Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sedež za v banjo - bombažki 30.11.2008 22:57:09
|
|
|
|
kaya2007
|
mi smo tak sedež rabili zelo malo časa in takrat ga sploh še ni dojemala...zdaj bi pa imela tega z bombažki, ja, ga ves čas gleda v katalogu ampak je stara leto in pol in seveda že kar nekaj časa sedi v banji brez pomoči.
|
|
|
|
RE: Sedež za v banjo - bombažki 1.12.2008 9:42:31
|
|
|
|
ninini
|
Mi ima stolček za v banjo-ne bombažke,in je zelo praktičen .Pri prvem sem ga uporabljala od 6 mesca pa tja do 1,5 let zdej ga pa uporabljam od 5,5 mesca in veselo čofotamo,pa mamice nič ne boli križ ,ker samo zraven stojim in opazujem igro v vodi.
|
|
RE: Sedež za v banjo - bombažki 1.12.2008 12:55:11
|
|
|
|
ksenija12
|
mi imamo stolček za v banjo - mislim, da se mu reče fliper in je fantastičen!!! Uporabljamo ga odkar sam sedi in je res krasen. Koliko je bila cena se točno ne spomnin. Priporočam!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?