|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Savna
18.1.2007 10:55:37   
Natti
Ali mogoče katera ve, kako je z uporabo savne v času dojenja. Poslušam vse mogoče, pa prosim še za vaše mnenje oz. nasvet.

Hvala

< Sporočilo je popravil nalin -- 20.1.2007 0:11:37 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SAVNA
18.1.2007 11:00:52   
frufru
Na med.over.net je eni Pušenjak odgovril, da ne vpliva nič, samo pit je treba, da ne dehidriraš. Jaz se na to zanašam in bi tudi že šla, samo mora piko met malo daljše intervale spanja čez dan.

(odgovor članu Natti)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.1.2007 12:00:03   
lenika
Jaz sem redno hodila, ker jo imamo doma.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.1.2007 13:35:55   
kaja11
Pri meni savna ni vplivala na količino mleka. Je pa vplivala na moje razpoloženjeuser posted image . Čisto prerojena sem prišla venuser posted image .

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.1.2007 21:31:28   
eya
Jaz sem tudi že večkrat šla, pa ni nič vplivalo na dojenje. Pazi samo, da boš malo več spila.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2007 11:39:03   
Natti
Punce HVALA!!!!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.2.2007 20:47:04   
majčika
super...jaz ful pogrešam savno in sem hotela vprašati za nasvet!hvala za odgovor!

(odgovor članu Natti)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.2.2007 23:13:26   
laura111
js tut obožujem savno sm mal sprašvala okol,pa baje da lahk sam dobr nardi-tak da kar veselo js sm si jo glih v četrtek po dolgem času prvošla,pa nism opazla nč posebnega pr mlekuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majčika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?