Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Se kaj ukvarjate s športom? 16.2.2012 21:45:33
|
|
|
|
lotkla
|
Včasih aktiva karateistka (5-6x na teden), sedaj pa na žalost nič več. Upam da se še vrnem nazaj, saj pogrešam karate in pa stare kolege ter trenerje. Ne znese mi pa zaradi šihta.
|
|
|
|
RE: Se kaj ukvarjate s športom? 17.2.2012 6:38:12
|
|
|
|
ajataja
|
Zumbam zdaj od septembra naprej dvakrat ali pa enkrat na teden čist odvisno kolk mi znese s časom.Če bi bil čas bi hodila vsak dan ,ker sem čist not padla
|
|
|
|
RE: Se kaj ukvarjate s športom? 17.2.2012 8:50:55
|
|
|
|
Daschi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajataja Zumbam zdaj od septembra naprej dvakrat ali pa enkrat na teden čist odvisno kolk mi znese s časom.Če bi bil čas bi hodila vsak dan ,ker sem čist not padla Ja, to pa za zumbo vse pravjo, ja. A tekačice pa bene ni? Da bi mi povedala čudežni recept, kako začet.
|
|
RE: Se kaj ukvarjate s športom? 17.2.2012 8:51:41
|
|
|
|
diana 28
|
Oooo na tem področju pa se moram pohvalit Enkrat sem šport prav sovražila, sedaj pa sem ga tako vzljubila, da si ne predstavljam več, da bi nehala. Hodim k Zumbi, na Fitnes (od novega leta in je res super), tenis in smučanje (kolikor mi znese). V glavnem vsak teden imam popoldan kakšen šport, 1 dan Zumba, 2xfitnes in 1x tenis- smučanje pa kot znese. Verjetno že malo pretiravam, vem Ma uživam v tem in za sedaj mi je super...
|
|
|
|
RE: Se kaj ukvarjate s športom? 17.2.2012 8:54:56
|
|
|
|
minabo
|
Jaz tečem 5x tedensko, običajno več kot eno uro. Konec marca imam namen preteči mali maraton v Sežani. Dolgo je trajalo, da sem se spravila, zdaj pa res uživam :)
|
|
|
|
RE: Se kaj ukvarjate s športom? 17.2.2012 8:59:50
|
|
|
|
diana 28
|
Za tek pa res nisem nikoli bila navdušena, še posebej, ker smo imeli v šoli tekmovanja in je bilo zame prava groza. Ko sem pritekla na cilj sem videla črno pred očmi in od takrat res ne maram preveč teka. Razen ko me kakšen večer boli glava in sem naveličana še sama sebe se odpravim na zrak in tečem. Ti zbristi misli in malo te prepiha, še posebej pozimi. Dobro dene, čeprav se človeku ne da it ven, vendar se moraš skorajda prisilit. Imam pa sodelavca, ki se je najbolj navdušil nad tekom ko je kupil neko uro, ki mu šteje koliko preteče in meri napredek in začel spremljati forume in članke na aktivni,si. Morda najdeš tam kakšno motivacjo.
|
|
|
|
RE: Se kaj ukvarjate s športom? 17.2.2012 9:08:59
|
|
|
|
roladica
|
Ja to v šoli pa res znajo, človeku tek zagabit. Jaz ga tudi ne maram. Sem pa včasih zelo veliko kolesarila, na aerobiki dvakrat na teden, zdaj pa nič več. Sem se veliko sprehajala z vozičkom preteklo leto, to je bilo največ za kar sem našla čas. Zdaj bo pa kmalu še služba, tako da za šport skoraj ne bo možnosti. Mogoče bomo malo strpali v nahrbtnik in bomo hodili. Pa smučala tudi nisem že dve sezoni .
|
|
|
|
RE: Se kaj ukvarjate s športom? 17.2.2012 9:20:41
|
|
|
|
Ženkica
|
Ooo, seveda in še več bi se, če bi imela čas: - kolesarim skozi celo leto; pozimi 1x na teden, sicer pa 3-4 x - redno hodim na Šmarno Goro; pozimi 3x na teden (povprečno), poleti manj, ker kolesarim - občasno gremo v hribe brez bicikla, torej peš - občasno smučam - občasno grem na nočno sankanje (vedno peš v hrib) - prejšnjo zimo sem tekla, letos se mi po pravici povedano ne ljubi, pa še časa mi primanjkuje, ker ponovno hodim na fax Kar se mene tiče bi lahko športata vsak dan, brez problema............. Sem pa svoje čase redno hodila v fitnes, aerobiko, sedaj mi ti športi, ki so "zaprtega" tipa ne sedejo več.........rabim luft, pa magari če je zunaj -10 stopinj. Pošihtarskih sprehodov na Rožnik s hčerko nisem štela........... Vem, da sem kar pridna kar se športanja tiče, ker mi je res v veselje in užitek.
