Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sara a jih je že preveč? 4.1.2011 15:02:52
|
|
|
|
katy83
|
se mi zdi, da jih zadnje čase ni več toliko. jaz bi dala ime Sara, brez dodatkov
|
|
|
|
RE: Sara a jih je že preveč? 4.1.2011 15:07:36
|
|
|
|
ana**
|
Če ti je Sara všeč, naj bo Sara. Pa ne se ozirat na to, koliko jih je, oz. koliko jih še bo.
|
|
|
|
RE: Sara a jih je že preveč? 4.1.2011 16:38:28
|
|
|
|
lananai
|
Sara je super! In vsekakor samo Sara, brez dodatnega imena.
|
|
|
|
RE: Sara a jih je že preveč? 4.1.2011 18:31:03
|
|
|
|
hmm...
|
Samo Sara. Mi je brezveze, kako gledate na pogostost imen.
|
|
RE: Sara a jih je že preveč? 10.1.2011 14:51:51
|
|
|
|
honey*
|
Sara je pogosto ime, ampak meni je všeč. Kombinacija Sara Ana- mi je pa še bolj.
|
|
|
|
RE: Sara a jih je že preveč? 10.1.2011 15:06:31
|
|
|
|
nina42
|
V našem vrtcu ni nobene Sare, vsaj kolikor vem za našo skupino in nekaj imen iz drugih skupin.... Od otrok poznam eno Saro, ki ima 3 leta, mi je pa full všeč Sara Ana, res dobra kombinacija in tako je tudi ime bolj unikatno.
|
|
|
|
RE: Sara a jih je že preveč? 12.1.2011 20:45:35
|
|
|
|
mayci
|
Mi je lepo ime , pa ne bi dajala "dodatkov" zraven...
|
|
RE: Sara a jih je že preveč? 17.1.2011 11:16:13
|
|
|
|
mariy
|
Definitivno samo Sara, če imaste namen dati dve imeni, a jo boste tako tudi klicali, ker po moje ko bo malo večja jo ne bodo klicali z obema imenoma ali bo Sara ali pa Ana oba skupaj pa nisem glih prepričana. Imam prijateljico, ki je dala hčerkici ime Anamarija, je zelo ljubko, vendar pa jo nekdo pokliče Ana, drugi pa Marija malokdo jo kliče Anamarija.
|
|
|
|
RE: Sara a jih je že preveč? 18.1.2011 21:45:33
|
|
|
|
tinula
|
Sara je zelo lepo ime, v "mojem" okolju pa jih je res kar nekaj: v vrtcu imamo dve, v sosednji skupini enake starosti sta tudi dve (no, ena je Sara Lina)...Meni osebno je bila pogostost tudi merilo pri izbiri (osebna izkušnja z zelo pogostim imenom)..
< Sporočilo je popravil tinula -- 18.1.2011 21:46:50 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?