Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Samozaposlitev, subvencija, skrajšan delovni čas 16.11.2010 13:57:20
|
|
|
|
babažaba
|
Prejšnji mesec sem odprla S.P. in dobila subvencijo od zavoda. Prijateljica ki ima tudi S.P. mi je povedala, da je ona zaposlena za polovični delovni čas, ker ima malega otroka in zato plačuje nižje prispevke. Ali lahko to koristim tudi jaz, ki sem dobila subvencijo? V pogojih za pridobitev subvencije vsepovsod piše, da za polni delovni čas, razen za invalide skrajšan delovni čas. Prijateljica pravi, da to res nikjer ne piše in da tudi na zavodu to neradi povejo, ampak da naj vseeno grem na socialno in oddam vlogo, ker mi to po zakonu pripada. Rada bi to koristila, če je možno, ker imam tudi jaz dveletnega otroka. Ali ve kdo kaj več o tem?
|
|
|
|
RE: Samozaposlitev, subvencija, skrajšan delo... 16.11.2010 18:24:30
|
|
|
|
petea
|
babažaba, lahko. Če imaš 1 otroka, si lahko na krajšem delovnem času do otrokovega 3 rojstnega dneva. Na CSD neseš vlogo, na ZZZS-ju daš obrazce M1/M2 in zavod obvestiš o krajšem delovnem času. Ne vem pa, kaj moraš priložiti vlogi na CSD, saj zaposleni sklenejo aneks k pogodbi o zaposlitvi, ti pa te pogodbe sama s sabo kot s.p. nimaš.
|
|
|
|
RE: Samozaposlitev, subvencija, skrajšan delo... 16.11.2010 22:26:03
|
|
|
|
babažaba
|
Hvala, petea.
|
|
|
| Stran: [1] |
Ste samoplacnik ali imate svojega osebnega zobozdravnika s koncesijo ?gagagaSte samoplacnik ali imate svojega osebnega zobozdravnika s koncesijo ?koncesija (
65%)
samoplačnik (
35%)
Število vseh glasov: 57Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!