Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sandali, primerljivi s Tevicami 27.5.2009 17:27:07
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Metuljček Cekinček Danes sem gledala po spletu, da bi zvečer šla s sinom nabavit nove Teva sandalčke za njega in ugotovila, da smo skupaj s številko noge preskočili tudi cenovni razred. Številka 26 stane 30 €, številka 27 pa stane skoraj 60 €. Sem mislila, da me bo kap! Odvisno kje. V Hervisu so 30€, v Tomas sportu 60€. Sem jih tudi jaz gledala in nisem mogla verjet, kakšna razlika
|
|
RE: Sandali, primerljivi s Tevicami 27.5.2009 21:32:29
|
|
|
|
Aja32
|
Pojdi v Outlet Mega Store na Rudnik - ravno včeraj sem jih gledala... so pa znižane za 50% - samo lanskoletni modeli (anyway - jaz ne vidim nobene razlike med letošnji in lankoletnimi)... Lp A
|
|
|
|
RE: Sandali, primerljivi s Tevicami 28.5.2009 7:14:55
|
|
|
|
emaa
|
Super tole je pa dobrodošla novica, bom šla pogledat, pri dvojčkih s št. noge 26/27 pa res nimam denarja, da bi dajala ne vem koliko za sandale.
|
|
|
|
RE: Sandali, primerljivi s Tevicami 28.5.2009 7:34:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Lanskoletni dekliški so sivo-rozani, letošnji model pa je sivo-lila. Meni je outlet žal predaleč. SO dragi samo naše izkušnje so dobre, ker ima v teh sandalih zaprte prste in se ne spotika kot npr. v Nike ali Adidas sandalih. No to je naš model.
< Sporočilo je popravil Bojana26 -- 28.5.2009 7:36:04 >
|
|
|
|
RE: Sandali, primerljivi s Tevicami 28.5.2009 7:41:03
|
|
|
|
higuys
|
Bojana26 , mi imamo enak model - fantovska izvedba , modro-rumeni. So pa super posrečeni s tem sprednjim varovalom za prstke. Kupljeni v koprskem hervisu (50 eur), tiste brez sprednjega dela pa 30eur
|
|
|
|
RE: Sandali, primerljivi s Tevicami 28.5.2009 8:27:50
|
|
|
|
rija
|
res so posrečeni, ker našemu raje obične najkice obujem, kot pa da si vse prste pokrampa ampak ko bo pa res vroče..... grem gledat :)
|
|
RE: Sandali, primerljivi s Tevicami 28.5.2009 8:31:32
|
|
|
|
rija
|
evo, če kera rabi to številko so ful ugodni link
< Sporočilo je popravil Shorty RR -- 28.5.2009 18:31:01 >
|
|
RE: Sandali, primerljivi s Tevicami 28.5.2009 9:31:40
|
|
|
|
abi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bojana26 Lanskoletni dekliški so sivo-rozani, letošnji model pa je sivo-lila. Meni je outlet žal predaleč. SO dragi samo naše izkušnje so dobre, ker ima v teh sandalih zaprte prste in se ne spotika kot npr. v Nike ali Adidas sandalih. No to je naš model. Tudi jaz imam za Lano sivo roza kombinacijo- dragi so, a so super .
|
|
RE: Sandali, primerljivi s Tevicami 28.5.2009 9:55:11
|
|
|
|
Metuljček Cekinček
|
Catja, hvala za nasvet. Sem včeraj v Hervisu nabavila Tevice za 30 €, tiste brez varovala za prste (ker se nam še ni zgodilo, da bi se po prstih popraskal).
|
|
|
|
RE: Sandali, primerljivi s Tevicami 29.5.2009 19:33:04
|
|
|
|
tinaaja
|
Mi imamo nike verzijo in so super - 25€ - Stretchy, quick-drying upper provides comfortable wear.
- Nike Swoosh adds authentic appeal.
- Velcro® closure keeps her foot snug and secure.
- Reinforced toe helps prevent extra bumps and bruises.
- Padded footbed ensures a cushioned step.
- Non-marking rubber outsole promises superior traction and flexibility.
- Details:
- Synthetic upper
- Rubber outsole
|
|
RE: Sandali, primerljivi s Tevicami 29.5.2009 19:39:30
|
|
|
|
Splišni
|
Drugače imajo podobne Tevam v Intersportu. Mi smo imeli in ene in druge in nisem opazila razlike.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teden otroka®: Otrok – nepopisan listOb letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?