Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sangenic koš za planice 7.1.2008 21:26:35
|
|
|
|
Anonimen
|
povprasaj tam, kjer si kupila... tam bodo vedeli ali pa poglej, kdo je zastopnik za slo in povprasaj tam....
|
|
|
|
RE: Sangenic koš za planice 7.1.2008 21:27:42
|
|
|
|
DeMer
|
Hm, imamo sposojenega. Zato bi bilo še toliko boljše, če bi se to kje dalo dobit.
|
|
|
|
RE: Sangenic koš za planice 7.1.2008 21:32:18
|
|
|
|
lukec
|
Če počakaš do jutri, bom poiskala, mislim, da imam nekaj rezervnih. Katere rabite ta ravne ali tiste ukrivljene?
|
|
RE: Sangenic koš za planice 7.1.2008 21:39:55
|
|
|
|
DeMer
|
Manjka nam ta kratek ta zavit. O, to bi bilo fino, če bi mela kej na zalogi. Bom počakala do jutri.
|
|
|
|
RE: Sangenic koš za planice 7.1.2008 21:49:08
|
|
|
|
lukec
|
Skor sigurno ga imam, ampak je v otroški sobi pa sine spi. Se javim zjutraj na ZS.
|
|
RE: Sangenic koš za planice 7.1.2008 21:55:08
|
|
|
|
DeMer
|
O, Lukec krasno! Do jutri bomo pa preživeli tudi brez.
|
|
|
|
RE: Sangenic koš za planice 7.1.2008 23:43:37
|
|
|
|
tejcek19
|
Če je slučajno kaj viška, bi bila tudi jaz grozno vesela ene ta kratke in ene ta dolge palčke - tud mi imamo sposojen koš.
|
|
|
|
RE: Sangenic koš za planice 8.1.2008 5:12:17
|
|
|
|
Lunca1
|
Lukec kje ste jih dobili rezervne???
|
|
|
|
RE: Sangenic koš za planice 8.1.2008 8:07:38
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 Lukec kje ste jih dobili rezervne??? Lunca1, ne da se mi še enkrat pisat. Pojdi na Januarke pa poglej kaj sem ti napisala tam
|
|
|
|
RE: Sangenic koš za planice 9.1.2008 12:00:03
|
|
|
|
lukec
|
Za rezervne spirale vam bom zvečer sporočila naslov, kam se obrnit, če vas še zanima!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?