Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Samostojno gospodinjstvo 30.12.2009 18:13:22
|
|
|
|
zmajaz
|
To se ti upošteva samo, če prejemaš ali zaprosiš za denarno socialno pomoč, ker tam se drugače gledajo vsi člani gospodinjstva, povsod drugod (porodniško nadomestilo za zaposlene, otroški dodatek za tvojega otroka, vrtec itd.) pa se tvoji starši (oziroma njun dohodek) tako ali tako že zdaj ne upoštevajo, tako da glede teh zadev ti ne igra nobene vloge, če prijaviš lastno gospodinjstvo - ti ničesar ne spremeni.
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 30.12.2009 18:14:52 >
|
|
|
|
RE: Samostojno gospodinjstvo 30.12.2009 18:56:13
|
|
|
|
babyloverka
|
no to sem hotela vedet zmajaz, hvala za odgovor. zadnjič mi je sestra zapovedala da morem naredit svoje gospodinjstvo pa mi nič ni bilo jasno zakaj. no socialne pomoči verjetno ne bom rabla, glede na to da imam pogodbo za nedoločen čas. hvala
|
|
RE: Samostojno gospodinjstvo 31.12.2009 10:14:31
|
|
|
|
ledenaa
|
In kaj ima otrokov oče s tem? čepav se ne mislite še poročit,živet skupaj ste družina in se prihodki štejejo
|
|
|
|
RE: Samostojno gospodinjstvo 31.12.2009 15:11:29
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa In kaj ima otrokov oče s tem? čepav se ne mislite še poročit,živet skupaj ste družina in se prihodki štejejo To pa tako ali tako - kje je oče otroka prijavljen nima nobene veze, ker se njegovi prihodki itak štejejo - razen, če ne bi podpisal očetovstva oz. če bi šli na sodišče urejat preživnino.
|
|
|
|
RE: Samostojno gospodinjstvo 31.12.2009 16:41:53
|
|
|
|
babyloverka
|
jaz sem samo razložla kaka je situacija da bi bilo čimbolj jasno. očetovstvo pa bo vsekakor podpisal
|
|
RE: Samostojno gospodinjstvo 31.12.2009 16:43:50
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka jaz sem samo razložla kaka je situacija da bi bilo čimbolj jasno. očetovstvo pa bo vsekakor podpisal Saj je prav, da si vse lepo opisala. Ledenaa je pa vedno malo bolj ostra - smo že navajeni.
|
|
|
|
RE: Samostojno gospodinjstvo 31.12.2009 17:13:14
|
|
|
|
ledenaa
|
zmajaz lažeš ne,pa nisem
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?