Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Sandalčki s polno peto iz plute 28.5.2007 8:37:07
|
|
|
|
Mina1
|
Lubica zlata, pa ti samo šopingiraš in tako. Povsod maš tole, Humanic, Štifl, Transport, kjer češ, velik cenovni razpon .
|
|
RE: Sandalčki s polno peto iz plute 28.5.2007 8:56:50
|
|
|
|
Magi*
|
v Peku imajo ART-ke, sam ne črne. so v oranžni, temno rjavi, zeleni, beli, morda še kakšni. so zelo udobne.
|
|
RE: Sandalčki s polno peto iz plute 28.5.2007 9:43:02
|
|
|
|
bebica
|
Tudi jaz sem jih ful iskala. Vse so imele previsoko peto. V Bati pa sem nato našla skoraj take, kot sem si jih zamislila. Peta ni pretirano visoka, so pa bež in neko rožico imajo ob strani. Mislim, da imajo še temno rjave. Artke so tudi zakon, samo cena je previsoka. Te v Bati so 39,90 €.
|
|
|
|
RE: Sandalčki s polno peto iz plute 28.5.2007 10:12:39
|
|
|
|
ery
|
bebica, kolk pete pa imajo približno? a črnih pa nimajo? Mina pa saj veš, damoram vedno kaj kupit, za dušo. ne, ampak ful so mi všeč taki sandali in b jih ful rada dobila. pa še k tisti kiklci bi šla. Ampak črne.
|
RE: Sandalčki s polno peto iz plute 28.5.2007 10:30:24
|
|
|
|
bebica
|
Peta je visoka prilb. 6 cm. Meni ni previsoka, pa drugače ne nosim visokih pet. Zato sem jih pa tudi vzela, ker ostale so vse še višje. Za črne ne bi vedela. Jaz sem videla samo temno rjave in bež. Imajo pa tele bež malenkost zlate vmes. Meni so res kjut. Kupila pa sem jih City Parku v Bati.
|
|
|
|
RE: Sandalčki s polno peto iz plute 28.5.2007 14:17:54
|
|
|
|
ery
|
Bebica baje eni sandali obstajajo v Bati, ki so malo čez 22 EUR tudi iz plute in so črni. A si jih mogoče videla kakšni so?
|
RE: Sandalčki s polno peto iz plute 28.5.2007 21:49:20
|
|
|
|
bebica
|
Nisem videla črnih. Pravzaprav niti pozorna nisem bila na črne, ker so tile bež kar skočili vame
|
|
|
|
RE: Sandalčki s polno peto iz plute 28.5.2007 22:29:18
|
|
|
|
muška
|
V MB jih dobiš v Papriki in v Ep v eni trgovini s čevlji za katero se ne spomnim imena (pri Zari)
|
|
|
|
RE: Sandalčki s polno peto iz plute 29.5.2007 10:51:10
|
|
|
|
ery
|
Bebica, sem šla včeraj s sodelavko gledat v Citypark v Bato in sem našla "tvoje" čeveljce. In moram rečt, da so ful luštne, res ful. Sodelavka je kupila rjave. Meni so pa bolj všče bež v kombinaciji z zlato, imam več za kombinirat. pa še razmišljam o nakupu. da ne bova isto imele. Tako kot imava z Mino enako krilo od S Oliverja.
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?