|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Se je katera zredila + 4 kg do 8t??
23.12.2008 9:47:59   
nebo
Jojo, povejte če se je katera zredila +3 +4 do 8 t, ampak potem pa se ji je teža umirila????

Ko berem forume vse samo pišejo, ne se sekirat, sicer sem se jaz do 25 t zredila 6 kg ali pa do 32 t 10 kg?? Vse so štartale na 50 kg...
Jao meni...!!

p.s.
Ampak vseeno ste super tle gor....user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Se je katera zredila + 4 kg do 8t??
23.12.2008 9:55:23   
manna
Sem v 17.tednu in sem se do zdaj zredila 4kg. Od tega 2kg do 12.tedna, potem 2 kg do 15 tedna. Pa ne jem veliko, res ne! 

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.12.2008 10:06:26   
jernejav
Jaz pa sem v 25 tednu in sem se do sedaj zredila 5 kg. Je pa res da sem štartala z kar nekaj več kot pa 50 Kg. Do 15 tedna sem se zredila za samo 80 dkg. Ne morem pa se upreti gaziranimi pijačami....

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.12.2008 10:09:39   
Anonimen
Ne se sekirat, jaz sem tudi tko. Na začetku ful, pol pa ni šlo več toliko. Sem pa bila 1 teden čez rok, ko sem šla rodit sem mela 20kg več, v roku 1 mesca sem jih zgubila več kot 10. Potem pa bolj počasi. Sedaj, 6 mesecev po porodu sem na štartni teži. Sicer je pa tko, men g ni nič težil, ker ni blo panike, ene, sploh ginekologinje so pa tečne za pop... Jaz sem se ok počutila, pa nism se sekirala zaradi tega. Pa lepo nosečnost ti želim.

(odgovor članu jernejav)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.12.2008 10:11:29   
zmajama
Jaz sem se do 18. tedna zredila samo 400g in  je g že delala malo paniko, da kaj pa je zaj to. Potem, ko pa me je pregledala pa je vidla, da je bebica zrastla in da se na meni nič ne pozna. Res pa je da mi sploh ne paše, da bi se nekaj basala s hrano, vse v mejah normale, lačna nisem nikoli.

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.12.2008 10:44:00   
anci banci
jaz sem sedaj v 11 tednu in se pridobila 3 kg

(odgovor članu zmajama)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.12.2008 10:55:12   
Anonimen
Bom raje anonimna, ker sem se ogromno zredila 19t + 12kg. Ful mi vsa hrana paše in niti na začetku mi ni bilo slabo in sem lahko lepo pridno papala. Kaj bo še do konca pa splohj ne upam pomislit.

(odgovor članu anci banci)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
23.12.2008 10:56:38   
hubi
Ne kompliciraj s kilami. Ene hrano samo pogledajo, pa kile kar gor frčijo, ene pa kršijo na vse mogoče načine, pa kil sploh ni. Presnova se spreminja,v nosečnosti, poslušaj svoje telo, pa bo.

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.12.2008 11:02:40   
lukec

Jaz sem ena tistih, ki ji kile niso šle gor. Prvo sem pridobila šele konec 5. meseca. Ampak sem štartala s tolikimi kot jih imajo nekatere v 9. mesecuuser posted image .
Zredila sem se na koncu 9 kil in kljub temu, da sem sicer močnejše sorte je šlo mesec po porodu že vse doluser posted image .

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.12.2008 11:34:57   
Anonimen
Do 8 tedna sem jaz imela +4, dalje pa tudi od pregleda do pregleda +3-4 kg.

(odgovor članu lukec)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
23.12.2008 11:39:37   
Anonimen
v prvi user posted image  sem najprej shujšala za 5 kg pa pol na konc preden sem šla rodit dobila 2 kg gor, pa po porodu shujšala 7 kg, sedaj v drugi user posted image  najprej shujšala 7 kg,  sedaj sem v 32 t pa sm dobla nazaj 2 kg. pa g ni nič težačila, sam mene je skrbel da bi blo kej narobe pa je rekla da je z user posted image  vse ok da dobi od mene dost da raste.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
23.12.2008 12:22:18   
lananai
Jst sem v 20. tednu in sem še vedno na -1kg kot pred nosečnostjo - imam pa 57kg.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.12.2008 14:05:05   
puncica
jst sem se do konca nosečnosti 8 kil, je pa res odvisno s kolk podlage greš v nosečnost al si neka trlica al konkretna baba, no jst sem normalna user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
23.12.2008 14:22:30   
pob@linček
Ja.4kg v enem mesecu.Pa kva.user posted image

mami in oci je najlepsi poklic za celo zivljenje

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.12.2008 17:46:18   
kaya2007
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Bom raje anonimna, ker sem se ogromno zredila 19t + 12kg. Ful mi vsa hrana paše in niti na začetku mi ni bilo slabo in sem lahko lepo pridno papala. Kaj bo še do konca pa splohj ne upam pomislit.

