mpotocn
|
jOJ,Afnica, točn takle voziček si jaz želim. Pri Mothercare ne pošiljajo čez morje, sem jim pisala in prosila, pa so me na 3 konce pošiljali in mi poj končno povedali, da upajo, da ne bom preveč žalostna, da ne pošiljajo preko morja. Je pa voziček le 'on line available', tko da se ne dobi v trgovinah. Kot vidim, si že probala tud z iskalnikom, jaz sem decembra vidla, da so jih kar nekaj prodajal na angleškem ebayu, in pošljenjo tud v SLO, pa še po 200 funtov so bili(tle pri mothercare so 200 funtov). Potem pa sem še enkrat gledala konec decembra, pa jih ni blo več, imeli pa so jih na nekaterih drugih straneh naprodaj. Jaz si želim, da bom spomladi to nabavla, sam me res skrbi, kako bo, ker tolk denarja res ni malo, in zato tud mene zanima, če je kje kakšna mamica s takim vozičkom, da pove, kako do njega. Če bi jaz koga vidla, bi ga kar ustavla . Ene forumovke majo dost izkušenj z nabavo na ebayu in podobnih zadevah, in običajno majo dobre izkušnje, včasih pa se kdo tud zaj..., zato me skrbi, ker to ni seveda tko mal denarja. Bi blo za vprašat, če je kakšen 'insurance' zraven, pa ponavadi so prodajalci ocenjeni(kakšna je njihova zanesljivost)... Vidim, da imaš parček-saj imajo take za parčke tud(en moder in enroza). Drugače sem sprva mislila na mclaren marelo, tisto, ki se spusti čist do ravnega, je pa za približno isti denar (300 EUR). Saj lastnosti po opisu sodeč so iste, tud kilaža, ampak cossato je res fuuuul luštkan. Mal obvesti, kako boš nabavla... LP