|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Se spomnete datuma????
1.2.2006 7:34:12   
ZARA
...ko ste na testu nosečnosti zagledale user posted image user posted image ??? MIdva sva bila ravno na dopustu, na Otočcu in imam na ta dan lepe, a zmedene spomine... 

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Se spomnete datuma????
1.2.2006 7:36:06   
Anonimen
21. april 2005.

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.2.2006 7:52:34   
Jančika_
Za prvič nimam pojma, res, niti približno se mi ne sanja, edino nekako medlo se mi zdi, da je bila sreda ali četrtekuser posted image .

Tokrat sem test delala pol ure pred najinim skupnim praznovanjem rojstnega dne (potem sva povabljenim že kar na vratih s tistim testom pred nosom mahalauser posted image ), zato vem, da je bila oktobrska nedelja, za datum bi pa morala na fotke pogledat. Se pa spomnim, kdaj sva dete naredila in v katerm položaju, če to štejeuser posted image .

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.2.2006 7:53:42   
Anonimen
Ne veš, kdaj sta skupaj praznovala rojstni dan? user posted image

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.2.2006 7:54:36   
Jančika_
Aha aha, je moral biti 30.10., ker je bila nedelja, naslednji dan pa praznik (sicer ne bi delala žura na nedeljo).

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.2.2006 7:55:59   
Jančika_
RD imava 14 dni narazen in ponavadi praznujeva kadarkoli v oktobru, ko je pač čas. To je lahko 10. ali pa 30., kakor pač pride.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.2.2006 7:57:37   
Anonimen
Vem, ampak to je kljub vsemu samo dobre tri mesece nazaj... Je EMŠO kriv za "dober" spomin? user posted image user posted image user posted image

Kako "pogosto" pa potem user posted image , da se spomniš celo položaja? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
1.2.2006 7:59:29   
CIPRESA
Na kateri datum točno se ne spomnim (saj veš ZARA mal že spomin peša) ampak vem pa da sem po treh mesecih čakanja kdaj se bo pokazalo komaj čakala jutra da grem v kopalnico in probam. Živčna sem bla pa približno tako kot če sem mela na faksu kak izpit.
Bil je čisto navaden dan....

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.2.2006 8:00:16   
PBJ
Še predobro se ga spomnim: 7.11.2004 Precej časa sva čakala na  tisti dve črtici. Bila sva doma in bila je nedelja.

user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.2.2006 8:00:17   
kimba
Za prvega sva zvedla 11.11.1998 ob 15. uri (največji prijetni šok, ki sem ga doživela pri ginekologinji - KAKO????), za drugega sva pa izvedla  12.10.2003 (pri njem pa ne vem ure, vem sam da je bilo dopoldan)

kimba s tremi sončki

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.2.2006 8:01:45   
Cikica
Jaz sicer nisem delala testa,mora pa biti fajn občutek in lepi spomini.Jaz sem izvedela pri Gin,potem pa me je poslala v bolnico,ker sem krvavela in splavila enega otroka,tam sem morala biti 10 dni in čakati če bo ta drugi ostal ali ne.In 27.1.2004 je na svet mokukal moj sonček Alen.user posted image user posted image user posted image

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.2.2006 8:03:22   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Vem, ampak to je kljub vsemu samo dobre tri mesece nazaj... Je EMŠO kriv za "dober" spomin? user posted image user posted image user posted image

Kako "pogosto" pa potem user posted image , da se spomniš celo položaja? user posted image user posted image user posted image

user posted image Sej res ne vem, kako to, da se tega spomnim, onega pa ne. Bo menda res EMŠOuser posted image . No, sem se pa zdaj spomnila, da sem tisti vikend imela tri žurke (v petek celjske Ringarajevke za RD, v soboto srečanje sosšolcev in v nedeljo to) - mogoče mi je preveč zabave zameglilo možganeuser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.2.2006 8:13:53   
Anonimen
Božič v Londonu, komaj sem pričakala, da ob 9-ih odprejo lekarno.
Avgustovske počitnice na Malti, lekarno sem komaj našla...

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
1.2.2006 8:17:41   
A-N-J-A
Pa še kako se spomnim.Bil je 14.9.2004!!!Ura je bila nekaj čez 5 zjutraj(sem že cel teden vstajala ob 5 h in na wc-ju driskala,ker me je bilo tok strah delat test)In potem sem rekla nič zdaj pa dajmo in po 4,5 letih user posted image .Še zdaj me preplavijo enaki občutki,kot takratuser posted image ,nič mi ni blo jasn,kar noge so mi štekale.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.2.2006 8:19:05   
dory
Jap se...no datuma glih ne, blo je nek prot koncu avgusta...in na to imam zelo slabe spomine...najrajs bi zradila test in tipa user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.2.2006 8:19:37   
rija
Kako bi sploh lahko pozabila: sobota, 14. maj 2005!
Štirinajsti dan po transferju, klinika zaprta, jaz cela adijo delam test, na katerem se prvo sploh ni nič videlo, jokam ko slap, čez nekaj časa pa se je vseeno pokazala rahla črtica....in potem negotovost do ponedeljka - je ali ni?....test na kliniki in neskončno veselje....in zopet vprašanje: ali sta dva ali je samo eden?user posted image
In bil je: moj eskimček Til....

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
1.2.2006 8:20:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ZARA)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
1.2.2006 8:24:39   
Reja
Seveda se spomnim. user posted image  bi morala priti 15. decembra. Ker je ni bilo, smo 16. vstali zgodaj zjutraj in se s štoparico in testom odpravili v kopalnico....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.2.2006 8:25:37   
juma
Se spomnim.9.1.2004 zjutraj ob 5h sem šla delat test in je biluser posted image .Od veselja je blo treba takoj zbudituser posted image .
Res lepi spominiuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 19
1.2.2006 8:27:32   
viv_
Hm... meni pa mal peša spomin... Bilo je enkrat maja 2003, pa sigurno je bilo med tednom... če se ne motim je bilo tam okrog 7.5.

(odgovor članu juma)
Neposredna povezava do sporočila: 20
1.2.2006 8:30:42   
Anonimen
26.3.2005 takrat, ko ima moj user posted image  RD. Smo šli na kosilo s starši in sem si naročila polnjene lignje s šunko in sirom. Pa so tako smrdeli, da se jih sploh nisem dotaknila. sem bila 100 %, da so pokvarjeni. POtem pa me je  user posted image  prisilil, da naredim test in je bil user posted image . Je tekel trgovio še po en test, da ga naredim zjutraj, pa sem ga delala že ob 1. ponoči.user posted image Pa še velika noč je bila.
Zato se bova še letos poročila 25.3. ,pa user posted image  bo pri krstu.
Pa še materinski dan je ta danuser posted image

< Sporočilo je popravil URSKA -- 1.2.2006 8:35:58 >

(odgovor članu juma)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
1.2.2006 8:32:22   
Anonimen
Nekje v začetku julija 2001, med tednom, dopoldne, on je bil v službi, jaz pa doma čisto zmedena in izgubljena.

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
1.2.2006 8:39:14   
NATAŠI
Se spomnim, 29.12.2005 (četrtek)  user posted image user posted image  .... upam, da ne bom pozabila čez par let 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
1.2.2006 8:42:40   
Bojana 78
3.11.2005

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 24
1.2.2006 8:49:11   
Udb
9.2.2005 - še malo pa bo obletnica user posted image

(odgovor članu Bojana 78)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?