haha, to mi je pa full smešno user posted image  jaz sem po mescih in tednih sicer ne spomnim, sem pa do konca pridelala 25kg...in imam kolegico, ki je v vseh 3h nosešnostih dobila do 30kg, pa je zdaj spet suha kot trlica, tako da ni pravila. no, jaz svoje postave še nimam čisto nazaj, upam da bo enkrat user posted image  sem pa imela pred nosečnostjo 45-48kg.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.12.2008 17:48:43   
Pikapolonica_
Jaz o kilogramih predelanih v nosečnosti raje ne bi govorilauser posted image user posted image Je pa tako kot je šlo gor, šlo tudi dol, le 10% sem si pustila, da nisem več tak kostkouser posted image user posted image

Menda bomo zibali...drugič ;)

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 16
23.12.2008 17:49:53   
1ksantipa
IZVIRNO SPOROČILO: zmajama

Jaz sem se do 18. tedna zredila samo 400g in  je g že delala malo paniko, da kaj pa je zaj to.

No, to je pa že pretiravanje.

(odgovor članu zmajama)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.12.2008 18:07:23   
emas
Seveda, pa pol še nekaj več, zadnja dva meseca pa se lepo umiri in pristaneš na + 14kg, pa tud ni nič takega.

Vse se poštima user posted image !

(odgovor članu 1ksantipa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.12.2008 18:13:40   
Anonimen
7 teden in sem shujšala 1,5 kguser posted image

(odgovor članu emas)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
23.12.2008 18:28:55   
talci
Punce ne se sekirat, če se boste preveč zredile ali shujšale bodo že ginekologi paniko zagnali, jaz sem v 15 tednu pa sem še na - 4 kg pa mi ni noben težil. Pač nekaterim paše jesti nekaterim pa ne. Ve samo uživajte v user posted image pa se ne sekirajte toliko sploh pa ne zaradi kg.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.12.2008 22:23:57   
TjasaJ
Jaz sem v 6T, tehtnice pa nimam doma. Trebušček pa se mi vidi, ker sem nonstop lačna, rahlo slabost preživim pa brez bruhanja. Ocenila bi nekje 1,5kg. Pregled pa imam čez 2 tedna in bom videla, kaj bom g povedalauser posted image !

Se pa strinjam, da je treba poslušati telo. Jem toliko, da utišam lakoto in tisto, kar mi paše - ponavadi je to kar zdrava hrana... Uživaj, posebno če si med srečnicami z manj slabosti!

(odgovor članu talci)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.12.2008 11:20:43   
daisyb
wejla,

najprej lepe praznike. jaz sem se takoj na začetku zredila za 2 kg...sedaj sem v 13 tednu in sem se zredila za 3 kg...štartala pa s 42 kg....tako, da se bom mogla še kar poredit. sem se pa tudi jaz ustrašla glede na začetek, da bo šlo kar tako hitro naprej s kilogrami.
pri vsaki je drugače......odvisno tudi od metabolizma.

ne se preveč sekirati..poskušaj z zdravo prehrano in gibanjem....

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.12.2008 15:38:23   
čipka
Jojo, povejte če se je katera zredila +3 +4 do 8 t

Jaz sem se...samo se pol ni ustavlo-sem pol prišla lepo na +25user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 23
25.12.2008 15:42:28   
clara23
hmm..ne. Pri 12 tednu sem imela +1kg, na koncu nosečnosti pa +13kg

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.12.2008 18:05:09   
biba14
Oj. Jaz sem mela v 8.tednu +2, sedaj v 15. pa sem na +4. Veseli december bo naredil svoje,tako da do konca leta računam še na kakšno kilco ali 2,ampak ne moreš pomagat, tako pač jeuser posted image  

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?