|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sanje na Veliko noč
9.4.2007 19:00:34   
Bety upa
Punce!

Jaz sem v noči iz sobote na nedeljo sanjala, da sem končno uspešno noseča, otrok se mi že premika v trebuhu in sem to premikanje ponosno kazala mojem ljubiju in drugim. Na trebuhu so se kazali obrisi otroškega obraza.

V teh sanjah sem razmišljala, kako sem končno nosečka in da moram paziti na izcedke, ker je vse kritično do 30.tedna. Tako sem v sanjah pregledovala sodnje hlačke in zaključila, da je vse OK, ker je izcedek bel.

Tako je vse bilo živo, da še zdaj ne morem verjeti, da so bile smao sanje.

Ali mogoče katera od vas ve, kaj naj bi pomenile???

(Upam, da se mi ni že zmešalo od vsega skupaj user posted image  in da zaradi tega sanjam.)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sanje na Veliko noč
9.4.2007 19:03:36   
Anonimen
Normalno je,da o tem sanjaš,saj preko dneva sigurno o tem veliko premišljuješ.Sigurno imaš veliko željo po otročku in to se izraža tudi v sanjah.
Upam,da se ti bodo sanje kmalu uresničile.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bety upa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.4.2007 19:33:35   
Anitka
Oj!

Verjamem, da so bile to čudovite sanje. Tudi jaz sem pred nekaj leti zelo živo sanjala o svoji nosečnosti in kako sem svoj trebušček kazala naokrog. Še danes se živo spominjam, kako sem se ogledovala v ogledalu in kako so se videli obrisi otroških rokic in nogic. Ko sem se takrat prebudila sem se najprej potipala po trebuhu. Sanje so bile res čudovite.

Bety upam, da se bodo sanje kmalu uresničile.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.4.2007 19:38:08   
tosja
Bety tudi sama sem  imela pred kratkim zelo žive sanje - ko sem se zbudila, sem se držala za trebuh user posted image

Želim ti, da se sanje uresničijo user posted image user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.4.2007 19:43:14   
Njuškalo
Možno, da so sanje preroške.Ko se nam kaj tako živo sanja, da še potem, ko se zbudimo, ne dojamemo čisto, da so le sanje...takrat se znajo sanje tudi uresničiti.user posted image
Sicer pa,če odštejemo prerokbe...sanje o nosečnosti so dobre sanje.Napovedujejo, da se ti v življenju bliža nekaj novega, lepega.Tako,da bodi kar pripravljena,ker te čaka nekaj, česar boš vesela...morda tudi nosečnost!

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.4.2007 19:51:35   
CUKRČEK
mogoče pa sanje le pomenijo, da vama je uspelo. Midva sva se tudi v drugo  trudila za otroka....in se mi je eno noč sanjalo  da sem noseča s trojčki. In dejansko sem res bila noseča, za kar še nisem vedela......resda niso trojčki, sta pa dvojčka....očitno sem sanjala mojo prvo hčer+dvojčke.user posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.4.2007 7:25:30   
Bety upa
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako lepe odgovore ste napisale.....Ti Cukrček si pa kot šlag pena na tortici..user posted image user posted image

Preveč razmišljam...hmmmmmm...neeeeeeeee...jaz samo o tem razmišljam in to je hudič...user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.4.2007 22:48:05   
sarcy21
Oj!

Jaz vsako noč sanjam o dojenčku samo problem je ker mi ga tudi vsako noč vzamejo in potem dejansko jokam, mi je pa kolegica govorila o tem da je ko je zanosila sanjala svojo nosečnost in dejansko je bila potem noseča in sedaj pričakuje hčerko, mogoče pa je res kaj na tem

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?