|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Samoplačniško testiranje alergij
26.10.2007 9:26:57   
Barbk
Pozna katera dobrega alergologa iz Lj. in okolice, ki dela teste tudi samoplačniško in kakšne so približne cene. Mi bi seveda najraj na napotnico, pa so povsod take čakalne dobe, nam se pa mudi, ker gre Manca čez en mesec že v vrtec. Pa lep dan, čeprav lije ko iz škafa (vsaj na našem koncu), vam želim.

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Samoplačniško testiranje alergij
26.10.2007 9:30:37   
zoom zoom
Testira tudi dr.Voduškova v Dravljah. Kakšne so cene ne vem, ker nisem bila, samo je meni osebno kot pediatrinja katastrofa, mogoče je kot alergologinja boljša (njen odnos namreč).

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.10.2007 9:48:06   
Natali07
Mi bi v Ljubljani čakali skoraj dva meseca, na Jesenicah smo bili pa na vrsti v 4 dneh. Majhne otroke vzamejo prednistno, vsaj ko so res majhni (mi smo bili pri treh mesecih).
Nad dr.Voduškovo pa niso navdušeni kot alergologinjouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.10.2007 10:16:29   
Anonimen
Natali kako se pa na Jesenicah naročiš? Pokličeš ali pošlješ napotnico? Mali je pri nas star 2 meseca pa smo ravnokar poslali položnico v LJ. Mam pa tam že izkušnje s čakanjem. Nazadnje smo rezultate čakali 6 (!!!) tednov.
A mi lahko prosim sporočiš kakšen kontakt. Npr katera bolnica, katera ambulanta, ker nimam pojma. Hvala!

(odgovor članu Natali07)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.10.2007 10:57:36   
Natali07
Pokličeš na Jesenice alergološki oddelek 04-5868507 in se dogovoriš s sestro. Ti da termin ali te pokliče ko imajo prosto. Če je pa koža zelo slaba greš pa lahko takoj za kak dan v bolnico.
Naročanje pon. in petek od 12:00 do 13:00, ostale dni ob 7:00. Upam da nisem kaj pomešla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.10.2007 14:09:21   
Barbk
Hvala vsem za odgovore. Sem pa Manco kar pri Voduškovi naročila, ker imam prijateljico, ki jo zelo hvali kot pediatrinjo. Prav tako sem dobila kar nekaj informacij, da je kot alergologinja zelo vredu. 100 ljudi 100 čudi....Pač nekomu nekdo odgovarja, drugemu spet ne...No pa bomo videli. Je pa za čakat z napotnico samo 1 teden več, o ceni pa sploh ne bom govorila...user posted image  

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Natali07)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?