Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Se še spomnite Alexandre? 8.8.2005 19:48:45
|
|
|
|
puncica
|
O superca čestitamo in se spominjamo, kako pa je zdaj z malim lukcem:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Se še spomnite Alexandre? 8.8.2005 19:49:59
|
|
|
|
SANDY
|
Alexandre se sploh spomnim, ker je ona tud polcajka :rozica: No lepo in vse čestitke :rozica::rozica: Alexsandraaaaa javi seeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
Se še spomnite Alexandre? 8.8.2005 19:51:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Pravi da je z Lukcem sedaj vse v redu,samo strah jo je za novega dojenčka,pa ji kar verjamem,ko greš enkrat čez kalvarijo pol ne zaupaš več usodi.
|
|
|
|
Se še spomnite Alexandre? 8.8.2005 19:51:36
|
|
|
|
Jančika_
|
Se večkrat spomnim nanjo, ja. Tako luštno slikico Lukca ima pod imenom. Čestitke:rozica::rozica::rozica:!
|
|
|
|
Se še spomnite Alexandre? 8.8.2005 19:52:07
|
|
|
|
ZARA
|
Zadnjič sem jo nekje zasledila! Čestitke !!
|
|
|
|
Se še spomnite Alexandre? 8.8.2005 19:53:06
|
|
|
|
Anonimen
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Se še spomnite Alexandre? 8.8.2005 19:53:18
|
|
|
|
.ču
|
Za Alexandro ne vem katera je:zmeden2:verjetn sm zgrešila al pa še nism bla na RR takrat....se pa zlo velikrat na Začetek spomnim,samo me čas tko preganja,da ji ne uspem napisat na privat... Torej Začetek,če tole bereš....upam,da si se poštimala in da uživaš skupaj s svojim sončkom:rozica: Lp:rozica:
|
|
|
|
Se še spomnite Alexandre? 8.8.2005 19:53:39
|
|
|
|
mammika
|
jap jest se jo tud spomnim lp
|
|
|
|
Se še spomnite Alexandre? 8.8.2005 20:35:07
|
|
|
|
Anitka
|
Uauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Super!!!!!!!!!!!!Ja Alexandre se pa pogosto spomnim in sem res vesela zanjo in njeno družino. Naj jih :angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo še naprej.
|
|
|
|
Se še spomnite Alexandre? 8.8.2005 20:47:24
|
|
|
|
anajmad
|
Čestitam in slovenska nataliteta se bo v drugem letu kar krepko dvignila:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:. en lp:morje:D.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?