Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sarajevo - tržnice, nakupi 9.4.2010 19:54:43
|
|
|
|
gita10
|
Glej Sarajevo ni poceni kot drugje po Bosni, mogoče se že kje drugje prej ali pozneje ustavite in nakuipujte v Sarajevu pa samo kakšen spomenik na Baščaršiji ali na Vrelo Bosne.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 9.4.2010 22:14:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Sarajevo - tržnice, nakupi 10.4.2010 9:50:44
|
|
|
|
naja17
|
Torej.... Pri vječni vatri, če se postaviš k zidu vječne vatre in gledaš na glavno cesto, imaš na levo stran, skozi tunelček pijaco, kjer sem jaz do sedaj še največ kupila, na desno stran imaš tržnico Markale, ampak tu ni neke velike izbire. V sami baščaršiji imaš veliko tega, precej dražje, se pa da tudi marsikej najti ceneje in pa znižati seveda. Potem imaš center Skenderijo in BBI center, kjer so pač štacune. Če se boš peljala proti Koševu, je tam pijaca Ciglane, tudi ok. In ja največja taka Otoka, tu se boš mogla pa vsesti na tramvaj in se zapeljati do tja. Osebno mislim, da če greste za 2 dni, se ne bi vrgla v ne vem kaki šoping, ampak bi si raje ogledala mesto samo. Tunel je na Dobrinji (tudi tu je pijaca in naprej še kitajska četrt), pol samo čaršijo in vse njene dobrote, Koševo, na top nad Kovače je fajn it... Uglavnem ful je tega, tko da bi jaz priporočila, da Otoke spustiš, pregledaš čaršijo s pijacami, ki jih ima... Uživaj.... Jaz komaj čakam na konec meseca, ker kot je Hanka (bosanska pevka) rekla "ko ga jednom vidi, ponovo če doč"... in jaz grem vsako leto....
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?