|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Samoporjavitvena mleka mi smrdijo!
30.5.2007 7:54:06   
tajtaja
Vam tudi?
Lani sem kupila Dove in ker ga nisem porabla, sem se začela z njim mazat tudi pred kratkim. Pa mi je par ur po nanosu koža tako smrdela, da groza.
OK, sem mislila, stara krema, pokvarjena.
Sem včeraj kupila od Nivee, namažem in isto. Čez nekaj časa smrdi ko hudič.
In sem se namazal zvečer, danes zjutraj pa pride punca k meni v posteljo in jo kar odnese rekoč, kaj pa tukaj tako smrdi.
In res, kot po "poscanem".
A vam tudi, ali pa se moja koža ne ujema s temi substancami.
Sem se zdaj stuširala, pa se kar ne morem znebit tega vonja.

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Samoporjavitvena mleka mi smrdijo!
30.5.2007 7:56:50   
Anonimen
Malo si me zmedla..

IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja

Vam tudi?
Lani sem kupila Dove in ker ga nisem porabla, sem se začela z njim mazat tudi pred kratkim. Pa mi je par ur po nanosu koža tako smrdela, da groza.
OK, sem mislila, stara krema, pokvarjena.
Sem včeraj kupila od Nivee, namažem in isto. Čez nekaj časa smrdi ko hudič.
In sem se namazal zvečer, danes zjutraj pa pride punca k meni v posteljo in jo kar odnese rekoč, kaj pa tukaj tako smrdi.

In res, kot po "poscanem".
A vam tudi, ali pa se moja koža ne ujema s temi substancami.
Sem se zdaj stuširala, pa se kar ne morem znebit tega vonja.

Si punca ali fant? user posted image

(odgovor članu tajtaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
30.5.2007 7:58:29   
Taula
Punca je hčerka predvidevam.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.5.2007 7:59:16   
Dream
Sama sem poskusila že nekaj različnih proizvajalcev, tudi Niveo in Dove, pa tisto znamko od DM...  Odkrito povedano mi še najmanj smrdi Dove, na splošno pa smrdi vsaka in amen. Njavečkrat sem se namazala zvečer in potem zjutraj šla po tuš, pa se mi je zdelo, da se voda kr peni in rjavi user posted image  Ne vem, če ne bom raje bleda kot stena, ker mi gre ta smrad res na jetra...

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.5.2007 8:02:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Punca je hčerka predvidevam.user posted image

user posted image user posted image Hvala user posted image user posted image

Ja, meni so vse kreme vedno smrdele... Zato pa jih ne uporabljam več user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
30.5.2007 8:07:09   
anitaz
Jaz imam od Dove, pa tudi smrdi. Se a namažem zvečer in se zjutraj stuširam, pa potem nič ne smrdi. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.5.2007 8:53:03   
* Tofsi *
Ne vem, Nivea in Dove še nimata takšnega vonja, sem vzela ene robčke pri Flerur de Sante.... katastrofa... ne samo smrdi, tko sem bla flekasta ko user posted image , pa sem se morala fajn drgnit pod tušem, pa porabit ogromno tonika in vate, da sem to sranje spravla z mojih nog. Dobro da sem si namazala le noge. Aj jaj jaaaaj.

Živi in pusti živeti!

(odgovor članu anitaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.5.2007 9:54:28   
BLAŽIKA
Tudi jaz se že dva dni mažem z to dove kremo in res zjutraj smrdim po samem zažganem, pa se stuširam in je ok. Zanima pa me kao rjav lahko postaneš, ker meni se že kar pozna po drugem namazu in sedaj tudi vidim, da sem se okoli nartov in gležnjev bolj slabo namazala. Kaj se to potem po ponovnem nanosu kreme ti fleki oz. nenamazani deli pokrijejo ali je potem vedno tam tako flekavo? In kako dolgo bi naj ta barva držala po porabi ene flaške, ali moreš potem to cel čas mazat?
Za vse ki imaste že z tem izkušnje vam bom zelo hvaležna za te informacije.
Aja pa še to: a je ta krema dove isto kot kao te samoporjavitvene kreme ali pa je tako kot piše kao navadno mleko z malo dodanim samoporjavilom.?

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu * Tofsi *)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.5.2007 10:04:40   
tajtaja
Jaz sem ona, ženska, punca-punčka moja hčerka.
Malo sem narobe napisala, saj veste sila, pa te reči.
Se mi zmeraj nekam mudi, še hodim hitreje, kot nekdaj....user posted image .

Mogoče pa so kakšne bolj kvalitetne(beri dražje) kreme, ki ne smrdijo tako zelo.
Ker drgač tudi te vse rjave zvezdnice tako zaudarjajo?

No, sicer pa mojga moža non stop gnjavim, kako to smrdi, pa mu rinem roke pod nos, naj povoha, pa on pravi, da njemu nič ne smrdi.
Meni pa, pa celi ženski populaciji pri naši bajti tudi.user posted image

Ali bom belko ali smradko. Se moram še odločit!user posted image user posted image

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.5.2007 10:49:12   
filipinka
Opazila sem, da ko se zvecer namazem, zjutraj smrdim isto kot po solariju. Ne vem kaj je to. vem, samo, da smrdim isto-solarij ali samoporjavitvena krema. S tem, da ima solarij prednost, ker nisi flekast!user posted image

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.5.2007 11:28:24   
mamči
Res, zjutraj koža po teh kremah smrdi po zažganem.

