|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Se odstavlja ali zmanjkuje mleka
13.8.2007 18:26:25   
bebii
Pozdravljene,

Moja 11 m hčerka se je do sedaj kar lepo dojila. Zadnje dva ali tri tedne sicer samo zvečer in ponoči (1 ali 2x), čez dan pa samo včasih pred spanjem - ne vedno. Zdaj pa  nekaj dni zvečer dvakrat povleče in ker mleko menda še ne priteče izpusti bradavico in želi dudico. Isto naredi tudi ponoči. Je pa težava ponoči v tem ker se je prej skoraj v spanju malo  podojila in zaspala nazaj, zdaj pa dojenje odkloni in gleda -ne spi. Prej se je dojila izmenično na obeh straneh, zdaj dojenje na levi strani zavrače. Zdi se mi da mleko res počasneje priteče, mogoče zato ker ga je manj ali bi morala user posted image  vztrajat?
Vem da sem vse skupaj kar  nakracala, toda vseeno hvala vsem ki boste skušale pomagat.

Lep dan.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Se odstavlja ali zmanjkuje mleka
13.8.2007 20:18:29   
crci06
Premisli do kdaj bi rada dojila in jo usmerjaj v to smer. Če bi rada dojila le še 1 mesec, sprejmi to kot odstavljanje.
I guess.

(odgovor članu bebii)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.8.2007 20:35:22   
piščanc
meni se to zdijo tipični začetki odstavljanja. tudi moja hči je na koncu želela samo eno dojko. upoštevaj njene želje

iz malega zraste veliko

(odgovor članu bebii)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.8.2007 21:32:11   
LanaM
Če se mala ne želi več dojiti, ne vztrajaj, ampak prenehaj. Sama sem jo želela nehati pri enem letu, pa sva pristali v bolnici, kjer se je kar precej spet navdla na dojenje, tako da je bila pri 14 mesecih že kar malo odvisna od dojenja. če bi bilo po njenem, bi bila vse obroke na dojki. Zato sva se potem morali kar malo na silo odstaviti. Torej, čle odklanja sama, se ne sekiraj.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.8.2007 8:23:47   
amy26
To se dogaja tudi pri nas je pa stara 4,5 meseca, ker mleko takoj ne priteče se noče dojiti, začne jokat in ji dam dudico pol pa čez par sekund spet poskusim, ko pa končno priteče mleko se pa doji pa še to jo moram malo motivirat da se čimdlje doji. Seveda pri nas jaz upam da to ni odstavljanje, ker se še vedno samo dojiva, flaše pa ne mara.

(odgovor članu LanaM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
14.8.2007 15:58:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?