|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sandalčki za fantke
18.6.2009 11:34:41   
KRISSY
Živjo,
vem da je tud ta tema že predebatirana ampak prebirat stare forume se mi malčkeno ne da user posted image
kupujem sandalčke, pa sploh ne vem katere naj mu kupim.
Mogoče kroksi? original ali fake? kje dobim dober fake? Pa ali je pri 15 mesecih še prezgodaj za krokse? Kdaj ste jih ve kupile?
Mogoče TEVA sandale.. ampak so kar malo drage..

Blage nimam joj.. Kaj kej vaši otroci nosijo v teh vročih dnevih? Pa da ni prou drago tudi.. user posted image

Hvala in lep pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Sandalčki za fantke
18.6.2009 11:56:05   
Sofi
Žal si že malce pozna za nakup sandalčkov, kar se izbire tiče. Jaz sem ravno v ponedeljek iskala in je vse bolj ali manj izropano, razen plastik fantastik čunga lunge še je veliko. Sem za štiriletnika kupila še edini model od Teve (da bi barvo izbirali - malo morgen). Sem vprašala, če še kaj dobijo in je prodajalka odgovorila, da ne, ker saj je že sezona. Mislim ej...Sezona za otroke, ki jim noga itak nepredvidljivo raste? Se pač zgodi, da otrok številko preraste tam do avgusta, kaj naj mu jih zaštrikam ali kaj?!? No, tako je to pri nas na Ptuju. Bo treba v večje mesto po sandale za triletnika user posted image .
No, zelo rada nosita še crocse, ki so zakon.

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu KRISSY)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.6.2009 12:03:04   
Splišni
Moj je pri teh "letih" nosil cicibanove usnjene sandale. Seveda je edino dobro, da so iz kolekcije soft. Potem so pa Fisherprice bili še dobri, se spomnim, samo ne vem, če jkih še imajo.

Nekaj takega:

user posted image

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.6.2009 16:53:41   
mayci
Naš ima crocse (original), Teva model toachi, pa ene bolj zaprte Geox sandale. Sem jih pa pred nekaj tedni tudi od teve in geoxa težko dobila, že številko, kaj šele da bi barvo zbirala..user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.6.2009 17:32:18   
rija
pri petnajstih je bil moj najbolj srečen v enih iz okaidija, taki na paske s pluto na podplatu. zakon. škoda, da ne delajo večjih številk user posted image

...vox populi...

(odgovor članu KRISSY)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.6.2009 17:51:39   
10ka
chico ima super čeveljčke in sandalčke, pa na razprodajah so 50% cenejši. drugače pa jaz tudi iščem crokse za našo frčafelo, bi ji kupla kar original, ki imajo na koncu elastiko, samo jih ne dobim. a kera ve, kje v lj se jih da nabavit?
user posted image

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.6.2009 18:23:29   
krtek 1
Tudi na superge.si imajo lušne sandalčke,sicer bolj športne ampak fantkom tako bolj pašejo taki.Naša dva imata en nike drugi pa adidas št.20.No te so iz hervisa,kjer imajo tudi tevine in so super.Ampak ker še ne hodi jih dobi drugo leto.Drugače so pa Mass sandalčki super in full lušni.

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.6.2009 21:14:18   
botrca
Jaz sem mu ene sandalčke kupila v alpini (bež), ene pa v daichmannu (modre). So pa spredaj zaprti.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu krtek 1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.6.2009 21:17:36   
botrca
Mogoče kaj takega:
user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 23.6.2009 21:18:07 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.6.2009 21:28:09   
botrca
Tukaj še poglej:

http://www.deichmann.si/si/deichmann_si_ladenkonzept.php

< Sporočilo je popravil botrca -- 23.6.2009 21:29:37 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.6.2009 21:33:00   
botrca
user posted image

To so od mass-a sandali.  Poglej malo po spletu.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.6.2009 7:57:19   
bori2
Ciciban ima sedaj 40% znižanje, pri nas, v Postojni so odlično založeni,...

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.6.2009 8:05:31   
Anonimen
mi smo našemu dvoletniku kupili te:

http://www.superge.si/html/svn/5101063-AA.shtml

(odgovor članu bori2)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
24.6.2009 13:35:03   
barbi007
Mi pa smo našemu kupili tele, ker prisegamo na GEOX, ker so (skoraj) edini čevlji, ki ga čisto nič ne tiščijo, pa še nogica se mu tako zelo ne poti v njih. Sicer so malo dražji, ampak ni mi žal denarja, samo, da mu je udobno v njih.

http://www.quelle.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Quelle-quelle_de-Site/de_DE/-/EUR/Browse-Product?ProductID=qp_m200004788295&ShopID=378585#/lp=M/fr=10

LP

(odgovor članu KRISSY)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?