Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Se že kopate v bazenčku? 15.6.2006 21:42:49
|
|
|
|
hubi
|
Mi imamo namen jutri izvesti kopanje. Upam, da bo ratalo.
|
|
|
|
RE: Se že kopate v bazenčku? 15.6.2006 21:44:26
|
|
|
|
rija
|
Jaz bi ga....samo moram počakat, da neha kapljati in curljati....
|
|
|
|
RE: Se že kopate v bazenčku? 15.6.2006 21:45:34
|
|
|
|
tulip
|
Mi smo se kopali že včeraj, ko je kurilo na 30 stopinj! Je tamali tako brcal in škropil okrog sebe- seveda, zunaj pod češnjo je bilo zanj prvič!!! Aha, trakec ne dela- ima 10 mes.
< Sporočilo je popravil tulip -- 15.6.2006 21:46:58 >
|
|
|
|
RE: Se že kopate v bazenčku? 15.6.2006 21:46:13
|
|
|
|
urši77
|
Mi imamo pa ne ravno bazenček, ampak malo večji bazen(ček) , že dva dni napolnjen z vodo, pa me zanima koliko stopinj naj bi imela voda za naše malčke(naš razgrajač je star 9mes). Verjetno je kot pri kopanju v kopalnici malo preveč ali pač... LP in čimveč čofotanja
|
|
|
|
RE: Se že kopate v bazenčku? 15.6.2006 21:52:13
|
|
|
|
KIRA
|
mi smo se danes prvič letos. smo lansko leto nabavili takega malo večjega, da sem lahko z tamalima v vodi zraven - za vsak slučaj. tavečja je itak mahnjena na vodo in kopanje, manjša pa je tud uživala 100 na uro. zgleda, da mam dve pižmovki pri hiši, ali pa vsaj dve vidri..... heheheh
|
|
|
|
RE: Se že kopate v bazenčku? 15.6.2006 22:27:20
|
|
|
|
ona
|
Mi tudi imamo tak velik bazen in smo se že včeraj kopali,je pa stara 17 mesecev in je prav norela v vodi z bratcem Toplota vode pa je bila kolikor se je segrela na soncu! Upam,pa,da se morje tudi kaj segreje in če bo lepo gremo čez vikend testirat morje
|
|
|
|
RE: Se že kopate v bazenčku? 15.6.2006 22:28:23
|
|
|
|
lelaval
|
Mi imamo velikega in ga letos sploh nimamo namena postavit (ker se mi zda 14 dni zdi brezveze, vodo pa je treba vzdrževat). In sem danes šla kupit manjšega in seveda smo ga sprobali. So vsi trije veselo čofotali notri.
|
|
RE: Se že kopate v bazenčku? 16.6.2006 6:58:53
|
|
|
|
k1
|
sem tudi jaz danes študirala, da bi obrnila pokrov od peskovnika.... pa vidim, da nisem edina s takimi idejami. lp
|
|
|
|
RE: Se že kopate v bazenčku? 16.6.2006 8:27:30
|
|
|
|
asso
|
Ne vem zakaj bi bil problem, če seveda ne piha in nalijemo v bazenček mlačno vodo. Pa saj tudi v stanovanju ko jih kopamo nimamo 30°C.
|
|
RE: Se že kopate v bazenčku? 16.6.2006 9:42:42
|
|
|
|
Anonimen
|
mi bi se pa ga nimamo. oz mamo enga tako mini da je samo en obroček za napihnt pa premer ma mn k en meter. v bistvu je bl luža. tko da sem prejšn dan že prnesla vn kr tamalo banco pa mal vode not da je packala po njej pa rože s kanglco zalivala ne za kopat! dons morm it pa v nabavo pa neki večjiga kupit!
|
|
|
|
RE: Se že kopate v bazenčku? 16.6.2006 10:15:44
|
|
|
|
turbo
|
Mi smo štartali včeraj, že nekaj časa ni bilo takega veselja. Le tako bosta mulca in mami in oče v miru dočakali odhod na morje.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?