|
|
|
|
RE: Se kaj ukvarjate s športom? 17.2.2012 9:29:19
|
|
|
|
Taddy78
|
Ker dojim še bom malo počakala s športanjem, drugače pa sem pred zanositvijo hodila plesat k Maestru, pa tudi konjiček me pridno čaka, da se ponovno spravim na njegov hrbet. Tako da jahanje je tisti užitek in sprostitev, pa seveda utrjevanje trebušnjakov in kurjenje celulitisa z nog me pa bodo do naslednje zime čakale v kotu še smučke.
|
|
|
|
RE: Se kaj ukvarjate s športom? 17.2.2012 9:32:35
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi A tekačice pa bene ni? Da bi mi povedala čudežni recept, kako začet. Ko zveš, mi prosim javi. Ok, za začetek čakam pomlad, potem pa
|
|
|
|
RE: Se kaj ukvarjate s športom? 17.2.2012 9:43:46
|
|
|
|
minabo
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Daschi A tekačice pa bene ni? Da bi mi povedala čudežni recept, kako začet. Ko zveš, mi prosim javi. Ok, za začetek čakam pomlad, potem pa Obuješ superge in greš čisto na počasi :) Izmenjuješ tek in hojo, potem pa vedno več teka.
|
|
|
|
RE: Se kaj ukvarjate s športom? 17.2.2012 9:46:11
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: minabo IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Daschi A tekačice pa bene ni? Da bi mi povedala čudežni recept, kako začet. Ko zveš, mi prosim javi. Ok, za začetek čakam pomlad, potem pa Obuješ superge in greš čisto na počasi :) Izmenjuješ tek in hojo, potem pa vedno več teka. Lepo napisano, ampak zakaj pa tega nisem še NIKOLI naredila? No, razen v šoli pri telovadbi...
|
|
|
|
RE: Se kaj ukvarjate s športom? 17.2.2012 10:40:19
|
|
|
|
Daschi
|
IZVIRNO SPOROČILO: minabo Jaz tečem 5x tedensko, običajno več kot eno uro. Konec marca imam namen preteči mali maraton v Sežani. Dolgo je trajalo, da sem se spravila, zdaj pa res uživam :) No, in kako se začne? A je kaj upanja za človeka, ki je zadihan po 10ih metrih?
|
|
RE: Se kaj ukvarjate s športom? 17.2.2012 10:41:46
|
|
|
|
Daschi
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Daschi A tekačice pa bene ni? Da bi mi povedala čudežni recept, kako začet. Ko zveš, mi prosim javi. Ok, za začetek čakam pomlad, potem pa Ja, ja, itak, saj jaz tudi čakam pomlad in +10 stopinj. Saj prej se po moje sploh ne sme začet.
|
|
RE: Se kaj ukvarjate s športom? 17.2.2012 10:44:03
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi No, in kako se začne? A je kaj upanja za človeka, ki je zadihan po 10ih metrih? Še lahko kaj dodam? Ni potrebe, vse si napisala
|
|
|
|
RE: Se kaj ukvarjate s športom? 17.2.2012 10:50:25
|
|
|
|
Daschi
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Daschi No, in kako se začne? A je kaj upanja za človeka, ki je zadihan po 10ih metrih? Še lahko kaj dodam? Ni potrebe, vse si napisala No, midve bi bili fajn spodbuda ena drugi. Za vsak meter bi si lahko čestitali. Kaj bi blo to enega zmagoslavja. Samo, res počakajva, da se malo segreje. Zdaj ful ni zdravo tekat po tem mrazu. Tud 10 metrov ne. To ziher vsi zdravniki odsvetujejo.
|
|
RE: Se kaj ukvarjate s športom? 17.2.2012 11:01:35
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi No, midve bi bili fajn spodbuda ena drugi. Za vsak meter bi si lahko čestitali. Kaj bi blo to enega zmagoslavja. Samo, res počakajva, da se malo segreje. Zdaj ful ni zdravo tekat po tem mrazu. Tud 10 metrov ne. To ziher vsi zdravniki odsvetujejo. Sem ti glih to mislila napisati, da bi skupaj uspele Jaz tebe porinem meter - dva, ti pa mene...
