valči
|
piščanc, tako,kot si ti napisala,drži kot pribito in je dejansko res.Vendar mene edino skrbi,da se ji kaj ne zakomplicira,da se ne bi kasneje po glavi tepla,zakaj nisem šla.Ker pol radi rečejo,kje ste bili prej? Danes sva bili pri nadomestni zdravnici,ki jo je tako površno pogledala,da mi je šlo na jok,ko sem odhajala.Ji je samo malo pljuča poslušala,niti grla,niti ušes,pa ona mene sprašuje,kaj bi ji dala.Pa sem ji jaz rekla,da Ventolin in Flixotide imam doma.Pol pa je šla bukve listat,pa se je odločila,da ji kar to dam. Madonca,zdravstvo je za ...niti saturacije ji ni zmerila,piska ji pa tako,da na daleč slišiš,pa kar dušilo jo je danes ponoči.Od kašlja bruha.Vročina pa konstantna 37.8. Sedaj pa prazniki pred vrati.Me je strah,ker ko sem brala zgodbo od Nalin in kako se je sineku poslabšalo,mi je Upam,da mi se javi,ker ne vem,kako se je njemu začelo,res me je strah. Ker tega letanja od zdravnika do zdravnika imam vrh glave,pa noben nič ne sliši.Hvala bogu,samo zakaj mi Nina po treh tednih ne ozdravi,kvečjemi ji gre na slabše?Delam vse,kot treba,efekta pa ni. Hvala,ker ste me brale,samo mogla sem se vam potožit