Vsekakor kupi naravno usnje, če ti le finance dopuščajo.
|
|
|
|
RE: Sedežna umetno usnje vs. naravno usnje 25.7.2009 18:00:28
|
|
|
|
Bambincy
|
Kaj pa kupiti za nego umetnega al naravnega usnja?
|
|
|
|
RE: Sedežna umetno usnje vs. naravno usnje 26.7.2009 16:42:22
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bambincy Kaj pa kupiti za nego umetnega al naravnega usnja? za naravno usnje jaz 1x 3 mesece vzamem otroško trdo milo in sedežno namilim, z vlažno krpo ostranim milo. Sedežna tako ostane mehka in čista. Sprosti jo pa čistim z niveinimi robčki za dojenčovo rito, ker vsebujejo kremo. Ne smeš pa čistiti s čistilom , ki vsebuje alkohol, ker potem usnje spoka, ker se izsuši.
|
|
RE: Sedežna umetno usnje vs. naravno usnje 26.7.2009 22:21:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Moji starši pravo usnje čistijo samo z vlažno krpo.
|
|
|
|
RE: Sedežna umetno usnje vs. naravno usnje 27.7.2009 17:30:42
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika Moji starši pravo usnje čistijo samo z vlažno krpo. Če imaš temno sedežno še gre z vlažno krpo. Če imaš pa bež, pa bolj težko. saj si samo z vodo tudi ne moreš rok oprat, kot z žajfo.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.