Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Se še spomnite Blaža in njegove mamice Ba... 5.8.2007 8:49:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz imam sicer cunje od 1 do 2 let. Lahko jih pošljem, če jih potrebujejo. Če pa katera druga rabi, pa lahko tudi njej pošljem. Cunje niso nevemkako fensi. Nekatere so podarjene in jih podarjam naprej. Pa tudi naš je Blaž.
|
|
|
|
RE: Se še spomnite Blaža in njegove mamice Ba... 9.8.2007 12:32:14
|
|
|
|
Urša
|
Dobila sem naslov njegove babice. Če ga katera želi, me lahko kontaktira.
|
|
RE: Se še spomnite Blaža in njegove mamice Ba... 9.8.2007 12:41:25
|
|
|
|
cmokec
|
Ja, se spomnim, kako da ne. Sem bila pri njih lansko leto, ko smo peljali darovano. Blažka takrat še ni bilo doma, sem pa spoznala ostalo družinico.
|
|
RE: Se še spomnite Blaža in njegove mamice Ba... 9.8.2007 21:41:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Ursa, a lahko vprasas, ce kaj rabi? Kake cevljcke, oblacila itd? Mogoce se kaj najde .. LP
|
|
|
|
RE: Se še spomnite Blaža in njegove mamice Ba... 9.8.2007 22:40:59
|
|
|
|
Urša
|
Jaz bom kar poslala nekaj, ne bom nič spraševala. Pomoje se ne bi ničesar branili. Saj veš, sam očka s tremi otroci...
|
|
RE: Se še spomnite Blaža in njegove mamice Ba... 10.8.2007 13:00:19
|
|
|
|
andreja 07
|
Jz sem očka želela poklicat a je trenutno v hrvaški,morda se pa malo namakajo,ko bi se le jim privoščim. Ko sva nazadnje govorila je bil kar zadovojen,sicer je skromen a je rekel da se imajo lepo in da sploh ni nekih težav ,da vse zmore.
|
|
RE: Se še spomnite Blaža in njegove mamice Ba... 10.8.2007 14:21:10
|
|
|
|
F*S*M
|
Če katero zanima še vedno imam njihov domač naslov in tudi št. TRRja.
|
|
RE: Se še spomnite Blaža in njegove mamice Ba... 11.8.2007 20:52:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, se jih spomnim. Sem poslala tudi jaz takrat paketek, pa mi je Blažkova babica poslala čestitko za Božič nazaj in zahvalno pismo. Kako lepo od nje
|
|
|
|
RE: Se še spomnite Blaža in njegove mamice Ba... 11.8.2007 23:51:35
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja 07 Jz sem očka želela poklicat a je trenutno v hrvaški,morda se pa malo namakajo,ko bi se le jim privoščim. Danes smo se vrnili z morja in moram povedat, da sem jih imela čast spoznat in da so čudovita družinica. Za očka pa, kaj naj rečem, kapo dol.
|
|
RE: Se še spomnite Blaža in njegove mamice Ba... 12.8.2007 11:56:06
|
|
|
|
sonce in smeh
|
Zdravo. Tudi jaz bi prosila za naslov družinice. ČEprav sem še študentka in nimam veliko, se bo sigurno našla kaka malenkost, ki bi se jo dalo poslati. Če ne druga, kakšen zvezek ali kak drug pripomoček za šolarko Saro. Verjetno jim vsaka stvar pride prav. Lp
|
|
|
|
RE: Se še spomnite Blaža in njegove mamice Ba... 30.8.2007 12:38:26
|
|
|
|
honey
|
Prosim tudi meni naslov, da bom malčku poslala kakšno malenkost za rojstni dan. Hvala!
|
|
|
|
RE: Se še spomnite Blaža in njegove mamice Ba... 30.8.2007 12:44:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa ne pozabite še na večja dva, kako malenkost, čokolada, barvice, flomastri, ...Koliko sta pa stara? No, morda lahko za ta dva jaz eno malenkost pošljem. Naj mi da ena, prosim naslov na ZS.
|
|
|
|
RE: Se še spomnite Blaža in njegove mamice Ba... 31.8.2007 8:22:47
|
|
|
|
honey
|
Tudi mene zanima, koliko sta stara večja dva, ker sem itak imela namen tudi za njiju dva kupit kakšno malenkost. Samo da ne bom povsem v temo brcnila, mi prosim povejte vsaj približno starost.
|
|
|
|
RE: Se še spomnite Blaža in njegove mamice Ba... 31.8.2007 8:43:16
|
|
|
|
cmokec
|
Sara ima 7 let, Rok bo novembra star 4 leta.
|
|
RE: Se še spomnite Blaža in njegove mamice Ba... 2.9.2007 22:16:38
|
|
|
|
F*S*M
|
a ste že dobile naslov če ne mi javite na zs vam ga pošljem
|
|
RE: Se še spomnite Blaža in njegove mamice Ba... 2.10.2007 13:29:45
|
|
|
|
KIKI****
|
kako mi je hudo, ker se nisem uspel aposloviti od nje Še vedno imam njeno tel št. v mobiju (nazadnje se mi je oglasil njen dedek Blaž) p katerem je dala ime svojemu sinčku in kateri mi je povedal, kaj se je sploh dogajalo tisti lanski krut avgust. Težko mi je ko se spomnim nanjo, ki je delala cele dni za dobro svojih otrok. Tako drobna a polna energije. Barbara je bila dobra mamica in vem da si vse dobro zaslužijo tudi njeni najbližji. Od mene lahko pričakujejo pomoč tudi tokrat.
|
|
|
|
RE: Se še spomnite Blaža in njegove mamice Ba... 6.11.2007 22:07:46
|
|
|
|
NalLa
|
Tudi jaz bi prosila za naslov. Bližajo se prazniki in mogoče jim jih lahko s kakšno malenkostjo polepšam. Hvala!!!
|
|
|
|
RE: Se še spomnite Blaža in njegove mamice Ba... 13.11.2007 14:03:55
|
|
|
|
ARIANNA L.05
|
Teja N., ali si se kaj na tem forumu? prosila bi za TRR ali naslov. Hvala.
|
|
|
|
RE: Se še spomnite Blaža in njegove mamice Ba... 13.11.2007 15:14:36
|
|
|
|
Barbs
|
Tudi jaz imam naslov od atija in telefon, pa TRR tudi, če katera rabi. Sicer pa vem, da nas je kar nekaj, ki tudi od " uradne" akcije dalje, nismo pozabile na Blažka in njegove, tako, da.. vedno so veseli vsake pozornosti. Kar je pa najbolj važno - radi se imajo, pa, ne glede na situacijo, ki je kruta, mislim, da dobro vozijo. Hvala bogu.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?