|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sanje med nosečnostjo
5.11.2008 8:21:03   
MILU1
Drage nosečke, zanima me ali ste  (in ali še) sanjale o porodu in svoji bebiki, ki je še v trebuščku??

Meni se je je to parkrat zgodlo (to noč tudi), pa ne vem ali sem že tako obsedena s pričakovanjem ali kaj?

Ampak noseča sem tretjič in moram reč, da semj pri prvih dveh tud sanjala (celo o spolu, ki je bil točen)....user posted image

Kaj pa ve ?  O čem ponoči sanjate?

Lep dan vsemuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sanje med nosečnostjo
5.11.2008 8:27:49   
Anonimen
Jaz sem velikokrat sanjala o mojem user posted image ,enkrat je bil tak lustkan fantek,svetel manekencek...sem bila prepricana,da to je to.No zdaj imamo pa punckouser posted image .
Normalno da sanjas o dojenckih,ce si noseca itak najvec o user posted image razmisljas in posledicno potem tudi sanjas.

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 5.11.2008 8:28:21 >

(odgovor članu MILU1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.11.2008 8:34:58   
bambam
Meni se je v prvi nos. sanjalo o fantku, pa smo dobili punčko. Zdaj se mi sanja o punčki. No, bomo vidli kaj bo! Tudi možu se je sanjalo o punčkiuser posted image  .
Drugač pa zaenkrat nič posebnega v mojih sanjahuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.11.2008 8:35:10   
pomar*ANČA*
jaz ne, dragi pa sanja že par noči, da sem rodila in me ponoči skos grabi za trebušček, da se prepriča, če je še na svojem mestu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.11.2008 8:37:30   
barba
Ja, sanje! Dons ponoči so bile prav butaste, kar neki in nič v zvezi z user posted image .

Sem pa pred časom sanjala, da čakam na carski rez in mi je sestra pred porodno rekla, da je to sam operacija pol si pa 3 tedne še v porodnišnici.user posted image user posted image user posted image Kar neki, prav mora.

Drugače se spomnim, da sem v prvo sanjala blond fantka. Imam pa blond punčko.user posted image Sem imela pa od začetka nosečnosti občutek, da je punčka. Zdej mam občutek, da je fantek.user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.11.2008 8:40:39   
katra55
Jaz sem pred porodom skoraj vsako noč sanjala, kako rojevam. Pomoje je to povezano s psiho. 

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.11.2008 8:42:36   
Hope2
V celi nosečnosti sem 2x sanjala, da dojim punčko (pričakujemo fantka). Danes sem pa sanjala da sem bila 2 uri na CTG, ki je pokazal nekaj zelo močnih popadkov. To so vse moje sanje skozi nosečnost.

Mogoče je res psiha, ker sem včeraj razmišljala kak fajn datum bi bil danesuser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 5.11.2008 8:43:33 >

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.11.2008 8:47:15   
mama_milchy
jaz sem v prvi nosečnosti kr nekajkrat sanjala user posted image  in tudi pri nakupih me je skozi bol vleklo na fantovske reči, par dni pred porodom sem senjala tudi user posted image , ki je imel črne laske in res rodila sem fantka user posted image , ki je imel ogromno črnih las; ne vem kaj se je dogajalo; sedaj v drugi nosečnosti pa sem sanjala porod ampak spola pa ne user posted image

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.11.2008 10:13:54   
Naja30
Jaz sem pa v prvi nos. imela zelo sanje o fantku. Tako lepe so bile, da sem bila še cel dan raznežena. user posted image  No, dobili smo pa punčko. user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.11.2008 11:15:33   
KOKICA32
Tudi jaz mislim, da sanjamo o naših otročkih, ker smo pač user posted image . Sicer sem pa jaz sanjala do sedaj le 1x o bebici (21 teden), to pa zato, ker se le poredko spomnim sanj. No teh se in niso bile nič kaj prijetne. Sanjala sem namreč, da sem hodila ob robu ceste brez pločnika, ko me je naenkrat iztrobil neki moški ( user posted image ) v avtu. Stopil je iz avta in me tako močno nabrcal v trebuh, da sem čutila bolečine v trebuhu (?) še cel naslednji dan. user posted image Bedak!!! Ja, pa moja psiha tudi. user posted image
No, to je bilo, do sedaj moje edino sanjarjanje. 

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.11.2008 21:44:41   
Pacota
Jaz pa sem ravno to noc sanjala, kako sem sla na pregled, pa je bil tam en mlad dr. in se kar odlocil za CR, meni pa ni blo jasno zakaj tako hitro, ce je vse ok, pa sem sele v 33t, potem pa me je kar dal v narkozo, pa se mozeka mi ni dovolil poklicati - pacek!

Prejsnjo noc pa sem sanjala, da mi je iz trebuha pogledala rokica - taka sladka, mala!

Drugace pa najveckrat sanjam, kako dojim - to sem sanjala veliko krat se preden sem sploh zanosila.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......