(odgovor članu filipinka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.5.2007 11:57:24   
tinkamiška
Jst mam pa Gernier pa nič ne smrdi, res, da j uporabljam samo en teden, ampak za enkrat še nisem nič zavohalauser posted image

Grem pa v soboto na sejem zdravilstva ali nekaj podobnega(v CE) in si bom tam kupila kakšno bio samoportj. kremo in bom vidla kakšna je  razlika....

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.5.2007 13:30:14   
eya
Jaz sem si pred leti kupila Lorealovo, pa mi je tudi koža tako smrdela, da je potem sploh nisem uporabljala.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.5.2007 22:21:14   
tajtaja
Kaj še keri drugi tale Garnerova ne smrdi?
Če ne, takoj jutri letim po njo, ker sem se tako navadila na malo temnejšo barvo, nimam pa časa za solarij-trenutno.
Če pa je bolj zdravo, pa več tudi nisem prepričana, ker to, kar tako zaudarja verjetno tudi ni preveč natur.
Kdo bi vedeluser posted image .

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 14
31.5.2007 15:26:13   
dory
vse smrdijo enako...na zacetku imajo svoj privlacen vonj,ki se po parih urah spremeni v tako smrdeco stvar...poleg tega pa...o flekih ne bi, pa tudi o zlatencni barvi,ki se jo pol oddaja ne bi....brezveze...

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.6.2007 17:54:12   
iva01
rdijo te kreme, mogoč še najmanj Dove, pa solarij mi tud tako isto smrdi

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.6.2007 20:07:40   
tajtaja
Sem sprobala Garnier, pa res ne smrdi tako zelo hudo, pa vendar  tudi ta kar spremeni vonj od večera do zjutraj.

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 17
18.4.2008 13:08:36   
tajtaja
Lanska tema je postala spet aktualna, ko se bližajo počitnice. Še naprej iščem in preiskušam. V Limoniju so me prijazno obdarili z testerčkom od Colistarja. Zadeva stane drugače okrog 29 €. Ampak ta od vseh smrdi še najbolj, barva pa je zelo zelo lepa že po prvem nanosu. NIč rumenkasta, ampak prav taka lepa bronza.
Tako da še zmeraj prosim za pomoč-če ima katera tako, ki ne smrdi na drug dan. Pa naj stane koliko hoče...user posted image .

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
18.4.2008 13:33:16   
BUŠICA
uuu, colliistar sem jaz lani probala, smrdi brez skrbi pa še flekasta sem bila. dovolj imam teh krem, raje se namažem z mlekom ki vsebuje nekaj samoporjavitvene kreme, npr.johnson, bebe youngcare...
lahko si kupiš ne vem kako drago kremo pa bo ziher tudi smrdela, zvezdnice pa ziher uporabljajo solarij pa kup make up-a(tudi za telo).
samo za obraz pa ravno nekaj dni uporabljam oil of olaz sunshine-nič ne smrdi.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 19
18.4.2008 13:45:41   
karmar
Meni osebno vse te samoporjavitvene kreme smrdijo. Sicer sem imela enkrat od Garnier, ki je dišala po marelicah, ampak čez par ur je že prihajal na plan tisti čuden vonj. Pa še to me moti, da so vsa bela oblačila (npr. majica brez rokavov) pod pazduho rjava zaradi kreme. Pa tudi na posteljnini je videt da je krema na tebi...
Raje grem malo v solarij, če ne vidim sončka.

(odgovor članu tajtaja)
Neposredna povezava do sporočila: 20
18.4.2008 14:32:00   
Mijavček
Ja vse smrdijo, če katera manj smrdi, pomen da ma kakšne še dodatne kemikalije (parfume) zraven.
Smrdijo pa ubistvu ne kreme, ampak koža, ker samoporjavitvene kreme delujejo na principu kisline, ki ti rahlo "zažge" kožo, da porjavi in to je podoben vonj, kot če si recimo z vžigalnikom npr. obrvi skuriš.

Zato je tud od solarija dost podoben vonj, čeprav men solarij velik manj smrdi, pa itak se greš potem čimprej stuširat. Kremo pa si naneseš po tuširanju in potem moraš to vohatuser posted image

No, jaz sem se sprijaznila s tem, da sem bela ko mlek in ne hodim več ne v solarij, kreme pa videt ne morem. Ne.... vidim jo lahko, vohat je ne morem user posted image  

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.4.2008 17:10:05   
citrončica
Smrdijo res vse, oz. koža smrdi, vendar se mi zdi boljše mleko tisto, ki rahlo porjavi kožo,pa si potem tud manj flekast,Johson že ima light varianto,je pa res priporočljivo prej piling naredit,da se lepše prime.....sicer bo pa treba kar sonček počakatuser posted image

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 22
21.4.2008 11:26:26   
metuLJchy
jaz imam v omarici od dove 1x ali 2x uporabljenega - ugotovitev smrdi in me moti. Od johson min je še bolj smrdela. Tako da zdaj sem raje bela, pa izkoristim prvo priliko za na sončka skočit.

Ali si pomislila raje na solarij?

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
21.4.2008 20:40:36   
tajtaja
Jaz flekasta še po nobenem nisem bila, ker si res pogosto delam piling.
Solarij pa mi nekak ni, včasih sem redno hodila, sedaj pa so se me vsa ta opozorila kar dotaknila. Mislim, da ni hec. Med vsem tem mislim da mleka še najmanj škode naredijo. Vsaj mislim tako.

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 24
21.4.2008 20:44:02   
Anonimen
Solarij pa mi nekak ni, včasih sem redno hodila, sedaj pa so se me vsa ta opozorila kar dotaknila. Mislim, da ni hec.

Po moje pa niti kreme niso hec....ce kar cez noc porjavis. Ne vem, no, meni ne disijo, ne tako ne drugace.

(odgovor članu tajtaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.