|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Se ena S TEZAVAMI...
17.3.2005 19:59:11   
NMJ
Vse prav lepo pozdravljene. Ze kar nekaj casa vas spremljam in prebiram vasa pisma. Tokrat sem se odlocila, da se se jaz aktivno vkljucim. Tudi midva z bodocim mozem se trudiva, da postanem srecna :nosecka:in to ze dobro leto. Do sedaj se brez uspeha. Me pa skrbi ker zadnje nejaj mesecev med eno in drugo menstruacijo vmes po malo krvavim. ta mesec pa je to se mocnejse in ves cas me spika pri jajcnikih. A ima oz. je imela katera morda podobne tezave. Pri ginekologinji sem narocena sele 8. junija.

lep vecer vsem na tem forumu:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Se ena S TEZAVAMI...
17.3.2005 20:02:50   
KMALU
Glede na to, da se trudita ze eno leto in, da verjetno se vedno poskusata, bi sla na tvojem mestu kar k privatnemu ginekologu - ker je cakanje krajse ali pa ga sploh ni.
Res je, da bos morala placati, a za otroka se splaca.

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Se ena S TEZAVAMI...
17.3.2005 20:14:08   
tinkamiška
Kaj se ne da nič prej naročiti pri tvoji G? Vsaj za pogovor, ker sedaj bi pa res lahko že imela kakšne preiskave, pa če še krvaviš vmes.

Poskusi se prenaročiti;)

Sama ti pa ne znam nič svetovati, ker nisem imela podobnih problemov, mogoče ti paše katera druga kaj napiše:rozica:

Dobrodošla, lahko se pa pridružiš na spodnjem naslovu
"kva je zdej kofetarice" pa malo počvekaš z nami:rozica:

LP,
Tinka

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Se ena S TEZAVAMI...
17.3.2005 20:43:05   
MašaS
Meni se tudi že dva ciklusa vmes pojavijo krvave nitke v sluzi. Prej se to ni nikoli dogajalo. In do nedavnega sem tudi imela G, kjer sem se lahko naročala šele čez tri ali štiri mesece je bilo na vseh pregledih vse BP. Potem pa sem zamenjala G in prišla na vrsto v 14 dneh. Novi G me je pregledal, ugotovil nekaj na eni strani in me poslal na preiskave. Čisto drug odnos, čisto drugi postopek.

Svetujem ti tako, kot je ena pred mano že rekla, da greš najprej samoplačniško k drugemu G, da ne boš čakala šele do junija. Saj ni tako drago (4000,00 sit lansko leto v Leonišču). Naše zdravje je vredno tudi več, kajne.

Srečno!

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Se ena S TEZAVAMI...
17.3.2005 21:10:19   
mujcek
pozdravljena!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
Tudi meni se zdi to zelo zelo dolga čakalna doba, a nebi raje poiskala G, ki ni tako zaseden ali pa se poskusila dogovorit, da prideš prej na vrsto? :zmeden2:

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Se ena S TEZAVAMI...
18.3.2005 7:39:14   
simonas
Vmesna krvavitev bi lahko pomenila tudi ovulacijo, če je na sredini ciklusa. Jaz sem jo zdaj prvi mesec imela in je točno sovpadla z dvigom temperature za 0,5 stopinje. Prejšnje cikluse, pa se je tu in tam pojavila kakšna krvava nitka v sluzi a so mi dekleta rekla, da mi to hormončki nagajajo.

G pa le zamenjaj, če je potrebno tako dolgo čakat.

Simona:rozica:

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Se ena S TEZAVAMI...
18.3.2005 12:59:26   
Urska61
Dobrodošla NMJ! Lepo, da si se nam pridružila. Boš videla, punce tukaj so super, marsikdaj ti lahko pomagajo z različnimi nasveti, saj smo že vse dale veliko skozi v boju za :duda:.
Glede tvoje težave pa ti svetujem, da pojdi čim prej k privatnemu ginekologu.
Urška61

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Se ena S TEZAVAMI...
18.3.2005 20:29:32   
NMJ
Hvala za nasvet. sem ze prej razmisljala o privat G, sedaj pa bom kar poiskala kaksno. A morda katera pozna dobro G - samoplacnisko, cena ni pomembna. MasaS. kje pa je to Leonisce?

Lep pozdrav

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Se ena S TEZAVAMI...
19.3.2005 13:26:29   
emaa
Leonišče je rumena majhna stavba zraven porodnišnice, Šlajmerjeva 2

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?