Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Se katera ukvarja z razvijanjem slik? 14.3.2008 20:47:07
|
|
|
|
hmm...
|
Ne.
|
|
RE: Se katera ukvarja z razvijanjem slik? 14.3.2008 20:58:17
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj te zanima??
|
|
|
|
RE: Se katera ukvarja z razvijanjem slik? 14.3.2008 22:07:51
|
|
|
|
Dadi
|
Moj se je nekdaj ukvarjal s tem...
|
|
RE: Se katera ukvarja z razvijanjem slik? 14.3.2008 23:01:32
|
|
|
|
MADMAX
|
ja kaj te pa zanima, moj se ukvarja z fotorafijo.
|
|
|
|
RE: Se katera ukvarja z razvijanjem slik? 14.3.2008 23:13:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem nekaj časa sama razvijala fotke. Povej, kaj rabiš??
|
|
|
|
RE: Se katera ukvarja z razvijanjem slik? 15.3.2008 10:26:06
|
|
|
|
gojska
|
kaj misliš črno bele v temnici ?
< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 19.3.2008 22:27:40 >
|
|
|
|
RE: Se katera ukvarja z razvijanjem slik? 15.3.2008 10:51:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Zanima me kakšne naprave moraš kupit za razvijanje digitalnih fotk... Zanima me bolj prof. oprema, na pa navadn tiskalnik pa foto papir...
|
|
|
|
RE: Se katera ukvarja z razvijanjem slik? 15.3.2008 11:34:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LAmama Zanima me kakšne naprave moraš kupit za razvijanje digitalnih fotk... Zanima me bolj prof. oprema, na pa navadn tiskalnik pa foto papir... Joj, to pa jst ne bi vedela, sam mislim, da kej boljšga niti ne boš dobila. Jaz sem itak še vedno za analogno fotografijo - digitalne so mi sam za info, ker so mi ful grde, sploh pri kakšnih povečavah.
|
|
|
|
RE: Se katera ukvarja z razvijanjem slik? 15.3.2008 11:59:36
|
|
|
|
gojska
|
a to za doma, al boš kšeft odprla. Ker za doma se ti ne splača čisto nič. Oziroma sploh ne moreš niti z najdražjo opremo in repro materialom narediti prave fotke samo printe . A bi to rada ?
|
|
|
|
RE: Se katera ukvarja z razvijanjem slik? 15.3.2008 15:41:31
|
|
|
|
Anonimen
|
poskusla bi mal bolj prof.se začet ukvarjat...ker sedaj počnem le ljubiteljsko...
|
|
|
|
RE: Se katera ukvarja z razvijanjem slik? 15.3.2008 16:07:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Mašine so fuulllll drage.
|
|
|
|
RE: Se katera ukvarja z razvijanjem slik? 15.3.2008 23:17:31
|
|
|
|
Anonimen
|
verjetno ampak mene zanima kje se dobijo?
|
|
|
|
RE: Se katera ukvarja z razvijanjem slik? 15.3.2008 23:45:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje je najbolj, da greš do kakšnega fotografa , pa vprašaš. Mašine so od proizvajalcev papirja in filmov. Ampak ko ti rečem da so drage, govorim o milijonih bivših tolarjev.
|
|
|
|
RE: Se katera ukvarja z razvijanjem slik? 16.3.2008 20:14:31
|
|
|
|
Ewwa
|
Praviš, da se ljubiteljsko ukvarjaš s tiskanjem? Točno to kar bi jaz rada začela :) Sem zelo nepotrpežljiva in nimam nobenega namena čakat foto studijev, da mi fotografije natisnejo, zato kupujem temu primeren tiskalnik. Ker sem ugotovila, da bi potrebovala še scanner bomo najbrž kupili multifunkcijsko napravo od HPja. Me pa vseeno zanima koliko kaj stane takšna profesionalna oprema.
|
|
|
|
RE: Se katera ukvarja z razvijanjem slik? 18.3.2008 9:11:50
|
|
|
|
Anonimen
|
grem do enega te dni...
|
|
|
|
RE: Se katera ukvarja z razvijanjem slik? 18.3.2008 11:15:03
|
|
|
|
gojska
|
evo la mama ena od možnih firm
|
|
|
|
RE: Se katera ukvarja z razvijanjem slik? 19.3.2008 21:33:47
|
|
|
|
totimato
|
IZVIRNO SPOROČILO: LAmama Zanima me kakšne naprave moraš kupit za razvijanje digitalnih fotk... Zanima me bolj prof. oprema, na pa navadn tiskalnik pa foto papir... Bi bila presenečena... Pred časom je Foto tabor uporabljal Epsonov foto tiskalnik, res da malo boljši, ampak še vedno takšen, ki si ga lahko privošči vsak, ki v trgovino pride z vsoto denarja. Kvaliteto so dosegali s dobrim foto papirjem. Do sedaj, mi je vsak fotograf rekel, da je najpomembnejši papir - neglede ali gre za klasiko ali digitalno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?