|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sandalčki
3.5.2006 15:55:17   
Maleal
Za poleti mislim kupit user posted image  ene sandalčke pa me zanima če jih naj nosi na nogavičke ali boso nogico?Meni se bolše zdi na nogavičke.Kaj predlagate?user posted image To bodo user posted image prvi čevlčki,saj še ne hodi.Naj še kupim ene zaprte??

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sandalčki
3.5.2006 16:23:47   
2ursae
moj tudi poleti še ne bo hodil, pa sem mu kupila ene usnjene sandale. Sam so po mojem namenjene za na nogavičko, bom pa vseeno sprobala, kako se obnesejo tudi na golo nogico.
Imam pa namen kupit še kakšne zaprte čevljčke, najbrž platnene supergice al pa kaj v tem stilu. Sicer, roko na srce, jih ne bo rabil, ker če bo bolj mrzlo pa dež, je dovolj, če ima copatke, sam men se zdi tak kerlc v čevljih user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.5.2006 18:42:37   
Anonimen
Jaz imam tudi namen kupit sandalčke, pa sem pred dilemo: kakšne naj kupim user posted image  Cicibanove - trde ali katere druge, ki so mehke user posted image

Drugač bi pa jaz v malce hladnešem dnevu dala gor nogavičke, v totalni vročini pa brez nogavičk.

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.5.2006 19:44:12   
mami darka
Mislim, da dokler otrok ne hodi ne potrebuje trdih čeveljčkov in copatkov. Za poleti pa smo mi lani, ko še nismo hodli, kr nogavičke, pa še tiste smo ob vročini sezuli. Za prehodno obdobje pa bi js svetovala kake mehke čeveljčke ali copatke( v BC imajo veliko izbiro).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.5.2006 20:12:42   
Anonimen
mami darka, sej v bistvu ne hodijo, ampak se pa že postavljajo na nogice.
No, se pa tudi meni nekako dozdeva, da je boljše imet mehkejše kot trše čevlje user posted image

(odgovor članu mami darka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.5.2006 21:59:11   
Anonimen
Mi smo imeli Cicibanove Bio, v bistvu je Tibor v njih dobro shodil. Nosil jih je skozi brez nogavičke, nogica se mora preluftat.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
4.5.2006 7:28:56   
srki
Če je bilo bolj hladno, smo ga obuli nogavičke, drugače pa je bil brez njih, pa mu je vseeno nogica zašvicalauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.5.2006 11:39:11   
Kety
Naš že kar dobro hodi če ga držiš za rokice in sem mu kupila mehke sandalčke v BC-ju. Sicer so bli ful dragi (2.700 sit), ampak menim, da še ne rabijo trdih čeveljčkov. Pričakujem, da bo poleti shodil (star je 8,5 mesecev), ampak bomo poskusili bit bosi! Ne vem,...bomo videli. Mogoče bomo kupili kasneje kake sandalce od Cicibana, ko bo že shodil!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?