Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Se moram nekomu potožit 13.12.2005 0:19:12
|
|
|
|
ksenija.
|
In komu se naj, če ne prijateljem. Zadnjih par dni mi gre vse narobe. V četrtek sem imela pregled pri ginekologinji, ki mi je povedala, da je z mojo nosečnostjo kar rizično. Imam ful nizko maternico pa še kratek maternični vrat. Zato imam predpisano mirovanje. Zdaj pa mi povejte kako naj mirujem ob 14 mesečnem otroku. To še pa zdaleč ni vse. V petek sem šla k zdravniku z Zalo, ker je že tri dni imela drisko in ful vneto ritko. In kaj so ugotovili? Da je moj otrok ful slabokrven. Vsebnost hemoglobina 73 (meje normale 110-130). Seveda so me napotili v bolnišnico, kjer je tudi ostala. Tako da sem sedaj cele dneve večinoma pri njej. Ko sem doma pa počivam. Zaenkrat še vedno ne vejo zakaj je tako slabokrvna, danes so naredili še neke preiskave, čez vikend je dobivala neki sirup, vendar se vsebnost hemoglobina še ni zvišala. Zato je danes dobila transfuzijo. Potem bi moral biti izvid jutri sigurno boljši. Če bo, so mi obljubili, da gre jutri domov. Komaj čakam, ker se mi skoraj že meša, ko sem sama doma.
|
|
|
|
RE: Se moram nekomu potožit 13.12.2005 0:29:46
|
|
|
|
lelaval
|
Če le lahko izkoristi in počivaj. Vsaka minuta počitka naj di bo dragocena. Morda lahko starejšega tačas zamotiš z branjem, ali pa da ti nekaj nosi oz te oskrbuje kot, da si bolna - mame se pač moramo znajt. Jaz sem tudi nosila ful nizko, pa še po konizaciji in ob 6 in 7 letnikih "speljala" nosečnost do konca. Glede slabokrvnosti pa mislim, da bo katera druga ti kaj svetovala, ker jaz nič ne vem. Držim pesti za vse tri.
|
|
|
|
RE: Se moram nekomu potožit 14.12.2005 16:07:42
|
|
|
|
ameli
|
Držim pesti, da bo vse OK
|
|
|
|
RE: Se moram nekomu potožit 14.12.2005 17:31:46
|
|
|
|
Sofi
|
ksenija, saj bo vse v redu. Samo poskušaj čimveč počivati in pozitivno razmišljati, tvoja deklica bo pa kmalu ozdravela. Poskusi pa svojo tesnobo podeliti tudi z možem, če še nisi - pomaga. LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?