Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Se je kateri zgodilo..mirena 30.3.2008 22:15:15
|
|
|
|
giti1
|
Pozdravljene, po dolgem času se oglašam..Nekaj časa sem bila samo bralka, zdaj pa potrebujem pomoč.. 03.03 so mi vstavili Mireno. Včeraj, ko sem se umivala po spolovilu sem na dlani našla črno nitko. A je mogoče, da bi se vrvica na Mireni odvezala ali strgala. Spolnih odnosov že en čas nimava, ker še vedno krvavim. Nitke nisem kontrolirala prej(G mi je rekla da ni potrebno). Ali je možno, da se kaj takega zgodi??? Sem že razmišljala če je nitka mogoče s sp.hlačk, vendar črnega nisem imela nič oblečenega, pa med sramnimi ustnicami..., Ne vem res čudno. Prosim, svetujte... Hvala. Lep pozdrav iz Prekmurja,giti1
|
|
RE: Se je kateri zgodilo..mirena 30.3.2008 22:48:31
|
|
|
|
Anonimen
|
pri mireni je bolj kot laks, ni ravni nitka, tko da bolj težko verjetno
|
|
|
|
RE: Se je kateri zgodilo..mirena 30.3.2008 22:52:46
|
|
|
|
taška30
|
Meni je G pokazala na modelčku kako je Mirena vstavljena v maternico, sem prav potipala tiste nitke (ker naj bi jih doma tudi, no, jih nisem), skratka, nitke so res bolj kot laks (trdota), pa take bež-prozorne barve, ne črne. Po mojem ni od Mirene.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?