Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Samske mamice in naši sončki 3.11.2008 18:52:18
|
|
|
|
lumpa6
|
držim pesti in ti obenem želim vse dobro, bila sem sama nekoč, smrt partnerja, vem kako je , vse dobro
|
|
|
|
RE: Samske mamice in naši sončki 3.11.2008 21:44:07
|
|
|
|
lukec
|
En objemček za obe.
|
|
RE: Samske mamice in naši sončki 3.11.2008 22:00:23
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 držim pesti in ti obenem želim vse dobro, bila sem sama nekoč, smrt partnerja, vem kako je , vse dobro se kar podpišem tukaj . vse kar ti lahko rečem je to, da misli pozitivno! delaj stvari, ki te osrečujejo,... nekje obstaja nekdo, ki vaju bo vzljubil,... vrjemi v to
|
|
RE: Samske mamice in naši sončki 4.11.2008 9:36:38
|
|
|
|
čaki
|
Minil je mesec dni od kar je moj partner odšel a je umrl, ali je tako odšel?
|
|
|
|
RE: Samske mamice in naši sončki 4.11.2008 14:15:46
|
|
|
|
tiat
|
Najprej hvala vsem za spodbudne besede. Ja verjetno sem pisala malce nejasno. Partner na srečo ni umrl, le zapustil me je. Včasih mislim, da bi mi bilo lažje če bi umrl , da ga ne bi nikoli več videla, samo zaradi moje hčerkice sem vesela, da je tu in da ga bo imela priložnost srečevati. Trudim se misliti pozitivno in upam, da bo tole vse čimprej minilo. Le zakaj se te stvari morajo zgoditi....
|
|
[Brisano sporočilo] 4.11.2008 14:28:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?