|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Savnanje na začetku nosečnosti
31.1.2005 15:24:26   
pika78
Včeraj sem v knjigici "Devet čarobnih mesecev" prebrala, da savna plodu najbolj škodi v prvih tednih nosečnosti - naj bi povzročila pregretje plodu in možne okvare živčevja. In sem se ful prestrašila - namreč na začetku, ko sem bila v enem drugem tednu nosečnosti in še nisem vedela, da sem sploh noseča, sva bila s fantom celo popoldne v toplicah in savni - finski, turški... Upam, da ni bilo kaj narobe (pikec v trebuhu sicer veselo brca, a vseeno me skrbi).
Kaj menite ve? A ima katera podobno izkušnjo?
Lp, Pika (22t) in :duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
31.1.2005 15:35:39   
Naja31
Ojla,

ce stejes drugi teden nosecnosti od datuma zadnje menstruacije, potem takrat dejansko sploh nisi bila noseca, saj do opoloditve pride nekje sredi ciklusa
(14 dni v 28dnevnem ciklusu). Po moje ne bi docakala 22 tedna, ce bi bilo kaj hudo narobe.

Lp, Naja

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.1.2005 15:46:02   
pika78
Ne, sem štela že od dneva zanositve naprej.
Vseeno hvala za odgovor in lp!

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.1.2005 15:48:25   
baguSka
Pika po moje tud da ni panike.. Velik mamic prelepih sončkov se je v tem obdobju savnalo!;) Sicer bi se pa pomoje res že kej vidlo al pa čutlo če bi blo kej narobe.

(odgovor članu pika78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?