|
|
|
|
RE: Se kaj ukvarjate s športom? 17.2.2012 11:08:54
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Daschi No, midve bi bili fajn spodbuda ena drugi. Za vsak meter bi si lahko čestitali. Kaj bi blo to enega zmagoslavja. Samo, res počakajva, da se malo segreje. Zdaj ful ni zdravo tekat po tem mrazu. Tud 10 metrov ne. To ziher vsi zdravniki odsvetujejo. Sem ti glih to mislila napisati, da bi skupaj uspele Jaz tebe porinem meter - dva, ti pa mene... jaz tečem*, dvigujem uteži** in imam redne gimnastične vaje*** -------------------------------------------------------------------- * za enim kratke, za drugim dolge proge ** ca. 11 in 14 kilske *** kadar pobiram igrače iz nemogočih in nečloveških kotov
< Sporočilo je popravil khurde -- 17.2.2012 11:09:35 >
|
|
RE: Se kaj ukvarjate s športom? 17.2.2012 11:17:27
|
|
|
|
evangelie
|
Jaz tečem, ene 3-4x tedensko, odvisno kako mi znese (sin je star 2 leti, hči 2,5 meseca). Tečem tudi pri hudem mrazu in kljub temu, da dojim. Poleg tega še vozičkam, skoraj vsak dan od 5-12km. Se da, samo zoorganizirat se je treba...
|
|
|
|
RE: Se kaj ukvarjate s športom? 17.2.2012 11:29:33
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde jaz tečem*, dvigujem uteži** in imam redne gimnastične vaje*** -------------------------------------------------------------------- * za enim kratke, za drugim dolge proge ** ca. 11 in 14 kilske *** kadar pobiram igrače iz nemogočih in nečloveških kotov Jah, zato jaz danes tudi nimam 100 kg, ampak malo manj ... še manj moram imeti... pa odpade, da še enega otroka rodim, da bo več gibanja... Če ne bi bilo tega bi pa ziher bila nad 100
|
|
|
|
RE: Se kaj ukvarjate s športom? 17.2.2012 11:47:24
|
|
|
|
minabo
|
Vsak tekač je na začetku zadihan :) To je čisto normalno. Samo nehat ne smeš, ker je potem bolje. Obljubim. Meni je prve dva kilometra vedno težje kot potem, ko je ena ura mimo. Tečt se seveda da tudi, ko je zunaj minus, ampak za začeti pa počakajte na toplejše vreme,drugače bodo vaša dihala doživela šok
|
|
|
|
RE: Se kaj ukvarjate s športom? 17.2.2012 11:53:53
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: minabo Vsak tekač je na začetku zadihan :) To je čisto normalno. Samo nehat ne smeš, ker je potem bolje. Obljubim. Meni je prve dva kilometra vedno težje kot potem, ko je ena ura mimo. Tečt se seveda da tudi, ko je zunaj minus, ampak za začeti pa počakajte na toplejše vreme,drugače bodo vaša dihala doživela šok Šokov si pa še najmanj želim na svojem telesu... glede na to, da sem vedno mrzla tekanje, vsak avtobus bi mi pobegnil, ga ne bi dohitela Bi pa resnično rada našla to voljo za tek ali tudi hitro hojo, ker vsi, ki to prakticirajo, pravijo, da je to najboljši antistresni program, kar mi je najpomembneje, s tem pa tudi kako kilo izgubim in dobim kondicijo, kar tudi ne bi škodlo. No, na tak tek/hojo se pripravljam že 1 leto, pa ne gre
|
|
|
|
RE: Se kaj ukvarjate s športom? 17.2.2012 11:58:49
|
|
|
|
minabo
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: minabo Vsak tekač je na začetku zadihan :) To je čisto normalno. Samo nehat ne smeš, ker je potem bolje. Obljubim. Meni je prve dva kilometra vedno težje kot potem, ko je ena ura mimo. Tečt se seveda da tudi, ko je zunaj minus, ampak za začeti pa počakajte na toplejše vreme,drugače bodo vaša dihala doživela šok Šokov si pa še najmanj želim na svojem telesu... glede na to, da sem vedno mrzla tekanje, vsak avtobus bi mi pobegnil, ga ne bi dohitela Bi pa resnično rada našla to voljo za tek ali tudi hitro hojo, ker vsi, ki to prakticirajo, pravijo, da je to najboljši antistresni program, kar mi je najpomembneje, s tem pa tudi kako kilo izgubim in dobim kondicijo, kar tudi ne bi škodlo. No, na tak tek/hojo se pripravljam že 1 leto, pa ne gre Za avtobusom je treba šprintati, tako da to ni ravno merilo :) Se pa strinjam, da je tek najboljši antistresor. Nehaj se pripravljati in začni :)
|
|
|
|
RE: Se kaj ukvarjate s športom? 17.2.2012 12:01:15
|
|
|
|
pety78
|
Mene je za tek rešla dobra muzka! Priporočam! Drugače je dolg cajt za umret! Sovražila iz dna duše tek v šoli. Pa sem potem hitro noter padla. Ampak zaradi pomanjkanja časa sem tudi hitro padla ven, zato tudi jaz že komaj čakam, da bo malo topleje, da zopet not padem.
umivanje zobvaruška mbKolikokrat na dan otroku umivate zobe (oz. si jih otroci sami)?manj kot 1x na dan (
11%)
1x na dan (
34%)
2x na dan (
48%)
3x na dan (
5%)
bolj pogosto (
2%)
Število vseh glasov: 351Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!